Close
Faqja 99 prej 105 FillimFillim ... 4989979899100101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 981 deri 990 prej 1044
    i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Pėr: Mendimet e mia per momentin :)

Kane humbe shoket, s'ka mo shoke e miq.

I pyet ku je?

- Ne shtepi duke u kujdese per kalamojte se nruja eshte ne ditelindje, eshte duke kaluar nje mbremje me shoqe, apo duke e festu 8 marsin,
    - Se i kane ardhe ne vizite te afermit e gruas, apo ka shkuar te te afermit e gruas,
    - Eshte duke bere shoping me gruan,

Tzz, biles edhe kur tilargosh nga grate e tyre, se pari t'bien ne qafe grate e tyre pse po ua largoj burrat, e pastaj ene gruja ime m'nxjerr fjale, si shef ata se si rrine me grate e tyre, apo qe bojn shoping me grate e tyre.

Kane vdeke burrat.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Mbreme ishim ne nje mobileri, pasi perfunduam duke i tejkalu etazhat trup e terthorazi, kalamojt duke u hudh mbi cdo pjese te mobiljeve poshte e larte, tani nje shitese aty afer po me drejtohet, sa mire femijet ne kete moshe, nuk kane probleme te jetes dhe lozin si t'ishte jeta e hareshme, pastaj vazhdonte po ne shkolle, atje fillon stresi, mesuesit i detyrojne t'bejne detyra, etj ishte llafagjike., pastaj gjate bisedes, qe une nuk e kam vrejte me paska pase preke edhe me dore ne krahe, sa hoqa deri sa i perfundoi fjalet dhe une i tregova se me vjen mire per biseden dhe me duhet te hik. Pastaj, nruja i kishte morr kalamojte e kishte marre rrugen, mu desh t'vrapoja per ti zon, kur m'tha nruja: "pse mo duhet t'ndalesh t'bisedosh me njerz t'huaj, e edhe t'preku gjate bisedes mu duk se e njeh".

I thashe: "he mo cir me bo nashi?", "T'hiki prej femrave, kur fillojn me fole?", "Apo ti them mos m'fol se s'guxoj me fole me ty.", Apo si e ke hallin?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Kane humbe shoket, s'ka mo shoke e miq.

I pyet ku je?

- Ne shtepi duke u kujdese per kalamojte se nruja eshte ne ditelindje, eshte duke kaluar nje mbremje me shoqe, apo duke e festu 8 marsin,
    - Se i kane ardhe ne vizite te afermit e gruas, apo ka shkuar te te afermit e gruas,
    - Eshte duke bere shoping me gruan,

Tzz, biles edhe kur tilargosh nga grate e tyre, se pari t'bien ne qafe grate e tyre pse po ua largoj burrat, e pastaj ene gruja ime m'nxjerr fjale, si shef ata se si rrine me grate e tyre, apo qe bojn shoping me grate e tyre.

Kane vdeke burrat.
    Ne grate e hane gjithmone. Burrat ua hedhin gjithmone fajin grave kur s'duan te dalin, gjoja si le gruaja e bkahblah mos i beso shume.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Mbreme ishim ne nje mobileri, pasi perfunduam duke i tejkalu etazhat trup e terthorazi, kalamojt duke u hudh mbi cdo pjese te mobiljeve poshte e larte, tani nje shitese aty afer po me drejtohet, sa mire femijet ne kete moshe, nuk kane probleme te jetes dhe lozin si t'ishte jeta e hareshme, pastaj vazhdonte po ne shkolle, atje fillon stresi, mesuesit i detyrojne t'bejne detyra, etj ishte llafagjike., pastaj gjate bisedes, qe une nuk e kam vrejte me paska pase preke edhe me dore ne krahe, sa hoqa deri sa i perfundoi fjalet dhe une i tregova se me vjen mire per biseden dhe me duhet te hik. Pastaj, nruja i kishte morr kalamojte e kishte marre rrugen, mu desh t'vrapoja per ti zon, kur m'tha nruja: "pse mo duhet t'ndalesh t'bisedosh me njerz t'huaj, e edhe t'preku gjate bisedes mu duk se e njeh".

I thashe: "he mo cir me bo nashi?", "T'hiki prej femrave, kur fillojn me fole?", "Apo ti them mos m'fol se s'guxoj me fole me ty.", Apo si e ke hallin?
    Ti sikur ishe beqar ore????? kur u bere me grua e femije ???
    Ti deri para ca ditesh po kerkoje nuse ne forum.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ne grate e hane gjithmone. Burrat ua hedhin gjithmone fajin grave kur s'duan te dalin, gjoja si le gruaja e bkahblah mos i beso shume.
    Mia@ ashtu si thua ti duhet me qene,

se ene une njehere, kur me pyeten ku ishe javen e kaluar qe nuk erdhe t'luash futboll?
    U thashe, eeeh s'kam guxu prej gruas se m'ka mbyll n'dhome, ene ka prite me nje shkop ke dera me nje shkop, qe nese e hapi deren me m'rrafe me shkop, per ate s'kam ardhe.

Une e thashe ate si shaka, po nashi s'po e di se a ka qene vertete shaka apo e vertete.

Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Ti sikur ishe beqar ore????? kur u bere me grua e femije ???
    Ti deri para ca ditesh po kerkoje nuse ne forum.

Eh mer lum Doku, se shef sa shpejte po ike koha,

si sot m'duket kur isha beqar e duke kerku nuse me qirinj poshte e larte,
    deri sa i rashe pishman pse po kerkoj nuse, e tani na u bene edhe kalamojt per martese.

Si kane thene pleqte, koha e ha edhe kashten, Dokoo. S'kane pase faj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hot_prinz : 21-11-2015 mė 06:02

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Eh mer lum Doku, se shef sa shpejte po ike koha,

si sot m'duket kur isha beqar e duke kerku nuse me qirinj poshte e larte,
    deri sa i rashe pishman pse po kerkoj nuse, e tani na u bene edhe kalamojt per martese.

Si kane thene pleqte, koha e ha edhe kashten, Dokoo. S'kane pase faj.
    Hapi ndonje acount djemve ne forum se ketu gjen vajza te mira per martese
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Nje thenie popullore thote : "Stambolli digjet Sulltani i Koqos hap ekspozite".

Sa here qe ndodh diēka kemi gjetur menyren ekspresive te zgjidhjeve te problemeve.Ndodh emigracion drejte Gjermanise,ne hapim ekspozite,ndodh skandali i Cezit ,ne hapim po prap ekspozite,ndodh qe plakes ti priten dritat,ne prap hapim ekspozite.

Por,nje fakt pozitiv kjo thenia popullore e ka. E kemi Sulltanin e Koqos pa tru,desha te thoja pa floke,pothuajse gjysem tullac.Gjysma-gjysma e kemi,i plote seshte per asgje).

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Disa kane DELLIN e imponimit te mases.
    Ne muaj mjalti keta SUMQIRAT...mbi mua nuk kalon asnji!
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Pasi nga lodhja, fjeta mbreme heret dhe me doli gjumi ne mes te nates, fillova t'ladroj neper internet me celular. Duke shfletu neper internet hasa ne nje artikull me nje kuiz, rreth testimit te intuites. Ene une me mendje, ta testoj se cfare fantazie apo aftesie mund te kete nje perpilues i kuizit rreth pergjigjeve, i bera zgjidhjet e pyetjeve shpejte dhe te rendomta, perpos ne dy pyetje me duhej te mendoja dy here. Ne pyetjen, se "cila ngjyre te afron me shume?" dhe ne pyetjen "cfare fsheh nga tjeret?".

Ne fund duke e pritur pergjigjen, "ti je nje **** qe nuk te merr gjumi naten", u befasova kur e lexova kete pergjigje:

"Ke nje aftesi te mprehte. Ky lloj i intuites ndodhet prane perceptimit mbishqisor. Te tjereve u dukesh nje cik mistik dhe i ēuditshėm, kur njera nga profecite e tua del e sakte. Megjithate per ty kjo eshte krejt normale. Tek ty jeton nje shpirt i vjeter dhe i menēur. Je i orientuar drejt sė ardhmes dhe progresiv. Ata qe ty te degjojne, vetem mund te perfitojne."

Uuuaaa!

Faqja 99 prej 105 FillimFillim ... 4989979899100101 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •