Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Tema: paypal

E dua letėrsinė Maska e chengiz
    Anėtarėsuar
    25-03-2012
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    102

paypal

Pershendetje.kam aplikuar ne nje kompani amerikane payoneer.com per karte mastercard online ,ma kan sjelle mbas 2-jave por problemi kryesor eshti se si te dergoj fonde ne te d.m.th para sepse pa pasur para nuk mund ta verifikoj llogarin ne paypal
    /qfare mund te me keshilloni ju per kete problem.A ofrojn bankat ne shqiperi njw karte te tille por pa llogari rrjedhese sikur e kam marre karten online pa asnje llogari rrjedhese .Bankat ne shqiperi nuk e di a ofrojn ket sherbim prandaj kisha lut te gjithve se kush ka ndonje informacion rreth ketij problemi se si ta zgjidhi do tju dij shume per nder.Nese dini ndonje banke e cila ofron online aplikime t per karte me tregoni.Sa per ata te cilen do te mund te me ndihmojn do tju them se une vije nga qytetti i krumes.
    /pres ndihmen tuaj..
    /
    /
    /dhe Gurbetqaret ju kisha lute me me ndihmu me 3$ me mi dergu ne llogarine time se nuk po kam mundesi tjeter me dergu fonde ne karten time.pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

E dua letėrsinė Maska e chengiz
    Anėtarėsuar
    25-03-2012
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    102

Pėr: paypal

ju lutem per pergjigjje

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pėr: paypal

Citim Postuar mė parė nga chengiz Lexo Postimin
    ju lutem per pergjigjje
    te kam shkruar edhe ne privat por ketu me shume po shkruaj per te tjeret..

ju lutem keni kujdes me llogarite bankare qe keni dhe qe jua kerkojne ti hapni online apo te beni veprime online..ne bote qarkullojne me mijera mashtrues dhe experte mashrimi sa qe kur ta shihni llogarine bankare bosh do te habiteni..cdo jave me vijne emaile nga njerez te ndryshen sidomos nga afrika dhe azia ku me kerkojne te behem partner biznesi pasi ata kan miliona dollare neper banka ku di une cfare dhe qe duan ti investojne neper europe..dhe gjeja e pare qe kerkojne '' me jep llogarine bankare tenden '' qe te bej transferimin e ketyre milionave..lufta eshte per te gjetur budallenj qe ti besojne se dikush eshte aq budalla sa te te jep ty milionat e tij , te babait te tij apo gjyshit te ndjere te tij ..vetem budallenjt e besojne nje gje te tille..por fatkeqesisht ka te tille budallenj..

ka edhe nje kategori tjeter mashtruesish qe jane te afte ne kompjuter dhe arrijne te hyjne ne llogarite bankare te dikujt tjeter..ata te kerkojne qe te bejne tranferimin ne karten tende dhe parate te ndahen ne nje perqindje te caktuar..dhe ti genjehesh per kete gje dhe mund te pranosh por harron se karta jote eshte legjitime dhe me adrese te sakte te saj..dhe ti haron qe ai qe humbi parate nga llogaria e tij do shkoje ne banke dhe do kerkoje llogari ku i vajten parate..dhe ti harron se ka investigim deri edhe procedim penal..keshtu qe shume kujdes kur beni veprime bankare me te tjere pa e ditur kush eshte dhe cka po ben..

vetem nje fakt i zbuluar nga policia..nje zezak ne londer kishte arrite te hynte ne llogarite bankare te nje banke dhe ju kishte marre sejcilit vete 2 penc..2 penc nuk jane asgje dhe pjesa dermuese as nuk e qajne koken ku iken keto 2 penc..nje plake shkon tek banka dhe ju thote - ku kane ikur keta dy panc..banka i hyn investigimit dhe del qe zezaku kishte arrite te vjedhe 2 milion pound britanike veten nga marja e 2 penceve nga llogarite bankare..keshtu qe edhe per 1 penc e ikur nga llogaria juaj bankare kerkoni te dini ku iku..

thjeshte desha te ndihmoj te tjeret qe te ken kujdes..viktima te ndergjegjshem gjen kudo..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 22-08-2014 mė 07:12
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •