Une e kam fI prettur veten ne pozite te veshtire duke te te thene se asnje i krishter nuk mund te ta imponoje besimin ne Krishtin.
A te thote ty shkenca se dicka mund te vije ne ekzistence vetvetiu? A mund te te thote shkenca se ti e ke prejardhjen nga 'lower species'?! Nese ti e ke prejardhjen nga majmuni sic beson ti atehere cfare kuptimi ka qe te besosh ne Zot, kur ti je vetemse nje majmun, monkey?!
Nese shqiptaret vene ne koke trute e gomarit sikur ti do te benin kesi pretendimesh, por fatmiresisht shqiptaret po e shohin brutalitetin e fese islame sado qe juve spo ju pelqen kjo.
Postohet videoja që pretendon se tregon vrasjen e gazetarit tjetër amerikan
http://botasot.info/bota/323975/post...eter-amerikan/
Një video e publikuar në Internet pretendon se e tregon vrasjen e gazetarit amerikan, Steven Sotloff, nga militantët e Shtetit Islamik.
Shtëpia e Bardhë tha se nuk mund ta konfirmoj autenticitetin e videos.
31 vjeçari, Steven Sotloff, do të ishte gazetari i dytë amerikan, që tregohet në video duke u vrarë me heqje koke me thikë, nga militantët e Shtetit Islamik.
Videoja e parë e publikuar më 20 gusht, e ka treguar vrasjen e gazetarit, James Foley.
Në këtë video, një militant i maskuar i Shtetit Islamik, u ka tërhequr vërejten zyrtarëve të Shteteve të Bashkuara se gazetari tjetër, Sotloff, do të vritet, nëse Uashingtoni nuk i përfundon sulmet ajrore kundër militantëve të Shtetit Islamik në Irak.
Gazetari Steven Sotloff, ka punuar për revistat Time, National Interest dhe Foreign Policy.
Ai ishte rrëmbyer në Siri në gusht të vitit 2013.
Javën e kaluar, nëna e gazetarit Sotloff e ka postuar një video, në të cilën ajo kërkon nga shefi i militantëve të Shtetit Islamik lirimin e djalit të saj.
Ty ndoshta nuk duhet te te quaj njeri me trurin e gomarit por as njeri te mencur nuk do te quaj, ti je thjesht nje njeri qe nuk din cfare flet.
Krijoni Kontakt