Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Ambasadori iraken në Vatikan: ISIS duan të vrasin Papën në Shqipëri

Xhihadistët e ISIS (ekstremistet e shtetit islamik) duan të vrasin Papa Françeskun. Kete alarm jep ambasadori i Irakut në Vatikan, Habeeb Al Sadr, i cili paralajmëron se Ati i Shenjtë mund të jetë objektiv i ISIS në dy udhëtimet e tij të njoftuara, në Shqipëri me 21 Shtator dhe në Turqi ne nentor.

Ndërsa Papa 77-vjeçar po përgatitet për të vizituar Tiranën të dielën, ambasadori i Irakut në Selinë e Shenjtë tha për gazetën italiane "Quotidiano Nazionale" se ka pasur kërcënime të besueshme për vrasjen e tij.

"Ne duhet të garantojmë sigurinë e Papës kudo, sepse unë mendoj se ata (ISIS) po përpiqen të godasin Papën gjatë udhëtimeve të tij apo edhe në Romë. Ata që mund të ndërmarrin sulme nuk janë arabë, por kanadezë, amerikanë, francezë, britanikë dhe italianë gjithashtu. Ata kanë pasaporta perëndimore. Dhe ndaj ISIS mund të angazhojë këta luftëtarë për të kryer një akt terrorizmi në vendet evropiane", deklaroi Habeeb Al Sadr për Quotidiano Nazionale .

Xhihadistët nga ISIS kanë thënë javët e fundit se duan të zgjerojnë kalifatin e tyre dhe në Romë, zemra e krishterimit perëndimor, dhe të vendosin flamurin e tyre në bazilikën e Shën Pjetrit.

Pavarësisht nga paralajmërimet e ditëve të fundit, Selia e Shenjtë ka përjashtuar kërcënime konkrete ndaj Papës. Duke iu referuar vizitës në Shqipëri, zëdhënësi i Zyrës së Shtypit të Vatikanit, At Federico Lombardi tha se " lajmet nga ISIS shqetësojë të gjithë, por nëse shtrohet pyetja se a ka kërcënime specifike, përgjigja është jo”.

By: Vinjol
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Ambasadori iraken në Vatikan: ISIS duan të vrasin Papën në Shqipëri

Ambasadori i shtetit fantazem Iraken ben mire ta mbylle ate gojen e tij te felliqur e mos ta permende Shqiperine ne lidhje me ISIS. Si u nuk i vjen turp qe akoma i mbajne ne funksion keta ambasadore? C'shtet mund te quash ate Iraken kur u pushtua nga 1000 diversante te ISIS ?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Iraku ka popullsi Myslimane Angmokio
    Po kam frike se po Besojne Ata njerezit pa shkolle
    ata njerezit injorante qe jane rritur pas bishtit te 1 dhije
    qe po bejne cmendurira
    Jo nuk eshte ky ky Islami
    Kurre nuk Thuhet ne Kur`An
    merja jeten dikujt
    por ne te thuhet qe:
    Vec Zoti e din se kur ta mer shpirtin

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Vinjol Lexo Postimin
    Iraku ka popullsi Myslimane Angmokio
    Po kam frike se po Besojne Ata njerezit pa shkolle
    ata njerezit injorante qe jane rritur pas bishtit te 1 dhije
    qe po bejne cmendurira
    Jo nuk eshte ky ky Islami
    Kurre nuk Thuhet ne Kur`An
    merja jeten dikujt
    por ne te thuhet qe:
    Vec Zoti e din se kur ta mer shpirtin
    Askush nuk e beson mo por taksirat per shtetin shqiptar qe do mobilizoje tere policine e ushrine ndoshta ne ruajtje te papes.

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

ckane per te plase vjedhjet ate dite ne tr se te gjithe policet do te meren m e Papen :P

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Rreziku eshte me se real . Nqs kjo pjelle injorantesh , bagetish , personifikimit te katandisjes kafsherore te njerjut ka ne plan te vrase papen ( qe ne fakt e ka sepse ka pasur plane konkrete per te sulmuar vatikanin brenda ne itali ) , shqiperja eshte vendi ideal per keto qenje mortore .

Nga shqiperja edhe trevat shqiptare , 1000 xhihadist vrasin edhe presin per davat e shkretetirave .... edhe shume jan kthyher .

O morrat e shqiptarise , turpi edhe mallkimi jone .... nqs ju jeni shqiptar une jam aljen . Dava shkretetirash ptuuuuu qenje mortore , me iq kafshesh .

Shteti duhet te ngrihet ne kembe .... ushtri , polici , shish , renea , fnsh edhe c fare do lloj tjeter , se do na ngelet turpi me i madh i botes ne oborr . Bejne sikur nuk e kuptojne ca ... thote tjetri c lidhje ka shqiperja me isis in .... po ata shqiptare qe vrasin me isisin o qenje patetike nuk kan lidhje me shqiperine ?

Turpi jone jeni ....

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Rreziku eshte me se real . Nqs kjo pjelle injorantesh , bagetish , personifikimit te katandisjes kafsherore te njerjut ka ne plan te vrase papen ( qe ne fakt e ka sepse ka pasur plane konkrete per te sulmuar vatikanin brenda ne itali ) , shqiperja eshte vendi ideal per keto qenje mortore .

Nga shqiperja edhe trevat shqiptare , 1000 xhihadist vrasin edhe presin per davat e shkretetirave .... edhe shume jan kthyher .

O morrat e shqiptarise , turpi edhe mallkimi jone .... nqs ju jeni shqiptar une jam aljen . Dava shkretetirash ptuuuuu qenje mortore , me iq kafshesh .

Shteti duhet te ngrihet ne kembe .... ushtri , polici , shish , renea , fnsh edhe c fare do lloj tjeter , se do na ngelet turpi me i madh i botes ne oborr . Bejne sikur nuk e kuptojne ca ... thote tjetri c lidhje ka shqiperja me isis in .... po ata shqiptare qe vrasin me isisin o qenje patetike nuk kan lidhje me shqiperine ?

Turpi jone jeni ....
    Aman mo si nuk te kam afer te te qetesoja me ndonje Panadol. Mbahu bre burre i dheut se gjalle e kemi Papen akoma

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Aman mo si nuk te kam afer te te qetesoja me ndonje Panadol. Mbahu bre burre iu dheut se gjalle e kemi Papen akoma
    Ajde u qetesova .. edhe perse gjendja eshte per tu skandalizuar . I imagjinon dot implikimet per shqiptarizmin ne nje rast atentati ndaj papes ne shqiperi ? Do jete nje goditje per shqiperine qe as pas 1 shekulli nuk do ta marr veten . Ne vitin 3000 do mesojne per papen qe u vra ne shqiperi ....

Le me pastaj implikimet qe do kete per tolerancen nderfetare ne shqiperi . C fare e deshi papen ne shqiperi Rama nuk e kuptoj , me te vertet nuk e kuptoj ne nje moment kaq delikat .

Bota praktikisht po behet gati per ti shpallur lufte ketyre , edhe nje bishe e terbuar te kafshon atje ku mundet edhe sa mundet

i/e regjistruar Maska e -Zana-
    Anëtarësuar
    10-09-2014
    Postime
    165

Vertet tani, nese vritet.... faji s'ka si te na ngeli neve, por sigurimit dhe vendimit te tij/tyre. Tek ne vjen per vizite... s'kemi si ti garantojme jeten, jeta nuk garantohet, as nuk ka pse te na ngeli neve... duhet te gjejne autorin/ren/ret.
    Look inside my Heart... Love fanatic .

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Ajde u qetesova .. edhe perse gjendja eshte per tu skandalizuar . I imagjinon dot implikimet per shqiptarizmin ne nje rast atentati ndaj papes ne shqiperi ? Do jete nje goditje per shqiperine qe as pas 1 shekulli nuk do ta marr veten . Ne vitin 3000 do mesojne per papen qe u vra ne shqiperi ....

Le me pastaj implikimet qe do kete per tolerancen nderfetare ne shqiperi . C fare e deshi papen ne shqiperi Rama nuk e kuptoj , me te vertet nuk e kuptoj ne nje moment kaq delikat .

Bota praktikisht po behet gati per ti shpallur lufte ketyre , edhe nje bishe e terbuar te kafshon atje ku mundet edhe sa mundet
    Mos e vri mendjen se nuk e le njeri Papen te jape shpirt ne shqiperi. Edhe Papa Vojtila kur erdhi ne 1993 e kish xhamin te blinduar. Kesaj rradhe do marrin akomA me teper masa. Megjithate une te te siguroj dicka madje ta them me siguri 100%. Shqiptaret qe kane vajtur e jane bashkuar me ISIS ju eshte bere lavazhi i trurit ne Siri e Irak e jo ne Shqiperi. Ne Siri kur kane shkuar te luftojne kane vajtur ne kohen kur e gjithe bota ishte kundra sundimit te Asadit. Jane te shumta takimet e qeveritareve amerikane me rebelet sikur ISIS etj. Me pas situatat ndryshuan , ISIS nderroi trajektoren dhe synimet nderkohe qe lavazhi i trurit tek luftetaret e tyre vazhdoi. Ne shqiperi nuk ka burre nene qe te bind nje besimtar musliman shqiptar ti binded ISIS , kete ta them une me pergjegjsi te plote.

Se fundmi Shqiperia nuk eshte aspak rrezik jo per Papen por per asnje figure boterore. Ne shqiptaret ndoshta e presim ne bese njeri-tjetrin por kurre mikun. Ne fakt keta palaco sikur ambasadori Iraken ne Vatikan duhet te degjenerohen nga shteti shqiptar. Shteti shqiptar ne bashkepunim me inteligjencat e huaja i ka mundesite per te monitoruar cdo aktivitet te dyshimte terrorist ne vend. Nuk ka mbetur nje idiot Iraken qe seshte i zoti te mbroj vendin e tij te na tregoje ne per organizimin e ISIS ne Shqiperi.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angmokio për postimin:

-Zana- (16-09-2014)

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •