Isha vetem 11 vjece ateher kur jeta ime u shkatrrua pergjithmone, them pergjithmon sepse dhe sot qe jam 23 vjece jeta ime esht bosh sepse me mungon dikush. Ishim nje familje e lumtur, mami, babi, un dhe 4 motrat e tjera pas meje....Nje pasd...
ite kur sapo kishte filluar te errsohej, po beja detyrat e shkolles ne sallon, kur vjen babi i terbuar ne shtepi. Un ngrihem i flas ai sme kthen pergjigje. Shkon ne dhome merr automatikun dhe del perseri..pasi kuptova qe dicka nuk shkonte e kap tek menga e xhupit dhe i them babi ku po shkon, ai ma terhoqi doren me force dhe u drejtua per te rruga....Mami i shkon mbrapa dhe ai i kthehet duke i drejtuar automatikun..ik ne shtepi se te vrava dhe ty....Une vrapoj per te gjyshja duke uleritur xhaxhallaret e mi te cilet i kam afer ishin jasht nderkohe qe u them babi mori automatikun e iku asnje nuk luajti vendit...vec gjyshja i shkoj mbrapa duke i thirrur Sami ku shkon o biri nenes...Nderkohe qe automatiku kerciste ne rruge degjohet nje e shtene pistolete, u pa nje makin qe iku me shpejtesi te madhe..me pas qetsi absulute...u errsua un qaja ke njeri shikoja u thoja nuk dua qe babi im te vdesi...Isha vec 11 vjece nderkohe qe ne krahe mbaja nje nga binjaket motrat e vogla te cilat ishin vec nje vjece e gjysem... Pas pak oresh kerkimesh e gjejn babin kishte rene ne nje grope gelqereje te thate...e gjeten duke i dal shpirti...te shtepia ime vjen nusja xhaxhit e cila mezi gjeti menyren e i tha mamit Teut behu e fort se Samiu na la, e kan vra tani po e sjellin ne shtepi...Aty mami me perqafon qajm te dyja mu coptua zemra...dal jasht shikoj nje ambulanc te madhe njerez plot te gjith duke qare uleritur...shikoj xhaxhin them i them xhaxh ma kan vra babin ai duke qare me perqafon...kaloi nata me cojn ta shoh babin per her te fundit...e putha ishte i ftohte se ndjeva me te ngrohtesine e tij sa her me puthte e perqafonte...me cmend mungesa e tij...kam nevoj per te..por ai s'esht me ktu(
Krijoni Kontakt