Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Për: Papa dhe kokat e prera që varen mbi të.

Citim Postuar më parë nga lace Lexo Postimin
    1- Papatet qe kane kaluar per gjate gjithe kohes kane pare vetem interes pushtetesh dhe kjo duket qarte
    2- po ti hedhesh nje sy Historise do te gjeni Krime te shemtuara te kishes dhe papateve ne kuader te gjuetise se shtrigave dhe Herezise,
    3- Kush eshte Papa? Papa eshte ai qe e beri Lutjen ne italisht ,dhe ne shqip lutja bente fjale per kete : Te lutem e shenjta Mari nen e krishtit te lutemi qe ,ti te lutesh per ne ,per shpetimin tone , Tani lind pyetja ,Mbi c'fare bazash Papa i lutet Marias kur maria eshte vetem nje nga me te bekuarat nder grate dhe nuk ka fuqi hyjnore,
    2- ku ma gjen Papa Doktrinen qe : Papa do te perdore Hirin e mbretershes se kupes qiellore ,per te shpetuar nepermjet teprices Ne Bibel nuk gjindet Asnje varg qe te vertetoj kete .
    Dhe sa per Kokat qe rendojne ne kurriz te Papateve kjo eshte e vertet pasi Papatet e hershme kane bere Bakerdine me vrasje ne emer te Herezise dhe Blasfemise,Dhe tani ky Pape na del trashegimtar i kishes Katolike ,Epo me qen realist ,Papa mund te jete 1 Mason dhe vetem kaq ,
    Pritja qe iu Be Papes ishte e tepert pasi u Prit Sikur me qen Mbret,Pasi kjo reflekton edhe Frymen e Servilizmit qe ka plakosur qeverrite e shqiperise ne keto kohe tranzicjoni .
    -Perfundimisht eshte e temershme hipokrizia e pritjes qe iu be papes
    Po te kishte ardhur papa Ratzinger do te te beja nje Like te madh dhe do kundershtoja me me force se ty, por ky papa qe erdhi (si edhe Vojtila) ka tjeter personalitet dhe besoj se e meritonte nje pritje te tille. Vrasje ne emer te Zotit jane bere nga maskarenjte ne te gjitha koherat dhe ne te gjitha llojet e feve. Papa eshte nje cike me lart se mbreti, por njerezit nuk dolen me detyrim. Mund te kene dale edhe per kuriozitet, per qejf, si dhe nga ata te fese myslymane apo ndonje feje tjeter. Nuk e mendoj te jete hipokrizi apo servilizem, por nje normalitet dhe nje mikpritje e thjeshte shqiptare. Papa nuk perdori ndonje pushtet te jashtezakonshem, por nje thjeshtesi qe u ka munguar papeve ne kohet e kaluara. Kjo eshte demokraci per mendimin tim dhe nese nuk te pelqen e pranoj edhe kete pa problem. Nuk mund te gjykoje nxenesi mesuesin se cfare lutje ben, secili ka idete dhe komunikimin e vet dhe kjo e ben te vecante kete pape qe erdhi. Eshte nje pape qe e respektojne dhe e duan shume pasi eshte nje pape qe brenda mundesive perpiqet te reagoje ne menyre te drejte.
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar Maska e lace
    Anëtarësuar
    18-09-2014
    Postime
    240

Citim Postuar më parë nga Elian70 Lexo Postimin
    Po te kishte ardhur papa Ratzinger do te te beja nje Like te madh dhe do kundershtoja me me force se ty, por ky papa qe erdhi (si edhe Vojtila) ka tjeter personalitet dhe besoj se e meritonte nje pritje te tille. Vrasje ne emer te Zotit jane bere nga maskarenjte ne te gjitha koherat dhe ne te gjitha llojet e feve. Papa eshte nje cike me lart se mbreti, por njerezit nuk dolen me detyrim. Mund te kene dale edhe per kuriozitet, per qejf, si dhe nga ata te fese myslymane apo ndonje feje tjeter. Nuk e mendoj te jete hipokrizi apo servilizem, por nje normalitet dhe nje mikpritje e thjeshte shqiptare. Papa nuk perdori ndonje pushtet te jashtezakonshem, por nje thjeshtesi qe u ka munguar papeve ne kohet e kaluara. Kjo eshte demokraci per mendimin tim dhe nese nuk te pelqen e pranoj edhe kete pa problem. Nuk mund te gjykoje nxenesi mesuesin se cfare lutje ben, secili ka idete dhe komunikimin e vet dhe kjo e ben te vecante kete pape qe erdhi. Eshte nje pape qe e respektojne dhe e duan shume pasi eshte nje pape qe brenda mundesive perpiqet te reagoje ne menyre te drejte.
    Dmth Sipas Teje vella ic'do kush mund ti lutet kujt do ,edhe nqs se nuk ka fuqi hyjnore ? edhe qe nuk gjindet asnje varg ne doktrinen e krishtere qe ta perdori papa ose dikush tjeter Marian si mreteresh e kupes qiellore? o Zoteri Mbreti eshte Jezusi sespe Ai ka then : une jam rruga une jam jeta askush nuk vjen tek ati vetem se nepermjet meje ,Ndersa Papa Si mason qe eshte Fut edhe Marian si ndermjetesuese kjo Eshte nje Mekat i Madh,
    Nuk mund te gjykoj Nxenesi Mesuesin O Vella I Vetmi mesues i imi Eshte Jezu Krishti dhe ato qe ka leene ai ne ungjill ,Dhe une nuk e shikoj ungjillin me syte e papas ,sespe papa thote 1+1 bejne 0 ,epo une se pranoj kete ,sespe une besoj ato qe jane ne Bibel jo te shpif doktrina sic bene Papa.
    Mikpritje e thjshte shqipetare : qe nuk ishte e thjshte nuk ishte sepse u mbushen rruget gjithe postera dhe shpenzime plote, e thjshte eshte e thjshte Dmth te pritej thjeshte Si nje njeri i shenjte dhe jo si mbret sespe ai mund te jete c'fare do ,por vetem mbret nuk eshte ,Ai eshte mbret i Erresires duke u shtirur i thjshte dhe duke shperdare nje doktrine te veten . Shumica e popullit nuk e njohin Biblen edhe prandaj shkojne nga shkone shumica dmth sipas botes,Ndersa une O Vella Ndjek Mesimet e jezusit dhe vetem kaq ,skam mesues ,skam Udheheqes shpirteror ose mbret tokesor,. dhe me kaq duhet te hapim syte dhe mos te ecim te verber sipas deshirave te prifterinjve qe e interpretojne biblen sipas Prapanicies se tyre .
    Mos u Beni te gjithe Mesuesa se per kete do te gjukoheni ashper !!!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

[B] .....................Tani lind pyetja ,Mbi c'fare bazash Papa i lutet Marias kur maria eshte vetem nje nga me te bekuarat nder grate dhe nuk ka fuqi hyjnore,
    Ka ca gjera, lace, qe s'ti mesojne dot ne sallen e Deshmitareve, e njera nga keto eshte kuptimi i fjales "bekuar" dhe "shenjte"!!!
    Nuk mund te diskutosh per teologji vetem me fletushkat e Kulles se Rojes, pasi te duhet edhe nej formim i thelle kulturor.
    Jarigas

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Papa erdhi dhe shkoi, por çfare tu bejme atyre qe erdhen para 20 e sa vjetesh, pushtuan kishen ortodokse dhe nuk e kan ndermend te shkojne ne vendin e tyre nga kan ardhur?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    18-09-2014
    Postime
    240

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ka ca gjera, lace, qe s'ti mesojne dot ne sallen e Deshmitareve, e njera nga keto eshte kuptimi i fjales "bekuar" dhe "shenjte"!!!
    Nuk mund te diskutosh per teologji vetem me fletushkat e Kulles se Rojes, pasi te duhet edhe nej formim i thelle kulturor.
    Jarigas Kjo qe thua eshte shume e drejte keto nuk mund te mesohen ne sallen e deshmimtareve te Jehovait por: E para e punes eshte se une sjam nga ata te salles qe thua,
    2- me duket si ti se ke lexuar mire shkrimin qe une bera ,ose nuk ke c'fare te thuash ,dhe sa per djeni une sjam nga deshimimtaret e Jehovat e thshe edhe me siper Mesuesi ime eshte Jezusi dhe Ungjilli , dhe ne kete kontekst nqs se ke nje forimim kulturor kaq te thelle ,qe mua ky formim me mungon sipas teje ,pergjigju me baza te forta dhe jo si do ti edhe si dua une ,
    Sa per formimin kulturor, une prandaj jam ketu qe te zhvilloj kulturen time te prapambetur Nqs dikush ma imponon qe 1+1 bejne 0 une sjam dakort ,sespe me duhet ta beje si veprim ta shkruaj edhe me pas te nxjerr perfundimin
    Dhe sa per formimin kulturor duhen prova per te thene se ke ti, ose kam une formim kulturor jo duke u nisur nga imagjinata ose nga vetekenqesia. dhe sa per Bekimet ose shenjterimet duhet ta njohesh mire perkufizimin qe ta perdoresh ate si argument , qe ta kuptosh me mire Punen e Bekimit dhe se ku qendron problemi Te sugjeroj Profetim Malakia 2:8 Por ju jeni larguar nga udha.+ Keni bërë që shumë veta të pengohen te ligji.+ E keni prishur besëlidhjen e Levit / Malakia 2:2 ja c'fare u thote prifterinjve Po të mos e dëgjoni+ dhe po të mos e çmoni me gjithë zemër+ e t’i jepni lavdi emrit tim,+—ka thënë Zoti i ushtrive,—kam për të dërguar mbi ju mallkimin+ dhe do të mallkoj bekimet tuaja.+ Po, kam mallkuar edhe bekimin, sepse nuk po e çmoni me gjithë zemër.-mendoj se me keto te dhashe fakte cdo te thote Bekime, Tani puna e te shenjtit

Nga Levetiku Kapitulli 19
    Zoti i foli akoma Moisiut, duke i thënë:

2

"Foli tërë asamblesë së bijve të Izraelit dhe u thuaj atyre: Jini të shenjtë, sepse unë Zoti, Perëndia juaj, jam i shenjtë.

3

Secili prej jush të respektojë nënën dhe atin e tij, po kështu të respektojë të shtunat e mia. Unë jam Zoti Perëndia juaj.

4

Mos iu drejtoni idhujve dhe mos bëni perëndi me metal të shkrirë. Unë jam Zoti, Perëndia juaj.

Kam nje Pyetje Ku qendron Formimi i thell kulturor ketu ,a ka ndonje gje qe nuk shkon ne shkrimet e mia te mesiperme per Punen e Marias per ta kuptuar?

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Dmth Sipas Teje vella ic'do kush mund ti lutet kujt do ,edhe nqs se nuk ka fuqi hyjnore ? edhe qe nuk gjindet asnje varg ne doktrinen e krishtere qe ta perdori papa ose dikush tjeter Marian si mreteresh e kupes qiellore? o Zoteri Mbreti eshte Jezusi sespe Ai ka then : une jam rruga une jam jeta askush nuk vjen tek ati vetem se nepermjet meje ,Ndersa Papa Si mason qe eshte Fut edhe Marian si ndermjetesuese kjo Eshte nje Mekat i Madh,
    Nuk mund te gjykoj Nxenesi Mesuesin O Vella I Vetmi mesues i imi Eshte Jezu Krishti dhe ato qe ka leene ai ne ungjill ,Dhe une nuk e shikoj ungjillin me syte e papas ,sespe papa thote 1+1 bejne 0 ,epo une se pranoj kete ,sespe une besoj ato qe jane ne Bibel jo te shpif doktrina sic bene Papa.
    Mikpritje e thjshte shqipetare : qe nuk ishte e thjshte nuk ishte sepse u mbushen rruget gjithe postera dhe shpenzime plote, e thjshte eshte e thjshte Dmth te pritej thjeshte Si nje njeri i shenjte dhe jo si mbret sespe ai mund te jete c'fare do ,por vetem mbret nuk eshte ,Ai eshte mbret i Erresires duke u shtirur i thjshte dhe duke shperdare nje doktrine te veten . Shumica e popullit nuk e njohin Biblen edhe prandaj shkojne nga shkone shumica dmth sipas botes,Ndersa une O Vella Ndjek Mesimet e jezusit dhe vetem kaq ,skam mesues ,skam Udheheqes shpirteror ose mbret tokesor,. dhe me kaq duhet te hapim syte dhe mos te ecim te verber sipas deshirave te prifterinjve qe e interpretojne biblen sipas Prapanicies se tyre .
    1. E dini Ju se sa kushton nje poster???? Sigurisht qe jo! Dhe per kete jam i sigurt. Ka dy menyra. E para: i ka printuar vete Papà (papati) dhe e dyta: i ka printuar shoku Edi (apo shpura tij) Megjithate nje poster 1m x 0,6m kushton 2-3 euro (biles kaq kushton metri katror, por e marrim kaq)...e shumezuar me 40 koka te prera = 120€. Plus manifestet 6m x 3m i bien apo si bien 2000€ ne total. Shume per te qeshur per nje Pape apo jo??? Nese ke numrin e sakte i ribejme perseri llogarite. Perfundimi: mikpritje e thjeshte.
    2. Ju thoni se mesuesi i vetem eshte Jesusi...atehere Ju pse po beni mesuesin tone???!!!
    3. Ju thoni se bibla bla bla bla...i bie qe ata qe nuk dine te lexojne te mos jene katolike???!!!
    4. Pse egzistojne prifterinjte???? A na mesojne keta biblen??? Sigurisht qe po...Po pse? Gjeje vete pergjigjen se do thuash qe s'jam mesuesi Juaj.
    5. Ajo qe s'kuptoj une eshte se pse ju keni shpirtin e kundershtimit per nje person popullor dhe te dashur per shume njerez besmtare apo jo. Jemi njerez e te gjuthe kemi gabime.
    6. Kam shkruar qe Papà si funksion eshte pak me i madh se Mbreti, por po te kesh ndjekur se i erdhi ne pushtet dhe me cfare thjshtesie mohoi luksin e tepruar nuk besoj se do te kishit kete mendim. Biles nuk fle ne Vatikan, por ne nje garzoniere (hyrje dhome e guzhine)
    Nejse, ajo qe nuk me pelqen eshte se doni te kapeni pas dickaje per te kundershtuar nje te vertete, por megjithate e respektoj mendimin e secilit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elian70 : 12-10-2014 më 12:54
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Anëtarësuar
    18-09-2014
    Postime
    240

ELIAN . Atehere .Nqs e ke pare firmen time eshte e sigurt qe e kupton per punen e mesuesit ,
    Vella Elian me duket si di nuk don ti lexosh ato qe kam shkruajtur me siper Sepse ka nje dyzine gafash dhe Mekatesh qe po kryejne ne Emer te zotit,
    1- Jam shume i hapur per te gjithe Ata qe sjellin Argumenta te bazuara ne bibel ,Dhe kam kurajon dhe perulesin qe te kerkoj ndjese,
    2- Nqs se ke dicka per te argumentuar rreth shkrimeve qe kam dhene me siper Duhet te keshe Baza mbi Shkrimet dhe statuetet e Zotit .
    3- UNe nuk kundershtoj Njeri perkundrazi une thjeshte them te verteten ,Nqs jo me thuaj te kunderten Ashtu sikurse une kam shkruajtur me larte me prova edhe fakte ne lidhje me Besimin Katolik apo edhe ate Ortodoks. Apo edhe Per papaen qe Na Vendosi Nje ndermjetesuese Marian pa argument Biblik.
    4- Nqs dikush Me bind me fakte edhe argumenta per Katliket ose per ortodoks Jam i gateshem te ndryshoj qendrim qe neser poooor Me fakte dhe argumenta dhe jo si do Papa Ose Prifti por si jane statutet e Zotit.
    Per sa i Perket Deshires Njerezore.Impaktit te shoqerise me ndikim besimin,Tradita,Kultura,Besytnia,Etj, dhe te flasim si na pelqen neve Pa baza ne Bibel ,Une Keshtu nuk Jam aspak Dakort dhe une s'mundem ta shtremberoj te verten ,se ne te kundert behem hipokrit

Paqe Vella !!!

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

[QUOTE=lace;3765307]
    Jarigas Kjo qe thua eshte shume e drejte keto nuk mund te mesohen ne sallen e deshmimtareve te Jehovait por: E para e punes eshte se une sjam nga ata te salles qe thua,
    2- me duket si ti se ke lexuar mire shkrimin qe une bera ,ose nuk ke c'fare te thuash ,dhe sa per djeni une sjam nga deshimimtaret e Jehovat e thshe edhe me siper Mesuesi ime eshte Jezusi dhe Ungjilli ,
    Ka ndryshim salla e DJ-ve nga ajo e ungjillorve!??

dhe ne kete kontekst nqs se ke nje forimim kulturor kaq te thelle ,qe mua ky formim me mungon sipas teje ,pergjigju me baza te forta dhe jo si do ti edhe si dua une ,
    Te pergjigjem,por dua te jem i sigurt se e dime se per cfare po flasim
    Sa per formimin kulturor, une prandaj jam ketu qe te zhvilloj kulturen time te prapambetur Nqs dikush ma imponon qe 1+1 bejne 0 une sjam dakort ,sespe me duhet ta beje si veprim ta shkruaj edhe me pas te nxjerr perfundimin
    Sipas teje, fort i ndricuar ungjillor, 1 zero + 1 zero, a nuk jep si rezultat 0??!! A po ta dikton(imponon) kush!??
    Dhe sa per formimin kulturor duhen prova per te thene se ke ti, ose kam une formim kulturor jo duke u nisur nga imagjinata ose nga vetekenqesia. dhe sa per Bekimet ose shenjterimet duhet ta njohesh mire perkufizimin qe ta perdoresh ate si argument
    Pas llogjeve, a pergjigjesh!??

, qe ta kuptosh me mire Punen e Bekimit dhe se ku qendron problemi Te sugjeroj Profetim Malakia 2:8 Por ju jeni larguar nga udha.+ Keni bërë që shumë veta të pengohen te ligji.+ E keni prishur besëlidhjen e Levit / Malakia 2:2 ja c'fare u thote prifterinjve Po të mos e dëgjoni+ dhe po të mos e çmoni me gjithë zemër+ e t’i jepni lavdi emrit tim,+—ka thënë Zoti i ushtrive,—kam për të dërguar mbi ju mallkimin+ dhe do të mallkoj bekimet tuaja.+ Po, kam mallkuar edhe bekimin, sepse nuk po e çmoni me gjithë zemër.-mendoj se me keto te dhashe fakte cdo te thote Bekime, Tani puna e te shenjtit

Nga Levetiku Kapitulli 19
    Zoti i foli akoma Moisiut, duke i thënë:

2

"Foli tërë asamblesë së bijve të Izraelit dhe u thuaj atyre: Jini të shenjtë, sepse unë Zoti, Perëndia juaj, jam i shenjtë.

3

Secili prej jush të respektojë nënën dhe atin e tij, po kështu të respektojë të shtunat e mia. Unë jam Zoti Perëndia juaj.

4

Mos iu drejtoni idhujve dhe mos bëni perëndi me metal të shkrirë. Unë jam Zoti, Perëndia juaj.

Kam nje Pyetje Ku qendron Formimi i thell kulturor ketu ,a ka ndonje gje qe nuk shkon ne shkrimet e mia te mesiperme per Punen e Marias per ta kuptuar?
    Ka dy gjera qe s'shkojne: e para eshte se ndersa krekosesh se merr mesime vetem prej Ungjillit, sjell citime nga Beselidhja e Vjeter; e dyta eshte se nuk thuhet asgje mbi kuptimin e fjaleve " i bekuar" dhe " i shenjte"!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    18-09-2014
    Postime
    240

[QUOTE=jarigas;3765351]
    Ka ndryshim salla e DJ-ve nga ajo e ungjillorve!??

Te pergjigjem,por dua te jem i sigurt se e dime se per cfare po flasim
    Sipas teje, fort i ndricuar ungjillor, 1 zero + 1 zero, a nuk jep si rezultat 0??!! A po ta dikton(imponon) kush!??
    Pas llogjeve, a pergjigjesh!??

Ka dy gjera qe s'shkojne: e para eshte se ndersa krekosesh se merr mesime vetem prej Ungjillit, sjell citime nga Beselidhja e Vjeter; e dyta eshte se nuk thuhet asgje mbi kuptimin e fjaleve " i bekuar" dhe " i shenjte"!!!
    Jarigas E pare punes une nuk e kuptoj se c'fare hyn ketu formimi i thell kulturor kur E zeza eshte shkruajtur mbi te bardhe , Dmth une solla vargje nga Bibla Se me c'fare ka te beje shenjteria , Pra Zoti iu dejtua Mojsiut edhe i tha : "Foli tërë asamblesë së bijve të Izraelit dhe u thuaj atyre: Jini të shenjtë, sepse unë Zoti, Perëndia juaj, jam i shenjtë. Do te thote Se i shenjte eshte c'do kush qe ka zotin ne mendjen dhe zemeren e tije eshte i shenjte. Vetem se ti sdon qe ta lexosh ose ta kuptosh.
    Bekimet : Malakia 2:2 ja c'fare u thote prifterinjve Po të mos e dëgjoni+ dhe po të mos e çmoni me gjithë zemër+ e t’i jepni lavdi emrit tim,+—ka thënë Zoti i ushtrive,—kam për të dërguar mbi ju mallkimin+ dhe do të mallkoj bekimet tuaja.+ Po, kam mallkuar edhe bekimin, sepse nuk po e çmoni me gjithë zemër : Dmth Sic erdhi Papa dhe dha bekimet e tija pra ky do te thote bekim dhe cdo besimtar mund te bekoj femijen e vete mund te kerkoje nga zoti te bekoj vellane e vete e keshtu me radh.

Ndryshimi I ungjilloreve nga deshmitaret e jehovait: Eshte shume e thjeshte Deshmitaret e jehovait mohojne trinitetin,ndersa Ungjilloret e besojne trinen ,ka edhe shume dryshime te tjera por gjithesesi kaq mjafton sepse eshte themeli i kristjanit Trinia.

- Sa per testamentin e vjeter qe une te solla Fakte nga testamenti i vjeter ,c'fare do te thuash qe ato nuk vlejen?
    po te sjell edhe nga testamenti i ri nqs se do : 2 korintasve 7:1 Prandaj, o të dashur, meqë kemi këto premtime,+ le të pastrohemi+ nga çdo ndotje e mishit dhe e frymës,+ dhe ta përsosim shenjtërinë në frikën e Perëndisë ,,,,,, Kuptimi pra cdo kush mund te jete i shenjte nqs se e pastron shpirtin e tije.Per Bekimet Nga Mateu : 13 Atëherë i sollën disa fëmijë të vegjël që t’i bekonte e të lutej mbi ta; porse nxënësit u bërtisnin. 14 Atëherë Jezusi u tha:
    “Lërini fëmijët e mos ua ndaloni të vijnë tek unë! Sepse atyre që janë si këta u përket Mbretëria e qiellit.”
    15 E, pasi i bekoi, u largua prej andej. Atehere sipas teje ne duhet ti lutemi edhe ketyre femijeve si ndermjetesues meqense i bekoi Jezusi ?
    Pra me kaq O Vella besoj se i kuptove perkufizimet /Edhe pse ti shkruajta me larte ,tani ke shembuj te tjere

Pra c'do kush mund ti kerkoje Bekime zotit

Paqe Vella Jarigas

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Ok, kuptoj se nuk eshte e mundur qe te kuptohemi!!!
    Paqja qofte me ty!!
    Jarigas

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •