shaka boshnjake:Asgje nuk cenka aviacioni serb ,ca cenka aviacioni shqipetar
![]()
shaka boshnjake:Asgje nuk cenka aviacioni serb ,ca cenka aviacioni shqipetar
![]()
poezi boshnjake per ndeshjen
Albanci su mudri ljudi,
znaju kako da majmun poludi.
Jedna zastava u jednom dani
i oni slacu k'o ua bananu.
Shqipetaret jan popull u menqur
din si ta cmendin nje majmun
Nje flamur ne nje dron
dhe ata kercejn si per banane
(pa pershtatje fare ama shum me rim nga boshnjaket hhhah)
Sipas gazetės serbe Kurir, ishte shėrbimi inteligjent shqiptar shkaktari i trazirave.
![]()
relata refero
Sikur te ishte ne doren tende dhe disa te tjereve sigurisht qe do ta ndeshkonit Shqiperine sepse flamuri ka "lenduar" ndjenjat e krimineleve shkije te cilet para flamurit brohorisnin vrisni ,prisni shqiptarin ..shyqyr qe s'ju pyt kush ! Sa i perket flamurit ,cdo shqiptar me mend ne koke e dine se nuk behet Shqiperia e madhe me keso gjera por tallja qe ju be shkijve ,ska cmim qe e pagun hahhahhah me ka dhene emocion te papare ,ndoshta ti si njeri i "civilizuar" s'na kupton se ske pas pune me shkije vec une per vete skam per ta harruar kurre emocionin qe me ka dhene ajo tallje ne kurriz te shkijeve hahhahah.Edhe nese ka qene veper e shkijeve ,prape ju falenderohem hahhaahah
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
anita340 (16-10-2014)
Sakte! Une , sa me shume kohe kalon emocionohem edhe me shume. Ato momentet e para apo me sakte gjer te nesermen kam pasur frike se do te vrisnin ndonjerin dhe kam shfryre kunder personit qe e ka bere. Kam mendu gjate tere kohes se nese jo vet fajtore , te pakten bashkefajtore do te behet edhe kombetarja jone. Do te me befasonte ēdo vendim tjeter. Nuk mka mundu asnjehere ēeshtja e tre pikeve.
Pika e madhe, ama e madhe fare eshte fluturimi I flamurit te Shqiperise etnike para 30 mije serbeve ne mes te Beogradit derisa ata shikjone te pafuqishem drejt tij. Buaaaa ende s' me besohet.
AUTOCHTHONOUS
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
DASH pėr ndeshjen nė Beograd: U ndėrpre nga dhuna dhe mungesa e tolerancės
TIRANE-Nė rend tė ditės nė konferencėn e Departamentit Amerikan tė Shtetit ėshtė pėrmendur edhe incidenti nė Beograd. Nė pyetjet qė i janė drejtuar zėdhėnėses Jen Psaki ajo ka thėnė se mungesa e tolerancės dhe dhuna ishin zhgėnjyese, por Ambasada Amerikane nuk ka pasur asnjė pėrfshirje nė kėtė incident.
Pjesė nga konferenca e pėrditshme e shtypit e zėdhėnėses sė Departamentit tė Shtetit tė SHBA Jen Psaki
PYETJE: Serbia ka akuzuar Shqipėrinė pėr atė qė ajo e quan njė provokim tė qėllimshėm politik dhe e kanė fjalėn pėr njė banderolė shqiptare qė fluturoi gjatė njė ndeshje futbolli me Serbinė. Kjo ēoi nė pėrplasje gjatė lojės. Keni ndonjė reagim?
PSAKI:Ėshtė diēka shumė e pafat qė kjo ndeshje futbolli u ndėrpre nga dhuna. Sportet kanė njė potencial shumė tė madh dhe tė vėrtetuar pėr tė bashkuar njerėzit kudo, edhe pėrtej kufijve. Dhe kur dhuna dhe mungesa e tolerancės shkelin njė potencial tė tillė, ėshtė zhgėnjyese pėr tė gjithė – sportistėt, spektatorėt, tifozėt, dhe vendet e tyre. Ambasada e SHBA, sigurisht, nuk pati asnjė rol nė asgjė qė mund tė ketė ndodhur mbrėmė.
PYETJE: Minikopteri juaj po e fluturonte flamurin?
PSAKI:Nuk kishim asnjė pėrfshirje, Matt.
PYETJE: Vendet kanė zhvilluar luftra, ose tė paktėn njė luftė, pėr njė ndeshje futbolli mė parė.
PSAKI:Sportet krijojnė shumė emocione.
PYETJE: A dini nėse ka pasur ndonjė – ka pasur ndonjė kontakt me shqiptarėt apo serbėt nga SHBA – nga zyrtarė tė SHBA pėr kėtė?
PSAKIe sa kam dijeni jo. Mund ta kontrollojmė nėse ka pasur.
dash
(d.b/BalkanWeb)
http://www.balkanweb.com/kryesore/1/...es-216923.html
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Bushtra e vogel e Berishoviqve shpallet heroine ne mediat shkavelle :
http://www.zeri.info/bota/2631/media...berishes-foto/
Shqipfoles si kjo me ngjallin neveri me shume me shume se cetniku me i keq ..keto lloj specie jane me te peshtirat qe mund te ekzistojne ..me vjen te vjelle ..
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Krijoni Kontakt