Postuar mė parė nga
e askujt
Albo ,, perpara se te ktheje kte pergjigje kaq te gjat ( qe ne fakt je lodhur kot , se ske nxjerr asgje ne drite ) ....do kishe ber mire , ta kishe lexuar me vemendje ate qe un kam shkruajtur.
Nuk eshte nevoja te ma thuash ti , se ku duhet te drejtohem , per tu argetuar.
Mesazhi im ishte i qarte, dhe i referohej forumit shqiptar. Dhe kur thash se cfar do doja un te shihja me shum , nuk thash vetem pjesen e argetimit . Pavarsisht se ti aty je kapur , dhe me je drejtuar me fjali vertet shum fyese.
Fakti qe jeni me i vjeter ne kte forum ,, nuk u jep te drejten as te ofendoni...e as te shkruani ter arrogance...
Gjykimi juaj , nga ajo qe keni shkruajt me posht , me nenkupton qe jeni vertet shum siperfasor ne llogjikim . Ky sygjerimi im , i dashur Albo , nuk ka te bej drejtperdrejt mbi interesat apo preferencat e mia personale. Sepse vet , i harxhoj a si harxhoj 10 minuta ne dit ne internet. Por per ter antaret ne pergjithesi. Ngado degjojm lajme politike.....krize etj.... neper media , blogje , faqe te tj interneti...
Ktu qendron dhe diferenca midis ktyre faqeve qe permenda , dhe nje forumi si F.Shqiptare.
Un e thash edhe me siper , qe DUHET TE INFORMOHEMI ,, por cdo gje me mase...
Nejse , nuk dua te riperseris vetveten.
Personit tjeter qe ka shkr te kjo tem , as se marr mundimin ti replikoj.... Komplet femij...
Jam shum e qart ne ate qe ve re , ate qe dua , dhe ate qe kerkoj !!! Megjithate , ky ish nje sygjerim....asgje me teper...
Krijoni Kontakt