Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-09-2013
    Postime
    58

Për: Lavdrim Muhaxheri dhe islamizmi fundamentalist - Max Brym

Ne fen islame futbolli eshte haram thuhet e pse mund te thuash ti i nderuari Farush Profesori,pikrisht nga nje koment i pa njerzishem i juai po e komentoj dhe po jua sqaroj pse ne islamizem eshte harrom gjoja futbolli pikrisht nga qe me koken e prer eshte luajtur futboll nga Muslimanizmi radikal,po pantallonat e shkurta a e dini çka do te thot ne islamizem,rrini urt e mos u merrni me politika fetarizmash ,besoni ne nje zot siç besojn gjith Bota Mbar pavarsisht se djajt e veshur si predikuesit e zotit shpallin fet sipas deshires tyre dhe bejn predikime sipas interesave dhe detyrave qe u jan dhen ne shkollat ku ata kan mbaru ,per te lufu njeren fe nga tjetra .Muslimanizmi sd ohec kurr perpara si fe e njerzimit per paq dhe liri,ne muslimanizem me sa shof une besojne vetem te varfrit njerzit e shkolluar sduan te ja din as per hoxh as per prift as dervish e ku ta di une,njerzit kan nevoj te besojn ne zot,ne cil fe thot zoti te luftosh dhe te besh gjak.
    Citim Postuar më parë nga FarushProfesori Lexo Postimin
    Kam degjuar per kete hero. Keshtu, nga ana ime do jete me mijera here i falenderuar. "Viktima" (sikur e quajne mediet shqiptare pro-PERENDIM) qe nje mercenar çifut i cili pati masakruar nje familje te tere myslimane ne Siri dhe Lavdrimi ka bere shume mire qe i ka hequr koken. Ndryshe nga heroi, une me koken e "viktimes" edhe futboll do luaja. Gjithsesi duke u bazuar ne te dhenat qe kam degjuar ne lidhje me "viktimen".

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Për: Leshohet flete-arrestimi nderkombtar per xhihadistin Lavderim Muhaxherri

Mediat: Vritet komandanti i shqiptarëve në Siri, Lavdrim Muhaxheri

Emri:  Lavdrim-Muhaxheri.jpg

Shikime: 637

Madhësia:  139.9 KB

KOSOVË- Lideri i shqiptarëve që luftojnë në Siri me militantët islamikë, Lavdrim Muhaxheri është vrarë. Kështu raporton gazetarja e Sunday Times, Hala Jaber, e cila e ka bërë të ditur këtë lajm në profilin e saj zyrtar në rrjetin social Twitter, transmeton Koha. “Një tjetër luftëtar i lig i ISIS, Abu Adballah Kosova është vrarë sot në Kobane”, ka shkruar shkurt ajo.

Muhaxheri, me origjinë nga Kaçaniku që po luftonte në krahë të luftëtarëve të Shtetit Islamik, njihej si “Komandant Luani”. Në Kosovë ishte bërë i famshëm kur në një video i bënte ftesë bashkëkombësve të tij që t’i bashkohen në luftën për të ngritur Kalifatin, teksa kishte djegur publikisht pasaportën e Kosovës.

Ndërsa për botën u bë i njohur kur u pa duke ia prerë kokën një të riu. Për vdekjen e Muhaxhirit ishte raportuar edhe më parë, por një gjë e tillë nuk ishte konfirmuar asnjëherë.

(m.k/BalkanWeb)

i/e regjistruar Maska e Etno3
    Anëtarësuar
    10-03-2014
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    775

Për: Vritet komandanti i shqiptarëve në Siri, Lavdrim Muhaxheri

Albo nuk eshte e vertet na shpifen keto media me trillime sa mire do te ishte te ishte e vertet kur skan lajm prodhojne genjeshtra
    Gjaku lahet me Gjak

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Ja Kreni pikerisht per monstre si kta e kisha fjalen tek tema tjeter, qe mashtrohen edhe ne fund vdesin..allahu eshte i vetmi "Zoti" me sakt qe ta merr jeten dhe jo léksionet qe japin kta kafshet e lartpermendur.
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar më parë nga lulke Lexo Postimin
    ja kreni pikerisht per monstre si kta e kisha fjalen tek tema tjeter, qe mashtrohen edhe ne fund vdesin..allahu eshte i vetmi "zoti" me sakt qe ta merr jeten dhe jo léksionet qe japin kta kafshet e lartpermendur.
    domethen un e kuptove se ti po thua se ate te charli hebdo ishin te paguar per ta bere ate veprim?

Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Nuk e di ça kuptove ti komshi , po un po te them qe ata ne SHQIPERi ,jan muslimane te joshur nga parate e marra , se muslimane jam edhe un edhe pse jo shum praktikante ,por zoti nuk thote te vrasesh , edhe kta nuk jan muslimane te dévotshem por extrêmista e si te tille si ne Siri ,si ne Albani, si ne Franc per mua ngelen po kafshe e méritojne te ndeshkohen..kaq! P.s ishalla sje pro xhihadist se ta hoqa Fillin

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Edhe pak,dhe do fillojm te kendojm kongen "martohet mesuesja me xhihadistin"

Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Amon o Sero mos me permend martesen se mkap tartakuti (sidomos me nje xhihadist ) prit i hère te mesoj si bohet bukvale !!

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Lulke për postimin:

SERAFIM DILO (27-01-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar më parë nga Lulke Lexo Postimin
    Nuk e di ça kuptove ti komshi , po un po te them qe ata ne SHQIPERi ,jan muslimane te joshur nga parate e marra , se muslimane jam edhe un edhe pse jo shum praktikante ,por zoti nuk thote te vrasesh , edhe kta nuk jan muslimane te dévotshem por extrêmista e si te tille si ne Siri ,si ne Albani, si ne Franc per mua ngelen po kafshe e méritojne te ndeshkohen..kaq! P.s ishalla sje pro xhihadist se ta hoqa Fillin
    jooooooooo ska shans. Dhe un si ty jam 100 % pra mysliman por jo ekstremist dhe shum praktik ne kuptimin e devotshmerise ndaj mendimeve dhe veprimeve te tilla. Kjo eshte dhe arsyeja pse dhe ne 20 janar te ketij viti kam shkuar me nje ''je suis charlie'' ne nje rendez-vous chez ministere de l'interieur a paris...
    ore komshie , me duket mua apo shum te perbashketa po dalin mes nesh heee?

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Ja dhe komandanti Emri:  berish.jpg

Shikime: 1034

Madhësia:  13.1 KB
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •