Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Për: Ambasadori iraken në Vatikan: ISIS duan të vrasin Papën në Shqipëri

Rreziku vjen nga ata qe ju eshte bere lavazh truri ne siri e irak sic thua edhe ti . Shume nga ata jan kthyer ne shqiperi , kosove , maqedoni ... ( a e kan veshtire te kalojne kufirin illegalisht por edhe legalisht per ne shqiperi ? ) .... Apo kujton se e kan veshtire te vijne apostafat nga Siria keta shqipfoles , apo edhe jo shqipfoles por arab me pashaporta kanadeze , angleze heck madje edhe amerikane ?

Ku edhe si do ta dish ti ? A e kupton sa kollaj eshte ti behet dikujt atentat ? Shikoje Santon ne mes te tiranes , ne mes te policeve .... po ta ka vene njeri shenjestren ta gjene shume kollaj . Shiko Kenedyn ne amerike . Tani tento te imagjinosh nje atentator qe nuk e ka problem te vritet sepse i eshte bere lavazh truri ne maksimum ...

Rreziku eshte me se real . Shqiperise i vjen nje pergigjesi e madhe e cila duhet te ishte shmangur ne nje moment kaq delikat . Nqs isis ben gabimin , muslimanet ne pergjithesi do jetojne momente shume te erreta sepse ky do jete akti final qe do konsolidoje te gjitha shtetet te krishtera per lufte kundra atyre por edhe muslimanizmit .

The crusades ndoshta tingellojne absurde ... por ne fakt keto qenje mortore te isis e deshirojne kete gje ....

Po jetojme kohe te erreta ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 16-09-2014 më 19:47

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Rreziku vjen nga ata qe ju eshte bere lavazh truri ne siri e irak sic thua edhe ti . Shume nga ata jan kthyer ne shqiperi , kosove , maqedoni ... ( a e kan veshtire te kalojne kufirin illegalisht por edhe legalisht per ne shqiperi ? ) .... Apo kujton se e kan veshtire te vijne apostafat nga Siria keta shqipfoles , apo edhe jo shqipfoles por arab me pashaporta kanadeze , angleze heck madje edhe amerikane ?

Ku edhe si do ta dish ti ? A e kupton sa kollaj eshte ti behet dikujt atentat ? Shikoje Santon ne mes te tiranes , ne mes te policeve .... po ta ka vene njeri shenjestren ta gjene shume kollaj . Shiko Kenedyn ne amerike .

Rreziku eshte me se real . Shqiperise i vjen nje pergigjesi e madhe e cila duhet te ishte shmangur ne nje moment kaq delikat . Nqs isis ben gabimin , muslimanet ne pergjithesi do jetojne momente shume te erreta sepse ky do jete akti final qe do konsolidoje te gjitha shtetet te krishtera per lufte kundra atyre por edhe muslimanizmit .

The crusades ndoshta tingellojne absurde ... por ne fakt keto qenje mortore te isis e deshirojne kete gje , sepse ne kuran ( ti duhet ta dish me mire ) ka nje profecy e cila do permbushet nqs kjo lufte fillon per ardhjen e fundit te botes .... ( keto jan fantashkenca por ja qe e besojne keto qenje mortore ) .

Po jetojme kohe te erreta ....

Ajo qe nuk ke kuptuar ti dhe shume te tjere sikur ti eshte se keta shqiptare qe jane kthyer , jane kthyer pikerisht per faktin se e pane qe qellimi i tyre fisnik per te rrezuar nje maskara sikur Asad ishte teresisht i parealizueshem. Refuzuan ti bashkohen ISIS ndaj dhe u kthyen ne vendet e tyre te origjines per tju nenshtuar jetes se tyre normale. Megjithate te jesh i sigurte qe ata jane nen vezhgim mos e harro kete. SHIK-u apo SHISH-i per kete pune fuksionon edhe une jam plotesisht dakort qe ata te jene nen vezhgim.

Me ler te te qartesoj dhe per nje fakt tjeter. Funksioni i ISIS ose me sakte krijuesit e ISIS nuk ua ndjen fare per Papen e per Shqiperine. Ata jane krijuar ne Lindjen e mesme dhe atje jane te destinuar te japin shpirt. Nuk do dalin kurre nga ato skuta sepse askush nuk ka interes. Lajmet e bujshme qe do pushtojme Romen dhe Ameriken vetem nje budalla i beson. Ne fakt kjo eshte pjese e lavazhit te trurit qe ISIS kerkon ti bej disa muslimaneve injorante neper bote por te siguroj une qe nuk ja ka arritur qellimit. Sot ne gjithe boten islame jane ngritur te gjithe dijetaret dhe teologet me me emer dhe te gjithe bashkarisht kane dale ne nje ze qe pranimi i doktrines se ISIS eshte jashte parimeve islame dhe kushdo qe e ndjek eshte teresisht jashte islamit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Merre te gjithe frazen , edhe jo vetem pjese te saj ... vazhdimi i saj ishte edhe kjo .

Apo kujton se e kan veshtire te vijne apostafat nga Siria keta shqipfoles , apo edhe jo shqipfoles por arab me pashaporta kanadeze , angleze heck madje edhe amerikane ?
    Nuk e di po e kupton apo jo .... po 30.000 apo me shume dava kamelash kan krijuar nje kalifat islamik , ku ose te konvertojne ne musliman ose te vrasin ... Tani mire apo keq , eshte apo nuk eshte teologjikisht e sakte ajo qe bejne , fakti eshte se ata ekzistojne edhe madje po bejne kerdine ne Lindjen e mesme , me shitje grash , vrasje femijesh , vrasje grash edhe c fare do lloj barbarizmi ekstrem ....

Ata jane atje per nje arsye ... edhe arsyen as ti as une nuk e dime .... por nje gje ta garantoje , nuk jane pas atyre as amerika as davat e shkretirave por nje fuqi shume me e madhe qe operon ne prapaskena .

Edhe ekzekutimi i papes ngjan si faza tjeter e planit ....... ku edhe c fare duan te bejne nje zot e di .... por ngjan sikur kjo eshte WW3 on the making ... edhe qe te krijosh nje ww3 duhet nje monster makabeliane si kjo e ISIS e cila do konsolidoje boten perendimore ...

Nejse , papa eshte ne rrezik ne shqiperi ne fakt . Nuk eshte aspak ekzagjerim kjo , shteti duhet te jete vigjilent si asnjehere tjeter

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Merre te gjithe frazen , edhe jo vetem pjese te saj ... vazhdimi i saj ishte edhe kjo .

Nuk e di po e kupton apo jo .... po 30.000 apo me shume dava kamelash kan krijuar nje kalifat islamik , ku ose te konvertojne ne musliman ose te vrasin ... Tani mire apo keq , eshte apo nuk eshte teologjikisht e sakte ajo qe bejne , fakti eshte se ata ekzistojne edhe madje po bejne kerdine ne Lindjen e mesme , me shitje grash , vrasje femijesh , vrasje grash edhe c fare do lloj barbarizmi ekstrem ....

Ata jane atje per nje arsye ... edhe arsyen as ti as une nuk e dime .... por nje gje ta garantoje , nuk jane pas atyre as amerika as davat e shkretirave por nje fuqi shume me e madhe qe operon ne prapaskena .

Edhe ekzekutimi i papes ngjan si faza tjeter e planit ....... ku edhe c fare duan te bejne nje zot e di .... por ngjan sikur kjo eshte WW3 on the making ... edhe qe te krijosh nje ww3 duhet nje monster makabeliane si kjo e ISIS e cila do konsolidoje boten perendimore ...

Nejse , papa eshte ne rrezik ne shqiperi ne fakt . Nuk eshte aspak ekzagjerim kjo , shteti duhet te jete vigjilent si asnjehere tjeter

Pse ne Shqiperi dhe jo ne Vatikan? Mban mend ti deri me sot te jete kryer qofte dhe nje veper terroriste ne emer te fese ne Shqiperi?

Mua me duket se ju kenaqeni me teper se sa shqetesoheni qe Shqiperia vertete mund te jete vater e terrorizmit boteror. Ky eshte nje fakt qe duhet te te prokupoj ty me teper se vdekja e Papes ne Shqiperi.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Pse ne Shqiperi dhe jo ne Vatikan? Mban mend ti deri me sot te jete kryer qofte dhe nje veper terroriste ne emer te fese ne Shqiperi?

Mua me duket se ju kenaqeni me teper se sa shqetesoheni qe Shqiperia vertete mund te jete vater e terrorizmit boteror. Ky eshte nje fakt qe duhet te te prokupoj ty me teper se vdekja e Papes ne Shqiperi.
    Ore nuk kenaqem aspak !!!!!! Madje me dhemb shpirti me katandisjen e genit shqiptar ... por c te bej aq mbartin ne tru !

Nuk ka te beje me shqiperine kjo , asnjeri nuk e pjerdh shqiperine ... por fakti eshte se shqiperja eshte vendi ideal per te ekzekutuar papen nqs ekziston plan per ta ekzekutuar ate . Edhe nqs qofte larg behet ajo ... na mori lumi si komb , por edhe njerezimin ne pergjithesi .

Tento te imagjinosh ... implikimet nderkombetare ! Tento te imagjinosh qe kjo arsye eshte e mjaftueshme per lufte . Papa vertet eshte pape por mos harro se 1 miljard njerez ( ne masen dermuese ne perendim ) i takojne katolicizmit ....

Shqiperja e shkret qe akoma po tenton te krijoj nje shtet do behet epiqendra e te gjithe kesaj . Kesaj i shtohet edhe fakti e marredhenjeve nderfetare shqiptare qe jan te shkelqyeshme por do prishen nga injoranca e davave te shkretetiresh ...

Problemi nuk jan muslimanet e shqiperise ... jo ! Problemi eshte terrorizmi islamik i prodhuar ne injorancen e shkretetirave ... e cila te infekton si virusi parasitik

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

mqs e hoqe ate pjese po e heq edhe une kete pjese ... mesoje se isis eshte prodhim i islamizmit edhe jo i amerikes ... musliman ne kerkim te kalifatit sipas keq perdorimit te kuranit jan ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 16-09-2014 më 20:46

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Po ik o burre me kete xhenetin , be te mire edhe aq . Kurre ta kuptosh qe islami ,krishterimi budizmi hinduizmi etc.etc. jan e njeta gje .... pra marredhenja me zotin nqs aj ekziston , e aplikuar ne cdo kulture te ndryshme ...

Krishterim ne perendim , islam ne lindjen e mesme , budhizem edhe hinduizem ne lindjen e larget ... ! Te gjitha fete jan te njeta secila sipas specifikave te veta .... edhe une nuk kam asgje kundra atyre sepse ne fakt sa po te deshmova qe besoje te te gjitha . Te gjithe i ka bere zoti , pra nuk do perfundojne hinduistet ne ferr se e thua ti ... apo madje as edhe ateistet nqs gjithmone keto koncepte ekzistojne ...

Ke te krishtere qe jan me shpirt zi se e zeza ... ke musliman te cilet jan shpirt zi gjithashtu edhe i ke sot ne Siri ... ke hinduist etc.

Leje kete muhabet me aq , edhe mundohu te deshmosh nje muslimazem sipas kohes duke bere akte te mira . Atehere do ta kesh fituar xheneti sic deshiron por kurre mos luaj me termin xhenet etc. se nuk je ne asnje pozite per te ditur per ate ...

P.S Filloje me studimin e Near death experiences ... njerez klinikisht te vdekur te kthyher nga vdekja ... do te hap shume horizontin
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 16-09-2014 më 21:55

i/e regjistruar Maska e -Zana-
    Anëtarësuar
    10-09-2014
    Postime
    165

Dhe c'fare mendimi ke ti IIIlyrian, per NDE ? meqe e hape si muhabet , une jam sh e interesuar per raste te tilla .
    Look inside my Heart... Love fanatic .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

[QUOTE=IllyrianPatriot;3761378]

Mbreti botes vjen gjithmone nga lindja,,,,,,,,,perendimi perendoi

,,,,,,,,pastaj ato marinsat Amerikane ne Shqipni, c,fare bojn?!,,,,,apo,jon te zone me tjera pune si lyerje ndertesash etj,,lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga loni-loni : 17-09-2014 më 04:17

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga -Zana- Lexo Postimin
    Dhe c'fare mendimi ke ti IIIlyrian, per NDE ? meqe e hape si muhabet , une jam sh e interesuar per raste te tilla .
    Mendimi im Zana eshte i thjesht > Aj qe te thote ja une e di te verteten , aj ne fakt eshte me injoranti edhe me i pa dituri .... Aj qe te premton parajsen apo ferrin pa e ditur ku vete do perfundoje eshte qenja me e ngathet ... sepse e verteta eshte Zana se sa me shume di aq me shume kupton sa pak di , duke pare qe mendjet me te ndritura ne shkence por edhe ne fe , edhe ne cdo pjese te shoqerise tjeter din po aq sa ti mos me pak , ne nje ekzistence kaq komplekse sa kjo e jona .

Ky eshte nje fenomen te cilin e kam studjuar , kam degjuar ketu e 5 vite mbi 300 deshmi personale ne video ( zakonisht youtube e ke plot ) . Eshte nje fenomen i cili meriton nje studim te vecante duke pare ngjashmerine te deshmive te ketyre personave qe vijne nga kultura , kontinente , fe , raca , edhe pozicione sociale te ndryshme disa here madje duke rekupuar nga semundje qe duhet me siguri absolute te kishin perfunduar te vdekur .

Mesoje zana se deshmite e ketyre personave , nqs jan te vertet i bje qe edhe zoti eshte i vertet . Edhe sipas deshmive te atyre zoti nuk te gjykon , nuk te thote vish shami , nuk te thote vrit tjetrin qe beson ne nje fe tjeter .... nuk eshte ky zot i frikes qe predikojne keta edhe qe per ate vrasin keta ... por eshte zoti i dashurise prinderore per femijet e tij ... nje dashuri miliona here me e madhe se dashurja prinderore per femijen ...

Nuk ka rendesi a je budist , hinduist , i krishtere , musliman etc.etc. te gjithe perjetojne te njetin fenome , edhe perfundojne para kesaj drite absolute te pa imagjinueshme dashurje ... e pershkruajne kthim ne shtepi . Nuk ka eksperjence me te mire ...

Edhe ate qe mesojne eshte se gjerat e vogla kane rendesine me te madhe .... Te japesh 1 milion dollar per bamiresi per marketing nuk eshte asgje para ndihme qe i jep nje kafshe ne rruge , para se ti japesh nje buzeqeshje te sinqert nje qenje humane tjeter qe nuk e njeh por e ka nevoje ... edhe ashtu duhet te ishte ne fakt , nga gjerat e vogla duket njeriu ... jo nga sa mire pret koka si kafshe !!!!!

Ka edhe nje minorance eksperjencash qe pershkruhen si eksperjence ne FERR ... jan minorance por ekzistokan edhe ato .

P.S Ka gjasa qe eshte produkt kimik i nje truri qe eshte ne vdekje klinike ... por ngjashmerja edhe kompleksiteti i fenomenit tregon qe gjasat eshte se eshte shume me shume se ajo ....

Misteri me i madh nuk eshte vdekja por lindja

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •