Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Kjo esht dicka me vend... un se di se kush eshte qe hap forumet po ka shume forume shqiptare per nje vend kaq te vogel... forumishqiptar, albforumi, forumihorizont, alb-shkenca etj

nesje mbase dhe larmishmeria duhet, po ky mua me duket forumi me i konsoliduar deri me sot dhe esht dhe me i SHPEJTE me u fut, me ato te tjeret rri dy ore nga shkolla dhe nuk merrem me fare, sidoqetejete mire do ishe te bashkoheshin disa forume ne nje te madh fare.

Nesje 1 vit e ca u ben dhe nuk esht shume si kohe, por eshte arritur goxha. Jane me mijera antare deri tani, edhe pse disa jane shumefisha te vetes se tyre pashe qe ka perpjekje me i zdhukur keto klone qe ekzistojne dhe qe i heqin jashtmase seriozitetin forumit.

Them se kjo esht dicka e domosdoshme, heqja e kloneve.

shendet
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nje nder gjerat qe me pelqejne me se shumti te bej gjate dites eshte te vizitoj forumin shqiptar.Keni bere pune te madhe ketu.Ua kam lakmi dhe u uroj pune te mbare ne ardhmeri.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e Dreri
    Anėtarėsuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    661
    Urimet e mia i bashkohen te gjitheve atyre qe u prononcuan me siper.
    Punohet, dhe fakti i abonimit , dhe numri i madh i vizitoreve tregon per nje dicka te pelqyeshme.
    Keshilla ime do ishte per "moderatoret"
    Ne kohen kur u kerkohet dicka.u behet nje vrejtje, apo u vihen ne pah nje gabim me / pa te drejte : Te pergjigjen si moderatore pa kaluar ne aspektin personal.
    Konsiderimi i vetes si "aga" ne forum, fjalori euforik shkakton nje lloj ndarje shtresore, ne jemi "koka" ju jeni turma.
    Une u futa ketu dhe mbeta duke pelqyer "forumin shqiptar" si me i miri, uroj qe me i mire te behet .
    faleminderit
    muzg i heshtur

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Desha te le edhe une dy fjale respekti dhe miresie per ata qe i dhane jete dhe po i shtojne ditet ketij forumi,me ze ,me shpirt me ndjenja dhe gjak shqiptari.
    Aty ku punohet jam i sigurte qe behen dhe gabime,e rendesishme eshte mes gabimeve te mesojme ,dhe prej keshillave te behemi akoma me te mire.
    Edhe nese ne themelet e tij ky forum do kishte PERFEKTESINE,jam i bindur se diku do gervishnim muret e tij ,per te treguar dobesine e ndertuesve.
    Kjo eshte karakteristike e shqiptareve.
    Suksese dhe urime te metejshme si stafit drejtues ashtu dhe gjithe anetareve,te gjithe atyre qe me shqipen e shpirtit,zbukurojne faqet e ketij forumi.

Miqesisht kolombi.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Sa per forumin skam cte shtoj se rezultatet e tregojne vete se si po hecen kjo sofer e pasur shqiptare.
    Por doja te shtoja dicka qe me duket pak si shume hipokrite nga ana e anetareve qe jane pergjigjur me lart si psh:
    -jeni njesh
    -jeni fantastik
    -jeni te pagabueshem etj etj ...

jam i bindur qe jo pak nga ju nqs se do tu hiqet nje shkrim apo do ju behet dicka si tek firma te vataret a ku di une do vini te hapni ankesa tere mllef ndaj stafit e ndoshta do kaloni edhe ne fyerje publike.

Nqs se ky forum ju pelqen thoni pse?Dhe tregoni edhe mangesite qe ka sepse per kete qellim nje nga nismetaret shpesh here hap tema te tilla per te pare se si eshte mendimi i anetareve dhe ku fut uje varka.

uroj nje pune te mbare tere stafit dhe ju uroj anetareve kenaqesi te panumerta ne kete Sofer Shqiptare.

klodi

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Pershendetje. Ndoshta pak si vone po u futa ketu tek Futbolli.
    Un si person kurre Forumin se kam dasht. S'di si kam hyre ketu jam Dashuru ne te. Rralle neper Forume tjera kam qene edhe ketu kam qene Antare qe prej 2002 por jo se kam dasht as nje here. Edhe si hyna ktu u dashurova sdi forum me te mire Shqiptar Ska kund. dhe eshte NR11111111111111111..
    Te Lumt Albo.

Gjithe te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Nuk e di po forumi i vjeter me ka pasur pelqyer me shume e lexoja me qejf tani ka permirsime ne pamjen e jashteme dhe kjo eshte gje e mire dhe shkrimet kan nje permiresim sidomos ato temat e letersise , temat shoqerore etj etj ke qef te lexosh e te shkruash
    !!!

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Here i mire here i keq, se besoj se njerzit futen ktu se osh noi forum i pashem, pasi ngjyrat cop cop i ka, dhe u lodhem me bold e unbold.
    Fakti eshte qe ky forum tere ato tema ka, dhe ska noigjo shum interesante, saqe na detyron te tallim ***** 99% te kohes e mos te bejme noi muhabet serioz.
    Vet founderi ka treguar sa shume i rrespekton userat qe i frekuentojne perdit ne forumin per te cilin ky lodhet kaq shume, kur nje perqindje e madhe e userave nuk i pelqejne.
    Gje ironike qe po pyet se cmendojme, Albo me verte te plas ty lali, apo duhet te hapesh tema ........

Shpresoj mos tma marresh per keq, por besoj se me ate zgjuarsine tende qe na tregon perdite( e cila eshte me teper mesuar permendesh nga letersia), ti do ta kuptosh ku e kam fjalen.

Per moderatoret qe lodhen per kete forum, faleminderit per aq sa beni, se fundja fundit kemi nje arsye pse kthehemi... a eshte te tallemi, a te bejme si interesante duke shkruajtur novela te gjata qe nuk i lexon njeri dhe edhe sikur tna i lexojne, i harrojne pas 2 minutash, ju te shkretet moderatore po lodheni per nje popull qe ju shan dhe per nje founder i cili nje faleminderit nuk jua thote, por ju thote ju tme thoni faleminderit qe ju kam dhene acc.

Forumi s'do ndryshoje se ndryshojne ngjyrat, por ndryshoet sipas userave.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

rrushe jan vetem keq kuptime mosh u melzhit ok
    Une e dua shume Albasolinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    !!!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Urime

Kam pak muaj qe e frekuentoj dhe kam ngelur i kenaqur vertet, urime.
    Verejtje: te jete me i kontrolluar per etiken qe perdoret ne faqet e tij.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •