Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Zogu i Edit ja ngre çdo deputeti: Zbulohen SMS-të skandaloze të Elisa Spiropalit

Zogu i Edit ja ngre çdo deputeti: Zbulohen SMS-të skandaloze të Elisa Spiropalit me idhullin e saj……. Edi Rama

Elisa Spiropali edhe pas emërimit drejtoreshë doganash ka mbetur beqare dhe nuk po arrin të fejohet. Vështirë ta besoj kush që asnjë mashkull nuk dërshiron të martohet me vajzën më me shumë lekë në Shqipëri. Dilemës nëse Elisa Spiropali nuk ka raste apo është besnike e kryetarit Edi Rama për shkak të dashurisë platonike mund ta kuptoni nga ky bashkëbisedim i Elisës me Kryeministrin Edi Rama. Sistemi IMEI ka dekonspiruar sms dhe bashkëbisedimin skandaloz si më poshtë:

ER: Tezoro ka je?

ES: :-) në pritje si gjithmonë, kryetar <3

ER: A ke dal, a je tu punu?

ES: Jo ende në zyrë dhe jam shumë e shqetësuar

ER: Pseeeee, ça ka zogu im që osht mërzit?

ES: Pooo po tallu me mua kryetar po për Brizin e tatimeve bëre goxha komplimenta

ER: Ah ç’na çan ****** shumë. Ke një vit që bo lek dhe s’ke byth me dorzu raport bilancesh

ES: Poooo se mos është faji im. Ku të lejn këta ujqit që kemi deputet. Çdo ditë në telefon: “Elisa, ma kalo pak maunen, Elisa ma ngre par traun” Ma nxin jetën

ER: O rob zoti, sa her të kam thon që deputet, ministër, burrë, gru, polic më ke vetëm muuuu.

ES: Pfffff të lutem a mund të vij nga afër ta saqrojmë..

ER: Mir, Mir po jo këtu….Eja te veni

<< Mjere populli shqiptar cfare qeveritaresh K**** ka pasur gjithe kohes pa renies te komunismit >>
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

2. 3 antarët më poshtë falenderuan Vinjol për mendimin e shprehur në këtë postim:

2043 (15-08-2014),Do Not Tread On (10-08-2014)

i/e regjistruar Maska e Polumbari
    Anëtarësuar
    06-08-2014
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    18

Për: Zogu i Edit ja ngre çdo deputeti: Zbulohen SMS-të skandaloze të Elisa Spiropalit

Mund te jepni nje reference te lajmit nese keni mundesi ose ne te kundert transferojeni te forumi "Humor shqiptar" . Jo se ka ndonje problem por zakonisht shfletojme ketu per te lexuar lajme te fundit,

Polumbari.

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Për: Zogu i Edit ja ngre çdo deputeti: Zbulohen SMS-të skandaloze të Elisa Spiropalit

Citim Postuar më parë nga Polumbari Lexo Postimin
    Mund te jepni nje reference te lajmit nese keni mundesi ose ne te kundert transferojeni te forumi "Humor shqiptar" . Jo se ka ndonje problem por zakonisht shfletojme ketu per te lexuar lajme te fundit,

Polumbari.
    po kontrolloj se nga cili website e mora kte info dhe patejter

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Citim Postuar më parë nga ASSAS|NS Lexo Postimin
    po kontrolloj se nga cili website e mora kte info dhe patejter

ah e gjta

http://opozita.com/2014/08/09/zogu-i...dhullin-e-saj/

Shume lajm i besueshem, bravo.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

"ER: Ah ç’na çan ****** shumë. Ke një vit që bo lek dhe s’ke byth me dorzu raport bilancesh"

do isha 100% kunder, por kjo shprehja me mbeti ne gryke...faqezinjte....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Eh... Edi ashtu e ka, perpiqet te kuroje imazhin e tij, por ne prapaskena tamem keshtu sillet. Si barbar!!
    Ka qejf te sundoje, eshte agresiv, rrethohet vetem me femra, si ne kohen e kur ishte K Bashkie.
    E tregon "burrerine" me gocat si Spiropalja dhe transvestitet si Endra Fuga, Eriona Velia, dhe Arbiana Mazniku.

Ia pame surratin kur doli ajo SMS qe i kishte derguar Saimir Tahirit.
    'Who is John Galt?'
    To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Do Not Tread On për postimin:

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

ore fieriii mo ma ngacmo Edvinin se ngatrrohemi keq bashk.
    ne lam gerqine e ja mbathem me vrap me kuc e mac per shqiperi per te votuar Edvin e kokdhim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Jane mbledhur budallenjte falenderojne njeri tjetrin.

Ne kete pike eshte katandisur forumi.

Turp.
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    ore fieriii mo ma ngacmo Edvinin se ngatrrohemi keq bashk.
    ne lam gerqine e ja mbathem me vrap me kuc e mac per shqiperi per te votuar Edvin e kokdhim.

brari sma nin shume as per edvinin as per salen e as per Kokl*en kokdhimin me fal
    thjesht po them realitetin

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Vinjol për postimin:

Do Not Tread On (15-08-2014)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •