Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Pershendetje gjithe anetareve te FSH.

Miredita!

Se pari prezantimin tim do e nis me nje denim te ashper ndaj shtetit ēifut per masakrat e egra mbi popullin e pambrojtur palestinez. Zoti ua kthehte miliona here me keq! Nderkaq, konfliktin ne Lindjen e Mesme po e permbyll duke cituar Hitlerin; Nje dite te gjithe do thone se kisha te drejte!

Sidoqofte! Po vazhdoj me prezantimin.

Quhem Fahrush dhe jam 47 vjeē - jetoj ne Suedi tani 24 vite. Origjina; Durres - Ulqin - Lipjan. Me fjale tjera, gjysherit nga Durresi (Shqi), babi nga Ulqini (MiZi), ndersa mami nga Lipjani (Kosova Republike).

Kaq, besoj, do ju mjaftoje njehere!

Ju flm paraprakisht per mikpritjen tuaj!

Kalofshi mire!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Pėr: Pershendetje gjithe anetareve te FSH.

Misvjn farkash,

Qenke, e kunderta e hajdar dushit, qe gjysh bab I ka nga kosovi, vet o nga durrsi, po jeton ne cernagora.

Befsh cejf, qiktu
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar mė parė nga FarushProfesori Lexo Postimin
    do e nis me nje denim te ashper ndaj shtetit ēifut per masakrat e egra mbi popullin e pambrojtur palestinez. Zoti ua kthehte miliona here me keq! Nderkaq, konfliktin ne Lindjen e Mesme po e permbyll duke cituar Hitlerin; Nje dite te gjithe do thone se kisha te drejte!
    Mire se erdhe ti, por le te ti themi dy gjera.
    Se pari, vetem nje budalla citon Hitlerin.
    Se dyti, nuk ekziston asnje shtet cifut. Ekziston nje shtet i quajtur Izrael ku mund te shkoje te banoje kushdo, me paqe dhe harmoni. Izraeli eshte nje shtet me ideale perendimore dhe liberal, pra eshte ndryshe nga hordhite e lindjes islamike dhe sllave.
    Kur them hordhite nuk jam racist, por dua te them se kultura islamike dhe ajo sllave jane te tipit totalitar, qe e shtypin individin, dhe i ushqejne masat me propagande, prandaj edhe une dhe shume te tjere i emertojme me termin hordhi. Me hordhite e pacivilizuara nuk arsyetohet dot. Keshtu, nese nje hordhi te sulmon, ose do mbijetosh ti ose do mbijetoje hordhia barbare. Ne kete rast, duket fare mire se hordhia barbare e financuar me leket e naftes se vvendeve arabe, kerkon te shkaterroje oazin me vlera perendimore qe mban emrin Izrael. Cdo njeri me mendesi Perendimore duhet te jete perkrah ketyre vlerave, qe misherohen tek Izraeli... Shtet i cili e perdor forcen ushtarake per te mbrojtur qytetaret e vet nga sulmet e organizates Terrorriste Hamas.
    Kjo eshte nje lufte e hapur qe Terrorristet e Hamasit po i bejene vlerave Perendimore... Ai qe nuk e shikon dot kete... nuk meriton te jetoje ne vendet perendimore... ke te shkoje te jetoje me hordhite e lindjes.
    'Who is John Galt?'
    To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Faleminderit, Xhuxhumaku (ēfaredo domethenie te kete kjo nofke jotja. Gjithsesi kureshtar te di).

Xhuxhumaku...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Citim Postuar mė parė nga Do Not Tread On Lexo Postimin
    Mire se erdhe ti, por le te ti themi dy gjera.
    Se pari, vetem nje budalla citon Hitlerin.
    Se dyti, nuk ekziston asnje shtet cifut. Ekziston nje shtet i quajtur Izrael ku mund te shkoje te banoje kushdo, me paqe dhe harmoni. Izraeli eshte nje shtet me ideale perendimore dhe liberal, pra eshte ndryshe nga hordhite e lindjes islamike dhe sllave.
    Kur them hordhite nuk jam racist, por dua te them se kultura islamike dhe ajo sllave jane te tipit totalitar, qe e shtypin individin, dhe i ushqejne masat me propagande, prandaj edhe une dhe shume te tjere i emertojme me termin hordhi. Me hordhite e pacivilizuara nuk arsyetohet dot. Keshtu, nese nje hordhi te sulmon, ose do mbijetosh ti ose do mbijetoje hordhia barbare. Ne kete rast, duket fare mire se hordhia barbare e financuar me leket e naftes se vvendeve arabe, kerkon te shkaterroje oazin me vlera perendimore qe mban emrin Izrael. Cdo njeri me mendesi Perendimore duhet te jete perkrah ketyre vlerave, qe misherohen tek Izraeli... Shtet i cili e perdor forcen ushtarake per te mbrojtur qytetaret e vet nga sulmet e organizates Terrorriste Hamas.
    Kjo eshte nje lufte e hapur qe Terrorristet e Hamasit po i bejene vlerave Perendimore... Ai qe nuk e shikon dot kete... nuk meriton te jetoje ne vendet perendimore... ke te shkoje te jetoje me hordhite e lindjes.

Se pari, eshte e drejta ime, besoj, te citoj ke te ma do qejfi. Budalla eshte ai i cili nuk pranon mendim tjeter pos te tijin.
    Se dyti, per mua ngelet shtet ēifut, madje artificial ashtu si Maqedonia.
    Se treti, te gjitha kete fjale te embla qe i thure shtetit ēifut, jane e kunderta e asaj qe mbare bota pati rastin ta shohe. Vertet u pa se kush ne te vertete jane terroristet.
    Se katerti, ti je racist - mire ben nese e pranon.
    Se pesti, syte jane per te pare dhe ai qe sheh tej syve te vet, masakrat qe i bene ēifutet nuk mund t'i shfajesoje kush me asgje. Lutem per nje Hitler te dyte. Kaq.

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar FarushProfesori pėr postimin:

angmokio (05-08-2014)

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Se pari, eshte e drejta ime, besoj, te citoj ke te ma do qejfi. Budalla eshte ai i cili nuk pranon mendim tjeter pos te tijin.
    Se treti, te gjitha kete fjale te embla qe i thure shtetit ēifut, jane e kunderta e asaj qe mbare bota pati rastin ta shohe. Vertet u pa se kush ne te vertete jane terroristet.
    Se pesti, syte jane per te pare dhe ai qe sheh tej syve te vet, masakrat qe i bene ēifutet nuk mund t'i shfajesoje kush me asgje. Lutem per nje Hitler te dyte. Kaq.
    Mireseerdhe vella. Cifutet kur shkuan ne Palestine nga evropa i rane mes permes shqiperise dhe e lane spermen tek tuk ne disa qytete. Prej tyre jane lindur e rritur kopile qe i ngjet gjaku per cifutin . Mos bej cudi qe ne kete forum do gjesh antare qe jane me cifut se vete cifutet.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar angmokio pėr postimin:

FarushProfesori (05-08-2014)

1. Po citon ate qe ka shfarosur miliona vete gjate LIIB. Une e pranoj mendimin tend, vetem se ti je nje shovinist naziskin. Njeriu si qenie me mendje dhe me arsye disa mendime prapanike si keto te tuat i debon, sepse nuk eshte shtaz, apo hordhi lindore - sic edhe tashe me siper.
    2. Ti mendo cfare te duash, por faktet flasin vete. Vetem qorrat dhe dogmatiket vazhdojne besojne perralla.
    3. Tirr lesh...
    4. Jo nuk jam. Ti je, sepse citove Hitlerin. Ai fliste per detyren e shtetit per te selektuar racat. Une jo... Ti ne kete rast, duke mbeshtetur terrorristet dhe shovinistet e Hamasit je per shfarosjen e popullsise izraeliane. Pra ti je racisti.
    5. Tirr lesh...
    'Who is John Galt?'

Une jam shqiptar, dhe mbeshtes vlerat perendimore sepse vetem ato i japin dhe do ti japin edhe me shume prosperitet vendit dhe kombit tone.
    Ajo qe duhet te vihet re, ne te kundert, eshte se disa anetare te forumit, madje me poste te larta, perpara se te identifikohen me shqiptarine dhe me vlerat tona, identifikohen me fene e tyre, qe ne rastin konkret eshte myslymanizmi. Por problemi nuk eshte myslymanizmi ne vetvete, por eshte islamizmi radikal, nga i cili myslymanet do te duhej te distancoheshin... Por qe nuk e bejen per arsyet qe ata gjykojne - koha do ta tregoje nese ky mosdistancim do ti beje mire apo keq atyre dhe ne perjgithesi kombit tone.
    'Who is John Galt?'

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Miredita!

Se pari prezantimin tim do e nis me nje denim te ashper ndaj shtetit ēifut per masakrat e egra mbi popullin e pambrojtur palestinez. Zoti ua kthehte miliona here me keq! Nderkaq, konfliktin ne Lindjen e Mesme po e permbyll duke cituar Hitlerin; Nje dite te gjithe do thone se kisha te drejte!

!
    wow ,sa "humanitar " qenke ..pervec se "humanitar" qenke edhe debill ,te lumte!
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •