Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 86
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2009
    Postime
    35

Pėr: Cfare ti them asaj?

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Pikerisht se nuk njiheni, keshtu mund te thyesh akullin e fillimit..do ishte me č sikletshme po te filloje direkt me pyetje personale...ajo do ta kete kuptuar me siguri interesimin tend, pret te te njoh pak me shume ndoshta para se te hedhe edhe ajo nje hap me shume...ose jo, varet...se tani po fillojme te bejme filma ne ketu...tregohu sa me i lirshem dhe ti, se s'do te kafshoje
    Une jam ketu, ajo eshte aty dy metra me tutje duke u marre me veglen e saj te fitnesit. Ti mendon se une duhet te shkeputem nga ajo me te cilen po merrem per momentin dhe te iki tek ajo dhe ti them cfare libri te pelqen, ose cfare filmi ke pare ose te pelqen?

Une as emrin nuk e di si e ka

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

bertiti pastruses: -e shikon kete??? Kjo eshte vajza te cilen e kam studiuar, ndjekur dhe dashuruar...Ne thiatro funksionoi...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga johnny2000 Lexo Postimin
    Une jam ketu, ajo eshte aty dy metra me tutje duke u marre me veglen e saj te fitnesit. Ti mendon se une duhet te shkeputem nga ajo me te cilen po merrem per momentin dhe te iki tek ajo dhe ti them cfare libri te pelqen, ose cfare filmi ke pare ose te pelqen?

Une as emrin nuk e di si e ka
    Po mire tani, ti kerkon te te tregoj fije per pe se si te veprosh? Pak fantazi dhe ti.. mund ta presesh jashte palestres psh, te beni nje cope rruge bashke nga hyrja te dhomat ku nderroheni, ose te pikat ku blihet uji apo integratoret ( nuk e di si jane palestrat atje), e ti thuash psh ' e di qe po lexoja nje liber, qe me terhequr shume...' E ne ate moment tregoji per ndonje pjese te shkeputur nga libri pse te pelqeu, ose 'pashe kete film qe besoj do te te pelqeje edhe ty...', dicka te ngjashme dmth... Ti mos iu afro si rrufe e ta tronditesh me pyetje sikur po i ben interviste, se ashtu do ta trembesh, pak me takt :-)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Broken, ka femra qe flirtojne nga larg me nje mashkull kur kuptojne qe ai e pelqen. Dhe kaq!!! Nuk jane te interesuara per me shume. Si i thone popullorce," Te cojne te burimi e s'te japin uje."A eshte e interesuar per me shume kjo vajza s'mund ta themi dot. Vetem Johnny mund te na e thote.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

perfundimisht brokja qenka demode!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Pse mo Elian? Une nje ide dhashe... Nejse beni si te doni

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Pse mo Elian? Une nje ide dhashe... Nejse beni si te doni
    e pe si ja beri Toto Riina??? dua te martohem me ty -i tha...direkt pa ja bere syri terr. As liber s'kish lexuar, as sinema nuku kish pare dhe vertet u martua ne fund...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2009
    Postime
    35

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Broken, ka femra qe flirtojne nga larg me nje mashkull kur kuptojne qe ai e pelqen. Dhe kaq!!! Nuk jane te interesuara per me shume. Si i thone popullorce," Te cojne te burimi e s'te japin uje."A eshte e interesuar per me shume kjo vajza s'mund ta themi dot. Vetem Johnny mund te na e thote.
    Me duket se ka me teper se pelqim nga ana e saj pasi ne te pakten dy raste eshte afruar per te bere stervitje ngjitur veglave me te cilat kam qene duke bere dhe une. Nuk mendoj se eshte rastesi pas gjithe veshtrimeve nga ana e saj. Eshte nje moment shume i shkurter qe me duhet ta shfrytezoj duke i thene dicka. Eshte nje moment qe zgjat jo me shume se 10 min pasi detyrimisht do zhvendosesh ne pjese te tjera te palestres sado te gjata te mundohesh ti besh seancat ne veglat qe perdor. Cfare mund ti them ne ato momente, pasi aty intensiteti i flirtimit nga ana e saj eshte i madh? Ti them "c'kemi" se di si do ta marre. Ose "si e ke emrin". Nuk e di si te shfrytezoj kete moment te shkurter per te hyre ne bisede. Cfare open line (sic thone amerikanet) duhet te perdor per ate moment, dicka qe te ngjise si fjale?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    e pe si ja beri Toto Riina??? dua te martohem me ty -i tha...direkt pa ja bere syri terr. As liber s'kish lexuar, as sinema nuku kish pare dhe vertet u martua ne fund...
    Ama e kishte seriozisht vertet

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

he mo, thuaji si pa dashje...oh, u lodhem ca sot me strevitjen apo jo, ishin ushtrimet me te veshtira dhe kemi shume etje...nese ka ndonje bar aty afer ftoje per ndonje pije freskuese, perndryshe thuaji prit se po ta sjell une, e nese nuk ke lek harroje keshillen

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •