Në forum gjen çdo gjë veç një nënforumi mjedisor ! Mjedisi është një temë që çdo shoqëri botërore e trajton në vete. Pse i mungon këti forumi një tematik e tillë kur Mjedisi është një ndër problematikat më të mëdha të këti vëndi ?!
Në forum gjen çdo gjë veç një nënforumi mjedisor ! Mjedisi është një temë që çdo shoqëri botërore e trajton në vete. Pse i mungon këti forumi një tematik e tillë kur Mjedisi është një ndër problematikat më të mëdha të këti vëndi ?!
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Nese duhet mendimi im JAM KUNDER per arsyen e thejshte se nuk eshte edhe aq problemi tek nenforumet apo nentemat sa tek cilesia dhe qasja e atyre qe komentojne.
Shikoj njerez qe sjellin artikuj te plote nga gazetat, cka tregon se i qasen forumit jo per te bere muhabet, pra per t'u perballur, apo shkembyer ide, por per te bere propagande.
Tema apo artikulli i plote mund te sillet njehere apo dy here, ne krye te temes apo kur ka ndodhi dhe fakte te reja por jo te behet zakon... se duket sikur eshte forumi i mbushur me robote.
Temat e Mjedisit mund te debatohen fare mire tek problemet shqiptare, apo aktualitete shoqerore.
Jam kunder edhe per nje arsye tjeter te natyres filozofike te cilen do t'ia them adminit privatisht.![]()
'Who is John Galt?'To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand
Krijoni Kontakt