Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 86
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Pėr: Cfare ti them asaj?

johnyy quame te demoduar apo cfare
    po i mendim ta them si moter
    nuk kam mendim te mire per vjzat qe shkojne ne palester ku ka dhe cuna dhe sidmos ne shqiperi ....
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e lace
    Anėtarėsuar
    18-09-2014
    Postime
    240

Johnny Eshte e sigurt qe ajo Zonjusha e ka vene re se ti po i orvatesh ,keshtu qe ajo ndoshta bene interesanten ,nje keshille e vogel qe mbase do te vleje ,Harroja prezencen disa dite dhe qendro ftohete as mos ja hidh syte dhe prit reagime te heshtura . mendoj se per kete rrast eshte keshille e veleshme pasi edhe ti sduhet te kembengulesh aq shume sespe lidhja duhet te jete me nje simpati reciproke dhe jo e nje aneshme .nqs ajo vazhdon akoma keshtu atehere lere fare kete muhabet .
    Mos u Beni te gjithe Mesuesa se per kete do te gjukoheni ashper !!!

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar lace pėr postimin:

johnny2000 (03-10-2014)

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

johny
    mos u mundo shume , tregoi temen qe ke hapur dhe e zgjidhe muhabetin ...
    kurajo
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Qe thoni ju qe s'thate asgjo, kur po kthehesha nga di qani I bukes, nime, pashe qe po shkonte ne palester nji cuc, qe kishte ca culo, qe I lekundeshin, si te bum bum competitions,...lol

As une s'fola asillaf,...

M'thoni noj gjo,

A bona mire, apo bona keq?

Here tjeter po e pashe pas 1 viti, si I them?

Oj goc, pjek kalli misri?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Qe thoni ju qe s'thate asgjo, kur po kthehesha nga di qani I bukes, nime, pashe qe po shkonte ne palester nji cuc, qe kishte ca culo, qe I lekundeshin, si te bum bum competitions,...lol

M'thoni noj gjo,

Thuj a don me ba miqsi me noc rrokun....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    johnyy quame te demoduar apo cfare
    po i mendim ta them si moter
    nuk kam mendim te mire per vjzat qe shkojne ne palester ku ka dhe cuna dhe sidmos ne shqiperi ....
    Pse ka palestra vetem per femra Marya? C'ne ky mendim kaq i keq per femrat qe bejne palester?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin

M'thoni noj gjo,

po te ishte aq e mire sa thua...pse duhej te shkonte ne palester???!!!
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Gugello ca real facts ne lidhje me ushtrimet, palestrat. Gjera interesante, nutritions, proteinat , healthy facts meqe ajo eshte e interesuar per nje jete sa me healthy ( palestra supozon inisitiaven dhe kembenguljen per nje trup sa me te bukur&shendetshem) e kur I afrohesh me stil dhe buzeqeshjen e stamposur ne fytyre duke qeshur I thua ; hej a e dije qe ky lloj ushrimi psh ja vlen per kete e ate arsye. Zgjeroja ca horizontin. Po vec mos u Zgjat shume ne kete topic. Me stil nderro muhabetin , hej po shifja nje film dje ( sajo nje film romantik) e yada yada. Ja kshu futet njeriu neper biseda. Pa frike fare dhe emocione. Buzeqeshi perdite, Ckemi si po kalon dita sot, ndonje plan te bukur per fundjave etc etc. smile smile smile.fali ngrohtesi me buzeqeshje dhe shikime here pas here. Po don't stare. Lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 03-10-2014 mė 15:15
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Varet cfare tipi eshte, nuk ka formula ne lidhje me keto gjera. Pastaj me cfare lexova une nga shkrimi jot ti madje nuk din edhe nese ka ndonje tjeter apo jo.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e -Zana-
    Anėtarėsuar
    10-09-2014
    Postime
    165

Citim Postuar mė parė nga johnny2000 Lexo Postimin
    Pershendetje,

Jam nje djale 30 vjec, jetoj ne Tirane. Shkoj rregullisht ne palester dhe kohet e fundit me ka rastisur nje vajze e cila shikon vazhdimisht ne drejtim timin. Jo vetem kur jemi afer ndonje vegle stervitjeje qe sheh ne drejtimin tim (perballe ka pasqyre dhe duket lehte kjo gje), por edhe kur kalon kundrejt meje i con syte tek une. Nuk e njoh fare si vajze, por eshte teper simpatike dhe duhet te jete rreth moshes 23-25 vjece. Cfare mund ti them asaj qe te hyj ne muhabet? Deri tani jam munduar duke i kerkuar psh qe te nderronim veglen e stervitjes duke punuar me rradhe, ose edhe thjesht duke i sugjeruar psh qe "Pesha qe po perdor duket e vogel" thjesht per te hapur nje bisede sado te vogel e te thjeshte, por reagimi i saj ka qene disi i ngurte dhe me pergjigje te shkurtera pa te lene hapesire per komunikim me te gjere. C'fare mendoni se mund ti them qe te kem mundesi ta njoh me teper? Jam pak konfuz me veten time pasi nuk po me vjen dot nje ide per ti thene dicka. Me pelqen ta njoh si vajze dhe nuk do doja ta humbja kete mundesi

Flm.
    Ja paske thene ... Ato c'fare ka lidhje me ambientin ( palestren ) lol
    Te tjerat do te sygjeroja t'ja shprehesh jashte palestres , nese do te rastisi ta takosh. Shume here ndodhin keqkuptime te tilla te bezdisura ne palester , ku kryesisht mashkulli perfiton nga ky rast. Nese do kishte dicka nga cupa- Lere te ta shprehi vete ajo ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -Zana- : 04-10-2014 mė 05:12
    Look inside my Heart... Love fanatic .

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •