Oj goc je pa burr ti e ske fajpo edhe ate seriozin tja shofesh 24 ore turinjte serioz ah mi moter te shko temp 40 nga nervi. Une e dua si ky qe kam qe nga 24 ore me te gjith eshte serioz e me muaa eshte miss buzeqeshjaaaa ahhaa
Oj goc je pa burr ti e ske fajpo edhe ate seriozin tja shofesh 24 ore turinjte serioz ah mi moter te shko temp 40 nga nervi. Une e dua si ky qe kam qe nga 24 ore me te gjith eshte serioz e me muaa eshte miss buzeqeshjaaaa ahhaa
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
riduana (12-02-2015)
Hahaha mister buzeqeshi thuj mi se e bone missHahahaha me lot !! Mwahhh se mduhet te marr punen nashti lexohemi yll
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
ehh miss theee edhe me buz te kuqeee oj kjo ik tani punooo pllaq plluq
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
riduana (12-02-2015)
Hahaha... Hall te jesh serioz hall jo.. Spo dim dhe ne cunat cfar karakteri te mundohemi te mbajm.. Po ishalla mos na rent ndonje goc me mendimet e bussy se na mori lumi pastaj.. Mos ma merr per keq por e di pse? DHE SERIOZITETI KA LEZETIN E VET. esht pikerisht ai per nje lidhje stable dhe jo tra la la e ku te shkoje.. Dmth spo them serioz 100 % po atje ku duhet duhet.. Dhe kur them atje ku duhet kam parasysh 70-80 % te kohes dhe gjith veprimeve qe ben... Lulke , si gjithmon : je suis daccord avec toi honey.. Bisous .!
kren po ti hapesh syt te postimi im lexon ndryshe nga ajo qe ke konceptuar![]()
Sa per dijeni une sjam ZOGU..... ok o larask
Paaah cna more nqaf me ato buze ti ZOGUahahhaahahha.....po un qe nuk ngrysem dot najher do ngelkerkam pa grua ?
julius spo ti nxjerr ty po rri urte haahmos u ngrys ashtu duhet njeriu duhet te jete i matur ne karakter jo ti maj turijt si derri apo jo? Sa per buzet flasim prap
![]()
Krijoni Kontakt