ate gomarin mbaje per vete..nuk mundesh tja faturosh dikujt tjeter..e di qe nuk ke nerva pasi te hasi sharra ne gozhde dhe te doli genjeshtra sheshit dhe ske cka ben tani dhe hidhesh ne ofendime..ne fakt ke nerva me komentuar gjera te tjera por nuk ke nerva te pakten te pastrosh veten nga genjeshtra..duket jeni nxene ngusht dhe mexhidit spo i ndihet zani kurse ti me ofendime po don ta kalosh genjeshtren e rradhes..nje edukate moderatori per tu pasur zili ..zaten te gjithe moderatoret pak a shume kete edukate keni..
shume mire qe e solle ate cka kisha kerkuar une..e sakte kerkesa por kerkund pergjigje sipas pyetjes..ti pretendon qe '' Te sollem dhe lajmin me siper ku vajza eshte vrare se eshte muslimane dhe po ashtu se vishte shami ''..ku..nuk po e shoh kund..te lutem merre mundimin per te fundit here dhe me copy paste sille edhe ne anglisht edhe te perkthyer..nuk ka nevoje ta sjellesh te gjithe shkrimin por vetem linkun ku eshte artikulli dhe pjesen ku thuhet '' studentja u vra pse ishte muslimane dhe qe kishte te veshur veshje muslimane..se dreq o pune asesi nuk po e gjej dot une..i kam lexuar te gjitha artikujt e prure nga mexhidi dhe ti dhe asesi nuk po e gjej pohimin '' vajza eshte vrare se eshte muslimane dhe po ashtu se vishte shami ''.. ndoshta anglishtja ime nuk eshte e duhura por kur ti ta sjellesh ketu te cituar besoj do kete te tjere forumniste qe e zoterojne me mire se une anglishten dhe do e perkthejne me mire se une ..i thuaj edhe mexhidit qe merret me perkthimet nga anglishtja dhe qe mund ta zoteroje me mire se une anglishten ta gjeje nje fakt te tille te komentuar nga gazetat me te medha te anglise dhe botes dhe te na e bjere edhe ne anglisht edhe ne shqip..ndryshe nuk do jem une qe do ju cilesoj mashtrues dhe genjeshtare..do jete puna juaj ketu ne forum qe do ju nxjerre mashtrues dhe genjeshtare..
Krijoni Kontakt