Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 186
    Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pėr: Perse te gjithe i urrejne Shqipetaret?

Pas Turqisė, armik e mirmosdashės i Shqipėrisė ėshtė Kisha greke.

Petro Nini Luarasi
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Wordless pėr postimin:

ane (01-08-2014)

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    O niko po boll e mbrojte at korcarin mor burr se vete e ka thene me siper qe nuk eshte shqiptar por epirotas. Dhe kur thote epirotas deshiron shume te jet grek por cti beje
    se ka lindur brenda Shqiperise e nuk ka lindur ne greqi.
    Boll e mbroje mer burr.
    Cdo kush ketu kur flet per Greqine jam i sigurt qe nuk e ka per ate grekun e thjeshte por per politiken e greqise si unitet ndaj Shqiprise dhe te gjithe i dime keto politika ne prapaskene.
    Mua as me duhet me greqine dhe as me serbine...!
    Une nuk bej avukat per njeri, s'jam per veten time...
    Ketu po flitej pse na urrejne, e ky debat i ulet dhe pa pergjegjesi, ben qe te jepet pergjigja vetiu!
    Ai kurre nuk ka pranuar te jete grek, thjesht beri provokim, ku disa rane ne gracke...:-)
    Por qe kur thua epirot, automatikisht thua arbereshe, pasi eshte sinonim, flas si komb , pasi Gjergj Kastrioti ishte Mbret i epirotasve...,
    mund te dyshohet per kete? - Bash sikur nuk mund te dyshohet qe ishte edhe i arbereshve...
    Ndaj miku nga Korēa tha qe eshte "epirotas"..., kjo tregon qe eshte me shqiptar se te gjithe bashke neve ketu, pasi eshte i pari qe thote te jete
    i tille, duke hedhur poshte me baza e jo me llogje Kavaje..., shovinizmin grek!
    Ndaj nese ty te pelen te sulmosh fashizmin grek, urdhero! -Ke nje aleat..., korēarin epirotas..., qe shume nga injorance dhe zemrimi, e quajten "grek"!
    Pershendetje
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar arbereshi_niko pėr postimin:

Korcar-L1 (31-07-2014)

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Desh qava !
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Perjashtuar Maska e Gjon Gjoni
    Anėtarėsuar
    31-07-2014
    Postime
    1

Ballkanasit i urrčjn shiptarčt pčr pun fčjč.
    Pčrčndimi nuk i urrčn shiptarčt.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

gjon, e ke gje gjinin?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Xhuxhumaku pėr postimin:

Meriamun (31-07-2014)

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Anėtari Nikos, a e di si ėshtė puna harapllekun e gjėra tė kesaj kategorie kerkojeni nė vetet tuaja, tek unė skanė pjesė gjėra tė tilla. Unė dhe tėrė paraardhėsit e mi kanė jetuar nė majė malit 1300 metra mbi nivel detit dhe nuk kemi njohur as turq as arab as bullgarė as grek dhe asgjė prej gjėje. Kėshtuqė mbushe mirė mendjen e mbi tė gjitha mos u mundo tė mbulosh diellin me shoshė e tė mbrosh dikė qė shprehet qartazi se nuk ėshtė shqiptar dhe ofendon shqiptarėt.

Paska ardh Deda me nikname tė ri. Keni lėnė nam krejt, doni mė shumė serbėt e grekėt se shqiptarėt. Unė ju njoh nė kokėrdhok tė syrit ju antishqiptarėve. E keni frikėn tė instaluar qė nė etapė te fetusit. I keni sytė e fikur dhe trembeni nga hija juaj. Shyqyr Zotit qė mė bėri te jem shqiptar e prej njė krahine me vlera e burrni. Shisni menderen pėr 400 euro pension.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Oj dythundrake...,. po a e merr vesh se ēfare flet ti dhe derdimene si ti..., te pakten a merreni vesh me njeri-tjetrin qe rrini gjithe diten duke luajtur cic-mic ose ēil e mull, ku debati merr permasa te kota!
    Po pse une po i them korrnuto dikujt..., duke anashkaluar simpatiote e tua...?!
    Une ftova me seriozitet te mos perdoret fjalor halabakesh, pasi pak ngeli e te shahemi me motra e me nene, duke perdorur shprehjet me te pahijeshme qe ka ne Evrope..., ku neve jemi kampionet!!!
    Ty kjo fjala shkerdhaxxte ty duk pak, a te pelqeu? apo e barazon me fjalet e nje anetari qe thjesht po mbrohej duke u sulmuar nga te gjitha anet, pasi na qenka "grek o rrumun pe Korēe"..., a ju marroft Zoti!
    Juve o jeni ēmenduar fare o keni harruar te diskutuarit njerezishem, ku fjala bie ne temen "perse na urrejne neve shqiptaret..", he pra perse kete na thuaj ti, e jo me ben kakardhia gjoja arbereshet gjoja
    italianet, e ēdo te thuash, mos the gje ti!? Kur une i kam pare arbereshet, ti nuk ishe as ne enderra te prinderve, po vjen ti e po na hedh nje "perle nga folklori italian" e na dhe pergjigje...
    Hajde mos mu drejto me, une nuk humb kohen me ty! Nuk eshte faji im qe nuk kuptove shkrimin tim, kete problem gjeje me veten tende e jo te na sjellesh batuta jasht vendin...
    Ti je ai qe kerkon t'u mesosh te tjereve edukate dhe se si te sillen,nese e mendon keshtu je per te ardhur vertet keq.Here tjeter kur lexon ate qe shkruajn te tjeret lexoje me vemendje dhe mundohu brenda aftesive te kuptosh se cfare po lexon dhe mos mer si pushka e jevgut se po ia kalon atyre qe po kritikon.
    E mira e internetit eshte se cdokush mund te shprehet apo shfryhet ne anonimitet dhe i tille te mbetet pavaresisht ato qe shkruan.
    Po ta bej te ditur qe nuk me behet vone si per korcarin ashtu dhe per elian por nuk mund te durroj dot kur dikush ben moralistin sipas deshires se tij.
    Migjithese ke postuar me teper nga te gjithe ne kete teme prape nuk ke shkruar asgje per temen por je marre vetem me forumistet,pra ................
    Po e perseris dhe njehere kur lexon,perpiqu ta kuptosh ate qe lexon,nese nuk e kupton kerko te ta shpjegojne dhe mos deliro kot me kot se nuk jemi as te nenforumi musliman dhe as te ai ortodoks.

ps; arbereshet njihen nga te gjithe si shqiptare u pelqen apo jo personave te vecante e verteta eshte kjo,te tjerat jane vetem llogje klubi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 31-07-2014 mė 17:10
    MOS I NDY TEMAT no name

Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Anėtari Nikos, a e di si ėshtė puna harapllekun e gjėra tė kesaj kategorie kerkojeni nė vetet tuaja, tek unė skanė pjesė gjėra tė tilla. Unė dhe tėrė paraardhėsit e mi kanė jetuar nė majė malit 1300 metra mbi nivel detit dhe nuk kemi njohur as turq as arab as bullgarė as grek dhe asgjė prej gjėje. Kėshtuqė mbushe mirė mendjen e mbi tė gjitha mos u mundo tė mbulosh diellin me shoshė e tė mbrosh dikė qė shprehet qartazi se nuk ėshtė shqiptar dhe ofendon shqiptarėt.

Paska ardh Deda me nikname tė ri. Keni lėnė nam krejt, doni mė shumė serbėt e grekėt se shqiptarėt. Unė ju njoh nė kokėrdhok tė syrit ju antishqiptarėve. E keni frikėn tė instaluar qė nė etapė te fetusit. I keni sytė e fikur dhe trembeni nga hija juaj. Shyqyr Zotit qė mė bėri te jem shqiptar e prej njė krahine me vlera e burrni. Shisni menderen pėr 400 euro pension.
    Po po ke te drejte, per nje minut kisha dyshim, por tash qe e the vet, skam me te voglin dyshim, ti ke ra ka malet e te duket vetja si herkuli!
    Kuptohesh nga postimi qe ke jetuar gjithmon nga malet, pamje te bukur s'ke ēthua, por qe nuk je ambjentuar ande me ajrin e ndotur te fushave...
    Kur te krijosh edhe imunitet ndaj infektimeve te patroteve fallco qe vetem flasin por hiē sja ndjen per Atdhe, por qe kerkojne "sukses" ne rrugen e eterit dhe virtualitetit..., pasi qe
    ne realitet nuk vlejne dy lek! Urdhero zgjidh e merr... , por mos u ngaterro me kembet e tua, pasi e perseris per te fundit here, anetari qe ti i referohesh, nuk mohon te jete shqiptar, por
    duke pohuar te jete "epirotas" thote qe eshte DY HERE ME SHUME! -Se ti qe je lere e rritur ne maje te malit dhe une ne lugine ose te tjere qe jane nga fushat...
    Nuk jan te paket ata qe provokojne sa per sport, qellimi eshte qe te terheqin vemendjen, ē'ti besh keshtu argetohen disa..., por qe dyshoj shume kur ka edhe nga ata qe e hajne provokimin e
    pastaj argetohen edhe ata..., hajde forum gallate, hajde!!!
    Gjithesesi, ja kalofsh mire.
    Pershendetje

freeopen...,
    sa keq per ty, qe humb kohe me mua.
    Pasi jo vetem qe nuk perfitove te kuptosh, por po riperserit edhe nje here ē'fare te shkrojta une, veēse po e perveteson stilin...
    Mire mire, por une te keshilloj te maresh kthese e tek semafori mbaja djathtas pastaj terhiqja drejt e mos kthe kok, por hik, hik e vazhdo ma terhu........
    Hajt se na more ment me ate fotografi, nuk mundet te jene te te njejtit imazh edhe ato ide qe shtrohen nga ti!
    Pasi nuk bashkejetojne nje mendje e semure me nje trup te shendosh. Ndaj nese syte jane pasqyra e zemres, teorema thote qe; Fjalet e urrejtjes qe
    dalin nga ajo zemer e vyshkur, nuk ka se si te pasqyrohen me rrezatimin e syve prej diamnati, ku kullesa e shikimit thyen edhe rrezet Uhv.
    O une s'marr vesh shqipen tende, ose ti ke pare endrra qe te kane traumatizuar dhe me stresin qe te ka shkaktuar po vjen dhe ēliron gjithe ankthin depresiv...
    Une nuk merzitem me ty, por te lutem vazhdo rrugen, e mos mu drejto me.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    gjon, e ke gje gjinin?

gjon i ures tabakve nuk ka lidhje me gjinin ledio

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •