Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Tiranë, 28-vjeçari vret me armë bashkëshorten më pas i jep fund jetës së tij

TIRANË- Krimi brenda familjes godet sërish kryeqytetin. Një 28-vjeçar ka qëlluar me armë bashkëshorten, duke e plagosur, ndërsa më pas i ka dhënë fund edhe jetës së tij.

Ngjarja e rëndë është regjistruar pasditen e sotme, rreth ores 17:00 në rrugën "Tefta Tashko" në kryeqytet, ndërkohë që ende janë të paqarta rrethanat e ngjarjes.

Policia e mbërritur në vendin e krimit, bën me dije se viktima është identifikuar si Enton S, ndërsa bashkëshortja e plagosur është ende e paidentifikuar. Kjo e fundit është transportuar me urgjencë në Spitalin Ushtarak, pasi ndodhet në gjendje kritike për jetën.

http://www.balkanweb.com/kryesore/1/...ij-209677.html
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Tiranë, 28-vjeçari vret me armë bashkëshorten më pas i jep fund jetës së tij

Meshkuj te dobet!!! Mireqe te vrasin por s'ua mban, s'kane surrat te dalin para drejtesise, familjes, shoqerise. I tremb gjykimi. Se kuptoj pse nuk vrasin veten qe ne fillim...,
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Për: Tiranë, 28-vjeçari vret me armë bashkëshorten më pas i jep fund jetës së tij

futi o edvin rama nje te nalume internetit te kthehen ne normal njerzit
    se nga aty fillon gjithcka
    duhen nderru dhe sinjalistikat rrugore se mire qe jane te tremun nga hallet njerzit po kur dalin deri te buka e kann mendjen te cel kush shkruvi ne fb e kush bani like e s shiofin as rrugen ma

nuk di per ket rast po nga aty ku jam une ndodhi dicka dje se ajo e bukura e dheut kishte nis Foto ne fb dikuj me te brendshme
    ****** fb kush e futi ne shqiperi
    JO SEKS PARA MARTESE

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin

TIRANË- Krimi brenda familjes godet sërish kryeqytetin. Një 28-vjeçar ka qëlluar me armë bashkëshorten, duke e plagosur, ndërsa më pas i ka dhënë fund edhe jetës së tij.

Policia e mbërritur në vendin e krimit, bën me dije se viktima është identifikuar si Enton S, ndërsa bashkëshortja e plagosur është ende e paidentifikuar. Kjo e fundit është transportuar me urgjencë në Spitalin Ushtarak, pasi ndodhet në gjendje kritike për jetën.

http://www.balkanweb.com/kryesore/1/...ij-209677.html

Balkanweb, Gazeta Tema online dhe ne pergjithesi komplet media skiptare na keq informon.
    Nuk e di cfare kriteresh duhen plotesuar per t'u bere gazetar?
    Me mik patjeter. E e ?
    Cdo gje eshte relative...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •