JO mi jo, eshte me daten 20 Mars...ku na solle kijametin nje dite me heret dhe ti Nete hahahaa
JO mi jo, eshte me daten 20 Mars...ku na solle kijametin nje dite me heret dhe ti Nete hahahaa
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
dojne me martu me zor
JO SEKS PARA MARTESE
Kush e qan koken per momentin thjesht jetoo se neser ki me vdek miku im..
Gjaku lahet me Gjak
Sot, eklipsi solar! Nje mundesi shume e mire per te apasionuarit pas astronomise, por nje mundesi dhe per gjithe ato djem qe njehere moren si pergjigje nga ajo: "Vetem po ndodhi eklipsi"![]()
![]()
![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
Poeti (20-03-2015)
mendimi im ndjehem shuuuuume krenare me kete kenge
O Flamuri me i bukur ne BOTE
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Se kam menduar kurre qe nje franceze te ket kaq smire dhe xhelozi per nje SHQIPTARE , sdi si ta marr kte ?! Te te akuzojn per flirt nderkohe qe je ne nje ambjent serioz dhe ben ndonje qyfyre tek tuk per te kaluar kohén e aq me shum ti rézistosh provokimeve te nje mashkulli non stop edhe perseri ta shprehin xhelozi aq hapur ?! Bah se dija qe nje e huaj te ishte shum me open ne mentalitét se nje pur franēaise . Beh a la fin va te faire foutre lol .![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Herriiii sdoli gjo ai kodoshi miii haahahah
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
LoVe her my sweet little candy
Krijoni Kontakt