Se pari faleminderit te gjithve qe u pergjigjet kesaj teme. Stormfronti nuk eshte i vetmi forum ka edhe te tjere qe flasin kesq per ne por sme kujtohen emrat. (Kte ma tregoi vellai) Gjithashtu kam ven re se 90% e ktyre jane serbe ndersa 5% greke e maqedonas te tjeret as vet se din ca jane.
Idjot apo te mencur, kafsh apo njerz mos harroni qe ai forum ka me shume "informacjon" ehh cfare informacjoni per Shqipetaret. Mendoni qe ka shume njerz normal qe mund te bazohen mbi to.
Edhe dicka tjeter doja te thoja, Varferia eshte situate e jo semundje! Edhe po ta mendosh mire edhe po te mos kisha brekprap jam me e pasur se ta ne shpirt! xd skam cfare ti dua une qe vendi im te jet i pasur e te pasurohet duke lyer duart me gjak me femije te pafajshem e pleq sic kan bere gjith kta plehrat qe kapen me ne.
Kulmi eshte se pse na i vene gishtin ne kur serbet ne emer te ortodoksise edhe populit te tyre zhvarrosen gjith kta Boshnjak e Kroat(pervec nesh). Edhe tani me ata i kan lene rehat ndersa me ne vazhdojne e na demtojne imaxhin me keq. Diku pash nje Serb qe tha "Shqipetaret kane kancer edhe nese i do ata edhe ti do kesh!''. Kta le qe kan faje por edhe te kerkojne llogari!
Krijoni Kontakt