nuk jam e demoralizuar Iza, por keshtu erdhen punet, e preferoj te kem makinen timeune jam tip shume gjakftohte, nuk hutohem kollaj..
nuk jam e demoralizuar Iza, por keshtu erdhen punet, e preferoj te kem makinen timeune jam tip shume gjakftohte, nuk hutohem kollaj..
Fakti qe do filloj te punoj pasneser...pacientet do jen pothuajse te gjithe pleq, which i like![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Flm shume broken![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kolegia ime qe per 5 seconda me shpejtesine e eres me shpjegoi gjithcka qe kishte bere dje![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
kapa skedine![]()
nje koment te anabel shkruante nje grua 50 vjecare dhe thoshte qe kam pat dashur nje djale qe 19 vjece edhe pse ai ishte i martuar kishte 2 femije ata kurr nuk ishin ndare dhe kishin nje djale bashke. Kjo zonja ishte nga jugu dhe kishte permendur disa fjale tipike jugore. nje komentuese i thote avlli- bahce 50 vjec si nga gjirokastra me dukesh ti mua me nje djale mmmm mos je gruaja pilos ti moj se ai ka dy gra.....
Sa kam qesh me kete koment ahhaa
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Krijoni Kontakt