Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63

Për: A është Turqia shtet mik?

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Faleminderit për përshëndetjen niko !

Të përshëndesim edhe ne Shqiptarët e vjetër thrakas
    Shko mer ti gallataxhi...
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

[QUOTE=Ceni-1;3761339]A është Turqia shtet mik?

Cfare ka bere per Pavarsin e Kosoves , Turqia E Madhe , eshte pergjigjja me e mire per kete pyetje
    .Cfare beri, pa te degjojme pak perlat e mencurise tende islamike??!!!
    Ne shqiptaret shtete mike nuk i kem Sllavet/Ortodoks dhe Bullgaret/Greket ! Sepse ne shqiptaret me shumice absolute jemi muslimane dhe shtete mike do ti kemi vetem shtetet muslimane . Mos te keqkuptohemi , fjalen e kam per Ballkan .
    Ne shqiptaret, kemi miq tere popujt fqinje e s'do te ishim katandisur ne kete derexhe pa meriten e kancerit Islam!!!
    Ajo "Turqia e Madhe" qe enderroni ju kelyshet e osmano-islamizmit, jo vetem se ka ngordhur me kohe, poe ka qene arsyeja se pse jemi armiqesuar me popullin vella grek dhe me popujt fqinje sllave, pikerisht ne saje te servilizmit tuaj pa turp!!
    Dhe e kunderta Turqit edhe me shekuj kane qene shtet mike edhe sot jane . Po kete fakt se kuptojne vetem te verberit , qe ushehen vetem me mite dhe genjeshtra !
    Na i hap pak syte, dudum, cfare paskan bere turqit e tu nder shekuj!??!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

[QUOTE=jarigas;3761411]
    Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    A është Turqia shtet mik? .Cfare beri, pa te degjojme pak perlat e mencurise tende islamike??!!!
    Ne shqiptaret, kemi miq tere popujt fqinje e s'do te ishim katandisur ne kete derexhe pa meriten e kancerit Islam!!!
    Ajo "Turqia e Madhe" qe enderroni ju kelyshet e osmano-islamizmit, jo vetem se ka ngordhur me kohe, poe ka qene arsyeja se pse jemi armiqesuar me popullin vella grek dhe me popujt fqinje sllave, pikerisht ne saje te servilizmit tuaj pa turp!!
    Na i hap pak syte, dudum, cfare paskan bere turqit e tu nder shekuj!??!
    E pick e semes kur na doli edhe populli grek vella...
    E ku ndryshon ti nga ky qe ti po e quan dudum ?
    Ore me thuaj , se kam hall se mos po bej naj gafe, po tall lesht apo e ke seriozisht ?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

[QUOTE=JuliusB;3761417]
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    E pick e semes kur na doli edhe populli grek vella...
    E ku ndryshon ti nga ky qe ti po e quan dudum ?
    Ore me thuaj , se kam hall se mos po bej naj gafe, po tall lesht apo e ke seriozisht ?
    Besoj se ti e ke te qarte ndryshimin midis popullit dhe shtetit!!! E pra, me greket, qe sot gjysma jane arvanite, ndajme mbi 2000 vjet histori bashkejetese e nderthurjeje kulture, deri kur erdhi Islami dhe /a beri armiq!!! Une ndryshoj nga dudumi e ndoshta edhe nga ti, pasi nuk e shoh fqinjesine nen prizmin e fese apo politikes!!!
    Jarigas

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

arbereshi_niko (17-09-2014)

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Populli shqiptar ka dy miq te fuqishem ne saje te cileve edhe per te pakten disa shekuj do kete prosperitetin dhe garancine e vazhdimesise se tij, keta jane amerikanet dhe anglezet. Pozicioni yne mes sllaveve dhe grekeve te cilet jane anti amerikan dhe ne anen tjeter pro amerikanizmi yne deri ne patetizem na ben qe te jemi nje nga pikat me interes te madh per Jankite.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

[QUOTE=jarigas;3761457]
    Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    Besoj se ti e ke te qarte ndryshimin midis popullit dhe shtetit!!! E pra, me greket, qe sot gjysma jane arvanite, ndajme mbi 2000 vjet histori bashkejetese e nderthurjeje kulture, deri kur erdhi Islami dhe /a beri armiq!!! Une ndryshoj nga dudumi e ndoshta edhe nga ti, pasi nuk e shoh fqinjesine nen prizmin e fese apo politikes!!!
    O talent, ardhmeria ndertohet mbi ate qe e ke sot, e jo mbi ate qe ishte DJE.....dje ishim bije te Ademit, kur ke talentin te shikjosh 2000 vjet pas, cka te ndal te shikjosh 2000000 vjet ?, apo nuk i meson keto gjana ne seminar ?.....si e mashtron vehten nuk do ti mashtrosh edhe tjeret....greqia te synon sot territorin, prizmi i jot i hamamit nuk ta mbron truallin, e me se paku prapanicen....

Tungi
    albanish by nature

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Nuh Musa për postimin:

angmokio (17-09-2014)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Populli shqiptar ka dy miq te fuqishem ne saje te cileve edhe per te pakten disa shekuj do kete prosperitetin dhe garancine e vazhdimesise se tij, keta jane amerikanet dhe anglezet. Pozicioni yne mes sllaveve dhe grekeve te cilet jane anti amerikan dhe ne anen tjeter pro amerikanizmi yne deri ne patetizem na ben qe te jemi nje nga pikat me interes te madh per Jankite.
    Une e kisha precizuar pakez....e ne rrend te pare i kisha rradhit gjermanet.

Tung
    albanish by nature

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Ke të drejtë.. je plotësisht Miop
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

E harrove genocidin grek mbi camet? I harrove tokat e trojet shqiptare qe ti mori me dhune greku? Harron kerkesat e tyre per shtrirje gjer ne shkumbin? Harron ushtaret greke qe dalin me parrullat '' do bejme kepuce me lekuren e shqiptareve , dhe se shqiptari me i mire eshte ai i vdekur'' Harron dhe ligjin e luftes qe ke sot e kesaj dite me greket dhe pas te gjithe ketyre pa piken e turpit vete e na tregon se ckemi qene para 2000 vjetesh? C'dreqin ke ne vend te trurit ti ''bajga''?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angmokio për postimin:

Sayan2003 (20-09-2014)

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

te gjitha shtetet i kemi mike...maskarenjte jo.
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •