Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Për: Ambasadori iraken në Vatikan: ISIS duan të vrasin Papën në Shqipëri

Dakort Ceni , ti me nja 200 milion te tjere do perfundoni ne parajse , kurse 6.8 bilion njerezit e tjere do perfundojne ne ferr ( sepse edhe shiat jan kurfar apo jo ? ju i vrisni ne kete bote ... le me te pranoni qe pasi i keni vrare te perfundojne ne parajse lol ) ...

Madje trilionat e njerezeve para se te vinte ky muhameti 1400 vite me para do perfundojne edhe ata ne ferr . Qyqja do ju kap vetmja atje .... kujdes mos e ktheni edhe ate ne nje shkretetire arabe .

Sic te thashe ... njerezit qe kthehen nga te vdekurit dehsmojne krejtesisht te kunderten e asaj qe thua . Provoj ti degjosh ... do kuptosh sa e ke akuzuar edhe ofenduar zotin ( nqs aj ekziston ) duke pritur nje zot i cili eshte kaq mizor edhe strikt ... ( nuk eshte frika esenca e zotit ... por dashurja , a e ke vene re qe edhe kafshet kan dashuri madje me te madhe edhe se njerezit ? A ke menduar ndonjehere perse qeni ka te njeten reaksjon fizik sic eshte aj i dashurise ? me njerezit te cilet jan specie komplet tjeter ? Perse ? !!! ) .

Por ne fakt kam kuptuar kohet e fundit se njerezit presin ate lloj zoti , qe i ngjason karakterit te tyre. Nejse nuk ka rendesi .... c fare beson ti apo e theret veten tende . Thjesht be vepra te mira .... edhe nqs zoti mos te ekzistoj te pakten i ke dhene nje te mire kesaj bote edhe jo prapambetje edhe lufte
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 17-09-2014 më 09:17

Prinderit e mi nuk adhurojne as lope as zot dhe prap me kane mesuar mesime me te mira se kurani e bibla bashke. Dhe nuk me kane kercenuar me ferr nese nuk i degjoj. Ata qe nuk edukohen sic duhet nga familja, ata duhet te shkojne te feja e te kercenohen me ferrin apo tu ofrohet parajsa qe te sillen mire.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Sondazhi i forumit thotë që nuk rrezikohet Papa http://www.forumishqiptar.com/thread...23#post3761423
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wordless për postimin:

mesia4ever (17-09-2014)

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Megjithate te jesh i sigurte qe ata jane nen vezhgim mos e harro kete. SHIK-u apo SHISH-i per kete pune fuksionon edhe une jam plotesisht dakort qe ata te jene nen vezhgim.
    .
    I mirëinformuari për gjithça, a mund të na thuash se ç'punë ka SHISH dhe SHIK me mjekërrcjapët e Kosovës dhe Macendonias ?! Këta mjekrroshët tanë në Shqipëri, janë të gjithë munafikë e nuk j'u ha palla për vëndet Arabe

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    I mirëinformuari për gjithça, a mund të na thuash se ç'punë ka SHISH dhe SHIK me mjekërrcjapët e Kosovës dhe Macendonias ?! Këta mjekrroshët tanë në Shqipëri, janë të gjithë munafikë e nuk j'u ha palla për vëndet Arabe
    Pash zotin lexoji qarte ato qe shkruaj. Nese SHISH nuk merret me vezhgimin e atyre qe jane kthyer nga Siria me cfare tjeter mund te merret. Pamvaresisht justifikimit qe une dhash me siper ato perseri mbeten individe me nje te kaluar te dyshimte qe duhen vezhguar nga afer. Nuk eshte se jua han apo jo , por udhezimet jane te tilla dhe duhen ndjekur.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pash zotin lexoji qarte ato qe shkruaj. Nese SHISH nuk merret me vezhgimin e atyre qe jane kthyer nga Siria me cfare tjeter mund te merret. Pamvaresisht justifikimit qe une dhash me siper ato perseri mbeten individe me nje te kaluar te dyshimte qe duhen vezhguar nga afer. Nuk eshte se jua han apo jo , por udhezimet jane te tilla dhe duhen ndjekur.
    SHISH dhe SHIK janë të RSH-ës .. ç'punë kanë me xhihadistët jashtë vëndit ?! Apo mos do të përlyesh edhe myslimant tanë me ato që shkojnë ne Siri e Irak a ku di unë ku dreqin venë ?!!

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

SHISH dhe SHIK janë të RSH-ës .. ç'punë kanë me xhihadistët jashtë vëndit ?! Apo mos do të përlyesh edhe myslimant tanë me ato që shkojnë ne Siri e Irak a ku di unë ku dreqin venë ?!!
    SHIK-u eshte i Kosoves or taj
    SHISH-i eshte i Shqiperise.

Nuk je i vemendshem , e shikon qe po flet percart? Po flasim per ata shqiptare qe jane kthyer nga luftimet e Sirise. Jane rreth 40 veta qe jane kthyer nga Siria dhe jetojne ne Kosove apo ne Shqiperi.

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

SHIK-u eshte i Kosoves or taj
    SHISH-i eshte i Shqiperise.

Nuk je i vemendshem , e shikon qe po flet percart? Po flasim per ata shqiptare qe jane kthyer nga luftimet e Sirise. Jane rreth 40 veta qe jane kthyer nga Siria dhe jetojne ne Kosove apo ne Shqiperi.
    Daku shko bëj ti detyrat, SHIK dmth Shërbimi Informativ Kombëtar.....!!! Mos këmbëngul se del më debil se ç'je

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Daku shko bëj ti detyrat, SHIK dmth Shërbimi Informativ Kombëtar.....!!! Mos këmngul se del më debil se ç'je
    sherbimi informativ kombetar nuk ekziskton ma ne vitin 1999 me kushtetuten e re e ndrrun emrin nga SHIK (sherbimi informativ kombetar) ne SHISH (sherbimi informativ shteteror)

shqipnia ska SHIK
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Daku shko bëj ti detyrat, SHIK dmth Shërbimi Informativ Kombëtar.....!!! Mos këmbëngul se del më debil se ç'je
    Nuk je update sa c'duhet. Ka vite qe emri i Shik-ut eshte nderruar ne shish. Dmth Sherbimi informativ shtetetor . Nderkohe qe SHIK tashme perdoret per sherbimin informativ i kosoves.

P.s Kerko falje dhe pranoje publikisht qe je vete dobic

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •