Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: Dimitrov: Shqiptarët po realizojnë ëndrrën e tyre, për Shqipërinë e Madhe

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Häää ???

Cka je ka fol bre ???...zoterues i ballkanit do te thote shef, boss....asgje me shume....nese mendon se ne kohen e "osmaneve" kemi qene shefa dhe bossa, atehere pra, PO, si ne ate kohe....une e dije se deri para se te na trusin kryt shkijet e greket, ata kane qene sherbetore tonet, dhe jam ka punoj me e kthy prape ate GJENDJE te popullit tim.

tungi
    E pra keshtu keni qene , dridhnit tespiet ne sherihatin tuaj. E pastaj vini ketu e beni viktimen ....."nuk me do greku, nuk me do serbi...etje tej," Une cuditetem si nuk ju degdisen te gjitheve ne anadoll atje ku e kini vendin.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

opo që do bëhemi edhe një herë kufitar me Turqit ne nuk do mënd e as kalem kjo punë..
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2014
    Postime
    67

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    opo që do bëhemi edhe një herë kufitar me Turqit ne nuk do mënd e as kalem kjo punë..
    me llafe po. tafmaja e madhe te le pa gje..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2014
    Postime
    67

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    E pra keshtu keni qene , dridhnit tespiet ne sherihatin tuaj. E pastaj vini ketu e beni viktimen ....."nuk me do greku, nuk me do serbi...etje tej," Une cuditetem si nuk ju degdisen te gjitheve ne anadoll atje ku e kini vendin.
    c'ngaterohesh me kosovaret, ata kane vuajtur e vuajne vertet nga te huajt. Nuk e harron kurre kosoven e humbur serbi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga diskoteka : 11-08-2014 më 12:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607

o mos u frigo dimotrow bullgari se 50mij kosovar iken per hungari 156mij jetojn veq ne zvicerr shifra zyrtare 65mij shqiptar na maqedonija jetojn vetem ne zvicerr qe kurr nuk kthehen dhe te tjerqe qdo dit ikin nga atje nga keq qeverisjet e politikanve tan matrapaz, kshtuqe rri qet dimotrow bullgari

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •