Dy femra tė reja hudhen makinen nė ajėr
Sperkaten me deodorant, njera ndez cigaren - Shpėrthen makina
Dy femra (19, 21) nga Soest, tė enjten rreth ores 23 qendronin te parkuara ne makinen Opel Corsa nė rrethin Körbecke. Tė dyjat spėrkaten me njė deodorant dhe kjo pati pasoja fatale.
Sepse 19-vjeēarja ndezi njė cigare menjėherė pas sperkatjes, perderisa nė makinėn mbreteronte nje pėrzierje e rrezikshme gaz-ajėr, qė u formua nga pėrdorimi i deodorantit. Erdhi tek njė shpėrthim.
Tė gjitha dritaret e makines u copėzuan dhe dyert fluturuan nga vala e shtypjes. Automjeti i ri u shkatėrrua plotėsisht. Dėshmitarėt dėgjuan zhurmė me zė tė lartė dhe alarmuan menjehere shėrbimet emergjente.
Femrat pėsuan djegie tė shkallės sė parė dhe tė dytė, menjehere u dėrguan nė spital.
Le t'me thote kush tani, se femrat nuk jane te rrezikshme?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
me nje jave shi, keshtu... pale te zgjaste me shume...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 17-11-2014 mė 15:17
Sot me beri pershtypje urimi qe nje baba i shkruan ne FB vajzes se tij te vogel (e cila nuk din shkrim e lexim) me rastin e ditelindje ,shume qesharake ,lere qe behet ky urim nepermes facebookut por edhe permbajtja skandaloze
Sot eshte ditelindja e vajzes tone, XXXXX.
Faleminderit qika jem qe ma ndryshove jeten per se miri. Qdo here qe me therret babi, qdo here qe me shikon ne sy dhe me buzeqesh, qdo here qe kur te kthena ne shtepi dhe sapo e hapi deren e hyrjes ti bertet "BABIIIIII" dhe vrrapon e me perqafon, une ndihna shume mire. Me kap nje ndjenje shume e embel. Ku me dite se qfar dite kam pas te rende, te keqe, te veshtire ose te lodhshme me ballafaqimet qe jeta e perditshme te sjell, kur me perqafojn ato krahet e tu te vogel e te bute qdo sen shenderrohet ne te mire, te embel, te hareshme, te bute dhe emocionuese. Per ty mundem me ba sende qe nje njeri normal, dhe me mendje te shendosh, nuk mundet me ba.
Ti je shume e veqant per mua. Per ty ndjej dashuri te vertet, dashuri pa kushte.
Shume urime ditelindjen qika jone XXXXX.
Te urojn shume mami dhe babi nje jete te mire dhe te gjate. Perkrahjen tone do ta kish gjithmon, dhe sa here te kesh nevoj ne do te jemi prezent ne qdo hap tendin.
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Mua nuk me duket aspak qesharak shkrimi me lart. Perkundrazi, jane fjale te sinqerta qe shprehin dashurine qe ky prind ka per te bijen.![]()
Me ben pershtypje kam veshur dy pale corape kepucet me qafe edhe kembet e kam si dru nuk i ndjej![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 20-11-2014 mė 10:04
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Izadora (23-11-2014)
kam nje familje kosovaresh afer dhe sa here takoj djalin e tyre 9 vjecar i jap cfare me gjendet ne cante , nje cokollate, molle , biskota dhe tani i eshte bere zakon dhe cdo mengjes me pret tek rruga dhe tani dua sdua duhet te mos harroj te marr dicka edhe per te cdo mengjes
eshte nje tjeter shqiptar , ka 3 vajza , e shoqja eshte me barre per te katerten here me shpresen se mos ben djale , dje e takova kete shqiptarin dhe i kishte ikur zeri , kishte nisur ilace per depresionin ... sepse ishte vajze perseri ( o zot , o zot )
dhe persthypja e fundit
u be aprovizionimi me ilace dhe nje infemiere harroi ti rregullonte dhe ti verifikonte dhe i la jashte 24 ore , ne ato kutite ne fakt ishin vaksinat e gripit qe normalisht duhen mbajtur ne frigorifer , dhe 200 vaksina perfunduan ne koshin e pleherave![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Lektoret e universitetit Europjan njerez skandaloz
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Krijoni Kontakt