Futja kot ..... Ti a thu se je I izolum mer cun , apo sikur me qen ne burg , qe thu me knaqen ......... Jeta virtuale nga ajo reale ndrysho shum zemra mos e harro
Upss sorry ....... Me vjen keq . Gjithsesi se besoj se tani po shikoja temat e hapura prej teje , me dukesh cun me kulture e njohuri nga shum fusha te ndryshme dhe sbesoj te jesh I tille ..... I like that![]()
A moj Ermela po ky eshte floriri i forumit mo goldin e kam me te mirin une dhe ska ne bote tjeter
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Kush esht ky qe spaska ra ne syun tim kritik ???? Mos mthuja qe je prej shkodret tamarrsha![]()
Busy Girl (14-03-2015)
Oj goc mos di me pa filxhan ti mi??
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Hhahhaha jo po se di pse kam nje afeksion te madh per shkodrant . Plus qe me ngjisin si me mastic ,, ku di un e shkreta qa sa mundohem ti rri larg aq dhe afrohem ..... He mos me luj menc tn nga shkodra eshte I pandehuri![]()
Goc rri urte atyy e mos me dil nga temaaa eccc e keqe![]()
Krijoni Kontakt