Te them te drejten mua ma kane mburrur shume. Vete se kam takuar asnjehere dhe nuk e njoh, por kam disa miq qe kane punuar me te dhe me kane thene se eshte zonje e perkryer, shume punetore dhe e dhene pas familjes.
Te them te drejten mua ma kane mburrur shume. Vete se kam takuar asnjehere dhe nuk e njoh, por kam disa miq qe kane punuar me te dhe me kane thene se eshte zonje e perkryer, shume punetore dhe e dhene pas familjes.
Po ca lesh interneti ne plazh...
Ketu tek une sa here fryn ndonje ere e forte apo bie shi me rrembim, IKIN DRITAT, ky thote internet ne plazh...
Hec ore bej ndonje pus te ket uje te pijshem 24 ore dhe energji pa nderprerje, internet thote ky budalli..
Cdo gje eshte relative...
dje ne bulevardin kryesor te shqiperise nje e huaj qe kishte nje anglishte te perkryer kerkonte ndihme se si te kishte roaming, bile me e keqja I tha nje kalimtari te jap 2 euro te me ndihmosh,
*
wireless ne pogradec qe pulat dhe gjelat te kenaqen ne kotec*
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
1. Shumica e turisteve te huaj qe vijne ne Shqiperi, nuk vijne per te shijuar "Internetin" por per tu shkeputur nga Interneti ne ato dite pushimi. Dhe Internetin e kane ore e minute e kudo ne vendet ku jetojne. Ajo qe i terheq tek Shqiperia, nuk eshte prania e Internetit por mungesa e tij dhe fakti qe si natyra, si njerezit, si jeta e shqiptareve, eshte ndryshe nga jeta e tyre ne vendet ku ata jetojne. Kjo i sjell ata ne Shqiperi, per te provuar e shijuar dicka ndryshe, e jo per te kaluar gjithe diten ne Internet.
2. Nese Qeveria e ben kete gje per "tu krijuar kushte sa me te mira turisteve te huaj ne bregdet", ashtu sic thua ti, une nuk do te harxhoja miliona per Internet falas. Do ti harxhoja ato para per te bere te mundur furnizimin me te mire me uje e me drita te atyre zonave. E mundesisht te ndertonin edhe disa banja publike prane plazheve qe vizitohen me shume. Per nje dush pas plazhit dhe per nje banje portative qe mund ta perdori ne plazh, per keto te dyja ka me shume nevoje pushuesi i huaj ne Shqiperi.
3. Asnje vend i botes nuk ofron Internet falas ne plazh, perkundrazi, edhe nese e kane nje sherbim te tille, e kane kundrejt pageses. Pasi tek e fundit, ai turisti qe pushon ne Shqiperi, dhe ka harxhuar disa mijera dollare per bileten e avionit e per hotelin qe ka zene, nuk e ka per gje te harxhoje 5 leke per Internetin ne dite, nese e shikon me vend ta perdori. Pra e rendesishme eshte qe sherbimi te jete i pranishem kundrejt pageses, dhe jo te ofrosh nje sherbim falas qe e paguajne shqiptaret e varfer qe s'ngopin barkun me buke.
4. Qe kur shteti shqiptar eshte kthyer ne kompani celularesh qe ofron Internet falas? Shqiperia ka disa kompani celularesh qe ofron edhe sherbim telefoni edhe sherbim Interneti kundrejt pageses. Na del tani shteti shqiptar e do konkurroje me AMC dhe Vadofone? Apo si te vjedhim disa fonde publike me ca tendera, dhe ne fund te projektit, milionat e taksave te shqiptareve vidhen, dhe Internet prape nuk ka ne plazh.
Dhe e bukura me budallane kryeminister eshte qe del para shqiptareve dhe mediave dhe thote: "E beme Shqiperine Evropiane. Futem Internetin falas ne bregdet!" Po kur ka gjetur shqiptaret leshko, mire ua ben.
Albo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 02-08-2014 mė 16:13
Internet falas kishte ne Dhermi kur isha para 1 muaji. Ishin disa antena siper tek Panorama edhe mbulonte gjjithe pjesen e plazhit qe nga ish-hotel Grand tek ish Havana dhe me poshte.
Ne Drimadhe nuk kishte.
Ne nje sondazh te kryer kohet e fundit turistet Angleze e konsiderojne Wi-Fi falas nje nder 3 gjerat me te rendesishme per te cilat shikojne kur prenotojne pushimet. Arsyen se pse eshte kaq i rendesishem Wi-Fi falas per te huajt e keni tek dy fotot me poshte te cilat flasin vete:
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xinxerfilli : 03-08-2014 mė 08:05
Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Ktu ne gjermani zgjen pik wifi falas. Si mor vesht.![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Ne New York ka plot. Jo vetem shteti qe e ofron ne lloj lloj vendesh, po e ofrojne dhe kompanite celulare dhe bizneset po dhe ndonje person qe harron ti vej fjalekalim. Veshtire te ecesh 2 minuta pa tu lidhur celulari me nje wifi falas.
shteti e orfon ne institucione publike .neper lokale apo ambiente biznesesh eshte biznesi ai qe e ofron . ashtu eshte ne gjithe boten .
tani nese Harito do tu japi lek klienteve te vet si Koqo Koqdhimi qe ka hotele ne jug ne plazh le ta bej .
ky popull meriton qeverin qe ka...
Krijoni Kontakt