Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Shqipëria furnizuesi kryesor i armve në vëndet me konflikt

Irak, mbërrin ngarkesa e parë me armë e municione nga Shqipëria

Ngarkesa e parë me armë shqiptare ka mbërritur ditën e sotme në Irak. Lajmi bëhet me dije nga qeveria kanadeze. Armët shqiptare u transportuan me një avion kanadez. Ngarkesa me armë nga Shqipëria u dërgua pas vendimit të qeverisë shqiptare për të ndihmuar Irakun.

Shqipëria është një nga 7 vendet që do të ndihmojë me armë Irakun. Qeveria e Shqipërisë është rreshtuar hapur në krahë të vendeve ndërkombëtare që luftojnë të ashtuquajturit Shtet Islamik i Irakut dhe Levantit dhe praktikat e tij barbare e terroriste. Në një deklaratë për mediat, qeveria shqiptare bëri të ditur se do të mbështesë edhe me municione qeverinë e Irakut, me qëllim luftimin e kësaj organizate terroriste.

“Qeveria e Republikës së Shqipërisë do të jetë pjesë e koalicionit për mbështetjen e Qeverisë së Irakut me armë të lehta dhe municione në luftën kundër terroristëve të të ashtuquajturit Shtet Islamik i Irakut dhe Levantit (ISIL). Si një vend anëtar i NATO-s, Shqipëria ka dhënë që prej orës së parë kontributin e vet në luftën kundër terrorizmit dhe ka qenë e do të jetë pjesë e koalicioneve ndërkombëtare, në Afganistan, Irak e më gjerë, bashkë me vende të tjera aleate dhe partnere. Praktikat barbare të ISIL dhe situata humanitare katastrofike në Irak na vënë të gjithëve para përgjegjësisë morale për të bërë ç’është e mundur kundër errësirës që përpiqen të sjellin mbi njerëzimin forcat e verbra të terrorizmit”, thuhej në njoftimin e qeverisë.

“Çdo vendim dhe kontribut i Shqipërisë në këtë drejtim, është i mbështetur në praktikat më të mira ndërkombëtare, si dhe i sinkronizuar me partnerët tanë strategjikë e aleatët tanë në NATO e në BE”, thuhej më tej në deklaratë.

a.n/
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wordless për postimin:

mesia4ever (02-09-2014)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Shqipëria fornitori kryesor i armve në vëndet me konflikt

Kjo eshte nje gje shume humane qe po ben Shqiperia. Sikur ne luften e 1998 e 1999 me Serbine Shqiperia u ndihmoi me armatim pjesetareve te kombit te vet ne Kosove dhe ofroi territor per UCK-ne dhe priti shume refugjate.
    Edhe tani Shqiperia po lufton ekstremizmin islamik te ISIS organizate me qellime te erreta per boten, ku te gjejme shqiptare qe jane te gatshem te ndihmojne per parandalimin e masakrave, dhunimeve e vrasjeve ne mase.

Shqiperia nuk eshte duke furnizuar vendet ne konflikt, por po ndihmon njerezit normale qe te mbrohen nga fetaret e cmendur te ISIS.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Armët drejt Irakut, Cannon: Partnerët mirënjohje Shqipërisë për kontributin

Ambasadori i Britanisë së Madhe në vendin tonë, Nicolas Cannon ka deklaruar sot se partnerët dhe aleatët ndërkombëtarë i janë mirënjohës Shqipërisë për ndihmën që ka dhënë në luftën kundër xhihadistëve të ISIS, duke dqërguar municione dhe armatime në Irak.

Sipas ambasadorit, Ky është një shembull i solidaritetit në rajon. “Partnerët mirënjohje Shqipërisë për ndihmën që ka dhënë ndaj Irakut. Ky është një shembull i solidaritetit në rajon”, tha ai.

Deklarata e tij është bërë në ceremoninë e nisjes së stërvitjes shqiptaro-britanike. Këtë vit forcat e armatosura të Mbretërisë së Bashkuar dhe Shqipërisë do të zhvillojnë serinë e katërt të stërvitjes "Luani Shqiptar". Këto ushtrime mundësojnë njësitë e forcave ajrore, detare, dhe tokësore të praktikojne skenarë të ndryshëm, duke mësuar nga përvoja e njëri-tjetrit. Këto ushtrime filluan pas hyrjes së Shqipërisë në aleancën e NATO-s. Vit pas viti këto ushtrime janë rritur në kompleksitet, duke praktikuar aftësitë e reja për t'u përballur me sfidat e mundshme të sigurisë. Çdo vit pjesëmarrja e Forcave të Armatosura shqiptare është rritur. Këto janë thjesht ushtrime të përbashkëta, me pjesëmarrjen e ushtarëve britanikë dhe shqiptarë, anijeve dhe mjeteve të ajrit.

Shqipëria është një nga 7 vendet që do të ndihmojë me armë Irakun. Qeveria e Shqipërisë është rreshtuar hapur në krahë të vendeve ndërkombëtare që luftojnë të ashtuquajturit Shtet Islamik i Irakut dhe Levantit dhe praktikat e tij barbare e terroriste. Në një deklaratë për mediat, qeveria shqiptare bëri të ditur se do të mbështesë edhe me municione qeverinë e Irakut, me qëllim luftimin e kësaj organizate terroriste.

“Qeveria e Republikës së Shqipërisë do të jetë pjesë e koalicionit për mbështetjen e Qeverisë së Irakut me armë të lehta dhe municione në luftën kundër terroristëve të të ashtuquajturit Shtet Islamik i Irakut dhe Levantit (ISIL). Si një vend anëtar i NATO-s, Shqipëria ka dhënë që prej orës së parë kontributin e vet në luftën kundër terrorizmit dhe ka qenë e do të jetë pjesë e koalicioneve ndërkombëtare, në Afganistan, Irak e më gjerë, bashkë me vende të tjera aleate dhe partnere. Praktikat barbare të ISIL dhe situata humanitare katastrofike në Irak na vënë të gjithëve para përgjegjësisë morale për të bërë ç’është e mundur kundër errësirës që përpiqen të sjellin mbi njerëzimin forcat e verbra të terrorizmit”, thuhej në njoftimin e qeverisë.

“Çdo vendim dhe kontribut i Shqipërisë në këtë drejtim, është i mbështetur në praktikat më të mira ndërkombëtare, si dhe i sinkronizuar me partnerët tanë strategjikë e aleatët tanë në NATO e në BE”, thuhej më tej në deklaratë.
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Fatkeqsisht Shqiperine e kane qeverisur dhe po e qeverisin persona mendjemedhenj, qe nuk kane frike nga Perendia.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kjo eshte nje gje shume humane qe po ben Shqiperia. Sikur ne luften e 1998 e 1999 me Serbine Shqiperia u ndihmoi me armatim pjesetareve te kombit te vet ne Kosove dhe ofroi territor per UCK-ne dhe priti shume refugjate.
    Edhe tani Shqiperia po lufton ekstremizmin islamik te ISIS organizate me qellime te erreta per boten, ku te gjejme shqiptare qe jane te gatshem te ndihmojne per parandalimin e masakrave, dhunimeve e vrasjeve ne mase.

Shqiperia nuk eshte duke furnizuar vendet ne konflikt, por po ndihmon njerezit normale qe te mbrohen nga fetaret e cmendur te ISIS.

Armatimi i ISIS nga kater shtete ,,,,,,,,Shqiperia,Bullgaria,Rumania,Gjeorgjia

Organizata terroriste ISIS financohet dhe organizohet nga CIA

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Sa arme e municione paska pasur ky vend??
    Sa u shiten e sa u vodhen dhe ka boll.
    Per te tere !!
    Cdo gje eshte relative...

Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin

ISIS financohet nga KGB qe te terheqin vemendjen e Amerikes larg Ukraines

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    ISIS financohet nga KGB qe te terheqin vemendjen e Amerikes larg Ukraines

KGB financon regjimin e Asadit te Sirise dhe Iranin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2014
    Postime
    54

Për: Shqipëria furnizuesi kryesor i armve në vëndet me konflikt

Jetoj fare prane Airportit Nene Tereza. Cdo dite ne mengjes dhe ne mbremje mberrijne avione ushtarake qe kur i shikon te kallin daten. Me pas ngrihen ose ulen Avione luftarake qe ecin me nje shpejtesi marramendese.
    Forza Juventus deri ne fund

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Forza_Juve për postimin:

mesia4ever (30-09-2014)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin

Jo jo nga SHIK-u. A jo nga BND-ja gjermane...

Ore zoteri kjo eshte propagande. Sikur me sulmet e 11 Shtatorit myslimanet dolen e thane se i ka bere CIA. A te humbim kohe tani te mirremi 24 ore me konspiraci?!
    USA e Evropa haptazi kane thene se perkrahin opoziten sekulariste.
    Pra jemi pajtuar se gjithmone do te kete injorante qe bejne kesi gafa por ju perse i perkrahni?!
    Tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 30-09-2014 më 08:59

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •