Zogu i Edit ja ngre çdo deputeti: Zbulohen SMS-të skandaloze të Elisa Spiropalit me idhullin e saj……. Edi Rama
Elisa Spiropali edhe pas emërimit drejtoreshë doganash ka mbetur beqare dhe nuk po arrin të fejohet. Vështirë ta besoj kush që asnjë mashkull nuk dërshiron të martohet me vajzën më me shumë lekë në Shqipëri. Dilemës nëse Elisa Spiropali nuk ka raste apo është besnike e kryetarit Edi Rama për shkak të dashurisë platonike mund ta kuptoni nga ky bashkëbisedim i Elisës me Kryeministrin Edi Rama. Sistemi IMEI ka dekonspiruar sms dhe bashkëbisedimin skandaloz si më poshtë:
ER: Tezoro ka je?
ES: :-) në pritje si gjithmonë, kryetar <3
ER: A ke dal, a je tu punu?
ES: Jo ende në zyrë dhe jam shumë e shqetësuar
ER: Pseeeee, ça ka zogu im që osht mërzit?
ES: Pooo po tallu me mua kryetar po për Brizin e tatimeve bëre goxha komplimenta
ER: Ah ç’na çan ****** shumë. Ke një vit që bo lek dhe s’ke byth me dorzu raport bilancesh
ES: Poooo se mos është faji im. Ku të lejn këta ujqit që kemi deputet. Çdo ditë në telefon: “Elisa, ma kalo pak maunen, Elisa ma ngre par traun” Ma nxin jetën
ER: O rob zoti, sa her të kam thon që deputet, ministër, burrë, gru, polic më ke vetëm muuuu.
ES: Pfffff të lutem a mund të vij nga afër ta saqrojmë..
ER: Mir, Mir po jo këtu….Eja te veni
<< Mjere populli shqiptar cfare qeveritaresh K**** ka pasur gjithe kohes pa renies te komunismit >>
Krijoni Kontakt