Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Per mendimin tim keni bere nje pune mjaft te mire nga ana e adminstratorve.Une kam me shume se nje vit qe jam pjestare dhe gati gati kam pare nga afer cdo hap te tij.
    Me kujtohen shume mire hapat e para te tij dhe deri ku ka arritur sot.Ne pergjithesi gjithcka eshte ne menyre te mrekullueshme pamvarsisht se njerezit jane te ndryshem edhe shofin ne menyra te ndryshme.
    Mua sme takon te bej verejtje per kete pune fantastike qe eshte bere,sepse me te vertete do ishte gjynah te gjeje verejtje per kete forum.
    Keshtu ju uroj Fat dhe sa me perpara me punen tuaj..Ma merr mendja se jane te paktet shqiptaret neper bote qe se njohin kete forum.Une vete kur isha ne SHkoder Ju referova kete forum shoqeve te mija qe dhe ne vendin tone te jete number 1,jo vetem per emigrantet.
    Keshtu se u zgjata shume urime edhe njehere per punen tuaj!!

i/e larguar Maska e ardi
    Anėtarėsuar
    27-09-2002
    Postime
    28
    Urime!

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    une e dua forumin , sidomos kete. E kam pranuar ne dashurine dhe pelqesen time e dhe me ato te meta qe me kane bere te bej ato qe kam bere. Po kurre nuk e kam mohuar vleren e tij. Ka gjasa ta dua ne vazhdimesi.
    Dashuria per dike ose per dicka eshte vleresimi im maksimal.
    Urime!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Nuk kam qene e nuk jam dakort qe personat qe krijuan dhe administrojne anen teknike te ketij forumi te administrojne dhe anen ideore te tij pa asnje aprovim te atyre qe i japin jete forumit, vete antareve. Eshte njesoj si te lejohet te administroje nje ndermarrje nje murator vetem se ngriti muret.
    Kesaj i duhej dhene nje rruge deri tani nese ketu vazhdon te behet fjale per forum te shqiptareve.
    Nese nuk i jepet zgjidhje apo te pakten te ndergjegjesohen antaret do vazhdojme te shohim nenshkrime peticionesh e ligjeratash te nenshkruara nga "Presidenti i vetemeruar forumit" ne emer te mijra kalamajve chatiste qe hyjne ketu per te kenduar "roza rozina". Kushedi c'do na shohin syte neser.
    • Mėndjen nė mėndje e zemrėn nė zemėr.

• Tė mirėn bėje e hidhe nė det,
      po s'e diti peshku e di Zoti vetė.

In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Me vjen inot ta pranoj po kete rradhe jam dakort me Sokolin!!
    Biles une propozoj ndryshime,meqe forumi eshte mbushur plot me kalamoj chatiste une dua qe te hapet nje forum ku te flitet per seksologjine,ti mesojme brezit ton te ri ca do te thote fjala "seks" se nuk eshte vetem te "luash"po dhe masat qe duhen marr per tu mbrojtur dhe per ta bere me te larmishme jeten .E dime qe te gjithe e kan te veshtire te konsultohen ne shtepi me prinderit keshtu kete pun duhet ta bejm ne.

Se desh harrova moderator aty dua te behem vet,po sme bet moderator mos e hapni!!!!!!
    Discover me like emptiness.......

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Suksese te metejshme.

banned Maska e Stoned Soul
    Anėtarėsuar
    05-12-2002
    Vendndodhja
    In your viens
    Postime
    5
    Jeni fantastike... na cmallet komplet....

Hallall ujin qe e pini
    Freakness Is My Weakness

I lured you into this dark alleyway. As you wait for your eyes to adjust, you feel something brush against your neck. There is a slight popping noise, of fangs sinking into your veins. You are paralysed, while the blood drains from your body. As the fangs retract, you feel a new strength, and a new coldness in your limbs. You have joined the ranks of the undead.

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Ne vija te pergjithshme mund te them qe ky forum nuk eshte keq, madje mund te them se eshte forumi shqiptar me i sakte nga sa kam vizituar.

Megjithate ka dhe shume pika te cilat ia vlen te diskutohen me qellimin e mire per te ndihmuar ne mbarevajtjen e metejshme te forumit.

Disa nga moderatoret marrin vendime "personale" te pabazura ne rregulloren e forumit, disa te tjere provokojne, te tjere nuk japin asnje shpjegim per nje paralajmerim qe mund te japin etj si keto.

Prandaj ju takon ju si administratore te hidhni nga nje sy ne temat te cilat mbyllen dhe ne anetaret te cilet paralajmerohen dhe te shihni se cfare ndodh. Ndoshta kjo do te ndihmoje ne ecurine e metejshme te forumit dhe ne eleminimin e disa problemeve ekzistente.

Pershendetje, S.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Postuar mė parė nga SuNRiSeR
    Ne vija te pergjithshme mund te them qe ky forum nuk eshte keq, madje mund te them se eshte forumi shqiptar me i sakte nga sa kam vizituar.

Megjithate ka dhe shume pika te cilat ia vlen te diskutohen me qellimin e mire per te ndihmuar ne mbarevajtjen e metejshme te forumit.

Disa nga moderatoret marrin vendime "personale" te pabazura ne rregulloren e forumit, disa te tjere provokojne, te tjere nuk japin asnje shpjegim per nje paralajmerim qe mund te japin etj si keto.

Prandaj ju takon ju si administratore te hidhni nga nje sy ne temat te cilat mbyllen dhe ne anetaret te cilet paralajmerohen dhe te shihni se cfare ndodh. Ndoshta kjo do te ndihmoje ne ecurine e metejshme te forumit dhe ne eleminimin e disa problemeve ekzistente.

Pershendetje, S.
    Sunriser, Plus gjithe te tjeret:

Flm per keshillat dhe ato mangesi qe ti dhe disa te tjere kane vene ne dukje. Ne si staf e dijme kete por administratoret dhe moderatoret nuk do te kishin dhe as kane mundesi te shofin cdo teme te hapur dhe te mbyllur. Eshte e pamundur momentalisht se do i binte te shpenzonim 24 ore te dites sone ne forum, dhe jam e sigurt qe sdo ja gjenim fundin. Megjithate ju flm per sinqeritetin tuaj dhe ne do mundohemi te eliminojme keto mangesi dhe ato cka kane vene ne dukje disa nga ju.

Pershendetje per te gjithe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2002
    Vendndodhja
    bir_uk
    Postime
    5
    Ky ashte 1 pari po ata te albforumit po mendojn se jan me te mir po jo si ky ska

ata do bajn mir me bashkpunua bashk me ju
    PER TJU THAN DRIT ATYRE QE JETOJN NE ERRSIR SI PUNA JOTE

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •