johnyy quame te demoduar apo cfare
po i mendim ta them si moter
nuk kam mendim te mire per vjzat qe shkojne ne palester ku ka dhe cuna dhe sidmos ne shqiperi ....
johnyy quame te demoduar apo cfare
po i mendim ta them si moter
nuk kam mendim te mire per vjzat qe shkojne ne palester ku ka dhe cuna dhe sidmos ne shqiperi ....
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Johnny Eshte e sigurt qe ajo Zonjusha e ka vene re se ti po i orvatesh ,keshtu qe ajo ndoshta bene interesanten ,nje keshille e vogel qe mbase do te vleje ,Harroja prezencen disa dite dhe qendro ftohete as mos ja hidh syte dhe prit reagime te heshtura . mendoj se per kete rrast eshte keshille e veleshme pasi edhe ti sduhet te kembengulesh aq shume sespe lidhja duhet te jete me nje simpati reciproke dhe jo e nje aneshme .nqs ajo vazhdon akoma keshtu atehere lere fare kete muhabet .
Mos u Beni te gjithe Mesuesa se per kete do te gjukoheni ashper !!!
johnny2000 (03-10-2014)
johny
mos u mundo shume , tregoi temen qe ke hapur dhe e zgjidhe muhabetin ...
kurajo![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Qe thoni ju qe s'thate asgjo, kur po kthehesha nga di qani I bukes, nime, pashe qe po shkonte ne palester nji cuc, qe kishte ca culo, qe I lekundeshin, si te bum bum competitions,...lol
As une s'fola asillaf,...
M'thoni noj gjo,
A bona mire, apo bona keq?
Here tjeter po e pashe pas 1 viti, si I them?
Oj goc, pjek kalli misri?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Gugello ca real facts ne lidhje me ushtrimet, palestrat. Gjera interesante, nutritions, proteinat , healthy facts meqe ajo eshte e interesuar per nje jete sa me healthy ( palestra supozon inisitiaven dhe kembenguljen per nje trup sa me te bukur&shendetshem) e kur I afrohesh me stil dhe buzeqeshjen e stamposur ne fytyre duke qeshur I thua ; hej a e dije qe ky lloj ushrimi psh ja vlen per kete e ate arsye. Zgjeroja ca horizontin. Po vec mos u Zgjat shume ne kete topic. Me stil nderro muhabetin , hej po shifja nje film dje ( sajo nje film romantik) e yada yada. Ja kshu futet njeriu neper biseda. Pa frike fare dhe emocione. Buzeqeshi perdite, Ckemi si po kalon dita sot, ndonje plan te bukur per fundjave etc etc. smile smile smile.fali ngrohtesi me buzeqeshje dhe shikime here pas here. Po don't stare. Lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 03-10-2014 mė 15:15
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Varet cfare tipi eshte, nuk ka formula ne lidhje me keto gjera. Pastaj me cfare lexova une nga shkrimi jot ti madje nuk din edhe nese ka ndonje tjeter apo jo.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Ja paske thene ... Ato c'fare ka lidhje me ambientin ( palestren ) lol
Te tjerat do te sygjeroja t'ja shprehesh jashte palestres , nese do te rastisi ta takosh. Shume here ndodhin keqkuptime te tilla te bezdisura ne palester , ku kryesisht mashkulli perfiton nga ky rast. Nese do kishte dicka nga cupa- Lere te ta shprehi vete ajo ..![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -Zana- : 04-10-2014 mė 05:12
Look inside my Heart... Love fanatic .
Krijoni Kontakt