urimi i imamit të qytetit të Pejës, Zuhdi Hajzeri ka qenë më i veçanti dhe më i shpërndari në rrjetet sociale. Lutja e tij shkon për një Shqipëri të madhe dhe për më shumë dashuri për kombin.
Kanë qenë pafund urimet e sotme për Kurban Bajramin. Po kështu edhe mesazhet e politikanëve dhe të përfaqësuesve të besimit islam. Thuajse të gjithë ishin për shëndet e mbarësi; siç ndodh në të tilla raste. Por urimi i imamit të qytetit të Pejës, Zuhdi Hajzeri ka qenë më i veçanti dhe më i shpërndari në rrjetet sociale. Lutja e tij shkon për një Shqipëri të madhe dhe për më shumë dashuri për kombin.
Mesazhi i plotë:
“Sa do te doja dhe do te isha njeriu me i lumtur e krenar ne bote… qe festen e Kurban Bajramit ta festoja ne Ulqin, Plave e Guci, te manifestoja e brohorisja ne Prishtine , Peje e Gjakove e Mitrovice, te kendoja e te hidhja valle ne Shkup, ne Tetove e Gostivar, ne Diber e Kumanove… te shpertheja ne gezime hare ne Presheve e Bujanovc, te me dilnin lote mallengjimi e krenarie ne Cameri, ne Filat e Igumenice. Sa do te doja te isha i pranishem ne te gjitha trojet shqiptare ku te gjithe shqiptaret i thone vetes jemi KUQ E ZI dhe do te me dilte nga shpirti e zemra, nga dashuria dhe atdhe-dashuria fjala e madhe. SA E MADHE ESHTE SHQIPERIA JONE, perse nuk eshte e madhe Shqiperia….po…po…sa e madhe eshte Shqiperia……i lutem Allahut fuqiplote qe shume shpejt te jemi bashke me nje kryeqytet, nje qeveri edhe nje Shqiperi. Gezuar Kurban Bajramin./gazetablic/
Me Respekt : Zuhdi Hajzeri
Imam ne Qytetin e Pejes”
------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS
Siç duket me arrestimin e imameve matrapaz antishqiptar qe i sherbejne armikut, u hapen rruge disa imameve shqiptar.
Ja dhe Shembulli tjeter
Krijoni Kontakt