Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 66 prej 66
    i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Pėr: John McCain takim special me kreun e ISIS.

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Dhe cfare interesi kane USA qe te vriten gjithe ata njerez ne Lindjen e Mesme.
    Prej kur politika qan pse vriten ne mase njerezit atje dhe kudo ...SHBA nuk i vret ata njerez por kaosin e krijuar e shfrytezon per qellime gjeostrategjike.
    Njeqind here e cekur cilet jane qellimet primare te SHBAse dhe detyrat qe i kryen ISISi - rrezimin apo destabilizimin e plote te regjimeve qe nuk jane sherbetore te SHBAse atje ... nderprerjen e "rripit te sigurise shiite" dhe linkut Iran - Irak - Sirija - Liban/Hezbollah kjo eshte top prioritet i amerikaneve,ndersa keto me larte ISISi me sukses te plote eshte duke i zbatuar ne vepra.Realisht SHBA eshte teper e pasigurte dhe nuk ka mundesi te plota ti kontrollon/mbikqyr Islamiket xhihadist apo "bashkepunimin" e metejshem me ISISin per qellime tjera,por per keto qellime me larte gjeostrateget amerikan i kane mundesuar hapesire me mosveprimin ndaj ISISit qe te realizohen.
    Nje gjeneral amerikan,ish komandant ne Nato para 10-vitesh i ka bere publike qellimet e SHBAse ne hapesiren e Lindjes se Aferte dhe me gjere - shkaterrimin e Irakut,Sirise,Libise,Somalise,Libanit,Sudanit dhe ne fund Iranit ... Iraku dhe Libija jane ceshtje te kryera,Sirija eshte ne proces,Libani eshte ne fillim ( ISISi edhe ketu befasisht eshte paraqitur bashke me Al-Nusra,nese i percjell zhvillimin e ngjarjeve atehere duhesh ta dish qe - me vec ka filluar lufta e ISISit kunder Ushtrise Libaneze).Irani eshte lene i fundit sepse eshte kafshate qe lehte nuk kaperdihet.
    USA eshte indiferente e jo aleat me ISIS e as kjo nuk eshte marionete e USA.
    Athua ?!
    Faktet e verteta,dokumentet dhe me bollek madje per lidhjet mes ISISit,Al-Nusra me politiken amerikane ,do ti lexosh nga akteret e ketyre ngjarjeve mbas nja 20-vitesh kur publikimi i tyre nuk do te ndikoje konkretisht mbi ngjarjet ,njejte sikur u be me Afganistanin dhe ngjarjeve tjera historike,mirepo tani ka mjaft tregues per te nxjerrur perfundimin qe SHBAja nuk e ka armik ISISin.(!)
    Ne fillim jane toleruar ne Siri si terren per te shperdare ndikimin e tyre,rritjes,mobilizimit njejte sikur i toleruan xhihadistet ne Irak.Te pakten njeri anetar i NATOS (Turqija) ka qene ne fillim dhe ende eshte lojtar kyc ne financimin,armatimin dhe kalimin permes saj gati i te gjithe armatimit edhe ate te rende,kalimin permes saj (Turqi) te shumices se xhihadisteve nga e gjithe Bota ... natyrisht e gjitha kjo e realizuar permes njerit nder anetaret e NATOS dhe aleatit te SHBAse pa veprimin me te vogel te SHBAse qe te nderpritet zhvillimi i nje situate te tille.
    Shiqo : ISISi ne keto momente lufton ne 3-shtete me sepaku 7-armiq : Ushtrine zyrtare te Sirise (SAA),Ushtrine zyrtare te Irakut,kunder Kurdeve,kunder Ushtrise zyrtare te Libanit e perforcuar me Hezbollahun,kunder opozites siriane antiAssad (FSA),kunder grupeve xhihadiste Al-Nusra,Fronti islamik DHE arrijne suksese te njepasnjeshme,momentalisht kane ne mbikqyerje territor me shume se sa krejt Franca jote (!!!) ... Nuk eshte logjike kjo !
    Keta me mujt edhe ne New York sulmojne pasi jane madje edhe me radikale se AL Kaida.
    Stereotip.
    Qellimi ideologjik i xhihadisteve dhe org. te tyre si ISIS,Al-Nusra,Fronti Islamik,Al-Kaeda nuk eshte Lufta me SHBAne.Qellim baze i ideologjise se tyre nuk ka lidhje me SHBAne POR qellimi i te gjithe ketyre eshte Xhihadi global,krijimi i nje Bote muslimane dhe vendosja e Sherijatit ne kufijt e tere asaj bote muslimanesh (na kane futur edhe neve).Kete e kane mesuar ne fillim neper shkollat/mejtepet per indoktrinim te Pakistanit - ketu eshte hapur kutija e Pandores nen mbikqyerjen dhe te toleruar nga CIAe.Prej ketu kete model kane filluar ta perhapin neper shtetet tjera,fise dhe e realizojne me sukses duke i rrezuar/destabilizuar,futur neper luftra qytetare gati te gjithe regjimet anti amerikane,por per cudi asnjehere nuk humbasin rrugen dhe ta sulmojne,destabilizojne ndonje shtet ALEAT te SHBAse !
    Kur ta sulmojne ndonje aleat te SHBAse,do ja djegin ISISit prapanicen me napalm !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga semiku : 15-08-2014 mė 20:44
    Rri qetė dhe fol Shqip !

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar semiku pėr postimin:

mesia4ever (17-08-2014)

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Shteti "perfekt" i Allahut ..ai qe promovojne si ideal keta idiotet islamik shqipfoles ..preferohet te shikohet sidomos nga femrat ...trishtuese !

Tmerr qe ne fillim te videos : nje femije duket jo me shume se 12-13 vjec , shprehet " Une do ju bashkangjitem xhihadisteve sepse Ata vrasin pabesimtare ... " !
    Gjenerata e re e muslimaneve ,TMERR !
    E shikova videon deri diku ne minuten e 15 ... nuk kam nerva ti shikoj keta skizofren.

P.S: pres qe xhihadistet e forumit te shkojne te jetojne atje (thirrja i eshte bere),nese nuk shkojne te jetojne ne Shtetin Islam qe gjithcka eshte e rregulluar sipas deshires se allahut atehere dalin dyftyresh.
    Rri qetė dhe fol Shqip !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2014
    Postime
    54

Shba furnizoi me armatim nje opozite jo-intelektuale. Cfare prsini nga nje shtet pa intelektuale por me kafshe.
    Forza Juventus deri ne fund

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Shteti "perfekt" i Allahut ..ai qe promovojne si ideal keta idiotet islamik shqipfoles ..preferohet te shikohet sidomos nga femrat ...trishtuese !

Pse pergjithsone, apo nuk kupton shqip ti?

Ky shtet qe po e pretendojne eshte i ISIS jo i Allahut, dhe e dyta edhe pse nuk futem cdo dite ne forum me aq sa kam lexu shumica e anterve musliman ketu jane kunder ISIS, e ti qe rrin gjithe diten ne forum duhet ta dish kete gje me mire se une.

Edhe tjetra, une kam pranuar Islamin se si eshte ai ne te vertete, e di qe eshte i DREJTE, e cfare bejne arabet e jo arabet nuk me intereson, krimineli mbetet kriminel ai nuk i takon asnje feje.

Diku tjeter ta thash qe edhe ti me emer je muslimane, me kishe keqkuptu duke mendu se kam pas fjalen per emrin personal, ama kisha qellimin je nga familje muslimane dhe tash je kunder e urren islamin, dmth nuk ka rendesi pse ti rrjedhe nga muslimanet, edhe ata nuk ka rendesi pse jane nga nje vend musliman, kane dal jashte rregullave, ndreqen ka gjithkund mbi Toke.

Pse ata jane te tille, une nuk mund ta nderroj fene time te drejte, se po u nisa ashtu atehere edhe njeri nuk duhet te jem, duhet te tentoj te shendrrohem ne dicka tjeter qe mos te gjasoj me ta apo thjesht ta mbys veten.
    Paqė

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Pikerisht ky eshte problemi yt qe ti postin pa ditur asgje. Amerika shpenzon rreth 800 bilion dollare per armatim cdo vit. Nese nuk ka lufte ku ti coje keto arme amerika ti hedhe ne det. Mijera te punesuar dhe dhjetera kompani armesh ne amerike me se do mbijetojne me llogjiken tende prehistorike?

Prandaj eshte me mire qe vetem te lexosh kur je ''hu'' dhe smerr vesh nga asgje.
    A kam une sherbim sekret te di cdo sekret te cdo qeverie ne bote, ti e une mund te hamendemi e nuk mund te dijme te gjitha ato qe ndodhin atje pasi aty jane te perfshira grupacione te tera + sherbime sekrete te huaja. Jo.

Keto kompani qe i permend ti amerikes ia dizajnojne armatimin me te avancuar ne bote, po te falimentojne keto kompani falimenton edhe usa dhe nuk do te mund t'i rrijne hapa para Rusise e Kines. USA edhe deshiron te mbese superfuqi edhe nuk deshiron qe te investoje ne armatim?! keshtu ska, o njera o tjetra

Lajmet thone qe ai kokemadhi i Kosoves, L. Muhaxheri, "po ben qejf me 72 virgjeresha". Sa i vertete eshte ky lajm? Qoft per hajer
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •