O Ceni, problemi yt dhe i myslimaneve ne pergjithesi, eshte se ju mendoni se vetem tre fé jane te denja per t'u permendur e nder keto, vetem feja e harapit eshte ajo e pranuara pre zotit harap!!! Tashi, nje njeri me dy pare mend, w din mire se ne bote egzistojne shume fe dhe se secila fe, ka te njejten rendesi per ithtarin e vet, sa edhe te tjerat!! Pra sic thote ai dijetari harap qe ke cituar ti: "feja ime, thirrja ime, besimi im, në të cilin mbështetem dhe përpiqem si mysliman, por edhe si qytetar shqiptar dhe si banor i kësaj toke, të ndërtoj urat e komunikimit dhe dialogut me cilindo, që ka zgjedhur në lirinë e vullnetit të tij të jetë ndryshe nga unë në besim e fé!"!!
Tashi, meqe per mua kjo qe ka thene ky zotnia eshte e shenjte, e meqe edhe ti e ke sjelle ketu per te deshmuar tolerancen e islamit, si ia lejon vetes te flasesh per fete e tjera si "fe te shpifura nga njerez te kote" e pastaj me paturpesi(dalldi do thoshnja une), krenohesh se respekton fete e tjera?!!!
Si e quan ti ate person qe thote se "islami eshte nje fe e shpifur nga nje harap i kote"??!!
Pergjigju ndershmerisht, sic i ka hije nje ithtari te shembullit te njerezise!!!
Krijoni Kontakt