Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 86 prej 86
    i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Pėr: Cfare ti them asaj?

Citim Postuar mė parė nga johnny2000 Lexo Postimin
    Pershendetje,

Jam nje djale 30 vjec, jetoj ne Tirane. Shkoj rregullisht ne palester dhe kohet e fundit me ka rastisur nje vajze e cila shikon vazhdimisht ne drejtim timin. Jo vetem kur jemi afer ndonje vegle stervitjeje qe sheh ne drejtimin tim (perballe ka pasqyre dhe duket lehte kjo gje), por edhe kur kalon kundrejt meje i con syte tek une. Nuk e njoh fare si vajze, por eshte teper simpatike dhe duhet te jete rreth moshes 23-25 vjece. Cfare mund ti them asaj qe te hyj ne muhabet? Deri tani jam munduar duke i kerkuar psh qe te nderronim veglen e stervitjes duke punuar me rradhe, ose edhe thjesht duke i sugjeruar psh qe "Pesha qe po perdor duket e vogel" thjesht per te hapur nje bisede sado te vogel e te thjeshte, por reagimi i saj ka qene disi i ngurte dhe me pergjigje te shkurtera pa te lene hapesire per komunikim me te gjere. C'fare mendoni se mund ti them qe te kem mundesi ta njoh me teper? Jam pak konfuz me veten time pasi nuk po me vjen dot nje ide per ti thene dicka. Me pelqen ta njoh si vajze dhe nuk do doja ta humbja kete mundesi

Flm.
    Duhet te marresh parasysh qe femra eshte qenie oportuniste ,por ne shqiperi edhe pse kane kaluar kaq vite demokraci perseri femra shqiptare ka mbetur anadollake dhe injorante dhe perdorim akoma porosite e mamase " mos shko menjehere kur te fton per kafe" " mos ja jep qe ne takimine pare"
    Je 30 vjec e kusur plako keshtu qe hidhu ne sulm sa eshte hekuri i nxehur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2009
    Postime
    35

Serisht ketu. Sapo gjeta emrin e vajzes ne FB pas kerkimeve dhe interesimeve nga ana ime, dhe pashe qe jo vetem qe nuk ishte single, por dukej madje shume e dashuruar (prej kohesh) me mashkullin ne krahe.

Konkluzioni:

Ka shume femra "lavire" qe flirtojne larte e poshte me meshkuj te tjere duke qene njekohesisht ne lidhje me nje mashkull. Madje flirtojne keq fare. Nuk e dija kete? Sigurisht qe e dija pasi e kisha degjuar nga te tjere, por ja qe erdhi dita ta provoja dhe vete. Thjesht nuk duhet me pare endrra me sy hapur dhe te fillosh te biesh ne dashuri. Duhet me i dhene shume kohe vetes keshtu si kane ardhur gjerat sot. I ben me mire shendetit tend

Flm per pergjigjet tuaja, si ato me vlere, si ato dylekshet.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Ti me dy fjale qe shkembyet ankohesh per shendetin, pale te ishte dicka me shume beheshe fare per spital

E mira eshte te mos presesh asgje nga asnje, leri gjerat te rrjedhin natyrshem here tjeter...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

e paske myt konkluzionin. Po a nuk ishe ti qe I flisje e te pergjgjej ftohte mer?! Ku ish flirti aty ? Apo se te pa me sy. Po syte per te pare Jane mer! Se fluturon me presh ti eshte gje tjeter. Sorry it didn't turn out the way u wanted
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar PINK pėr postimin:

Meriamun (13-10-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2009
    Postime
    35

Une isha mer qe i flisja dhe pergjigjej ftohte. Por edhe ajo ishte mer qe kishte nja dy muj qe shifte drejt e ne bebe te syrit tere kohen mer. Ishte ajo mer qe ulej vazhdimisht afer meje ne palester. Se jane ca femra "kurva" ne sjellje nuk eshte faji im mer. Une detyren time si mashkull po mundohesha te beja. Shyqyr Zotit egziston informacioni ne internet sot dhe eviton te perfundosh si koooqe duke u ndejtur para mbrapa te tilla femrave

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar johnny2000 pėr postimin:

Marya (10-10-2014)

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207

Citim Postuar mė parė nga johnny2000 Lexo Postimin
    Serisht ketu. Sapo gjeta emrin e vajzes ne FB pas kerkimeve dhe interesimeve nga ana ime, dhe pashe qe jo vetem qe nuk ishte single, por dukej madje shume e dashuruar (prej kohesh) me mashkullin ne krahe.

Konkluzioni:

Ka shume femra "lavire" qe flirtojne larte e poshte me meshkuj te tjere duke qene njekohesisht ne lidhje me nje mashkull. Madje flirtojne keq fare. Nuk e dija kete? Sigurisht qe e dija pasi e kisha degjuar nga te tjere, por ja qe erdhi dita ta provoja dhe vete. Thjesht nuk duhet me pare endrra me sy hapur dhe te fillosh te biesh ne dashuri. Duhet me i dhene shume kohe vetes keshtu si kane ardhur gjerat sot. I ben me mire shendetit tend

Flm per pergjigjet tuaja, si ato me vlere, si ato dylekshet.
    Ne shqiptarėt jemi mbretėr tė paragjykimeve. Kėtė dhunti e kemi tė kalitur qė nė lindje, nuk trajnohet nė palestra. Gjithsesi tė uroj gjithė tė mirat.

Pas konkluzionit mbetja hapur e temės nuk pėrbėn mė dobi.
    relata refero

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Uriel pėr postimin:

Meriamun (13-10-2014)

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •