15 gusht...
A Ferragosto, amore mio non ti conosco; apo edhe...con le pine, fucile e d'occhiali...
15 gusht...
A Ferragosto, amore mio non ti conosco; apo edhe...con le pine, fucile e d'occhiali...
Mu kujtua nje shprehje: e meta kryesore esht, te flasim shume per veten.
Mendoj qe njerezit sa me shume ti duash aq me shume duhet ti largosh dashuria e tepert i nxjerr briret pfffffffffff
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
a se di se pse te dalin ty mor cun ste njof kta qe kam une kshu e kane![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Cdo gje ka nje fillim dhe nje fund .
I dhashe fund dikur dhe u ktheva mbrapa prape .Ndoshta ishte gabim.Une nuk hyj mes njerezve te tjere , nuk shkaktoj dhimbje .Ata qe mua me shkaktuan dhimbje qofshin te lumtur gjithmone.
Kishim vetem pak muiaj qe s'ishim pare. Ajo erdhi e bukur sic e mbaj mend perhere. Disa ore bashke nuk paten fuqine te kuptoheshin permbi pak minutave. Gjithmone e kam dashur per ciltesine dhe temperin qe tregon ne lidhje me ato qe e bezdisin. Padrejtesive dhe genjeshtrave s'ua ka kursyer kurre pergjigjen. Sa bukur eshte te kesh nje shoqe te mire e te shprehesh me te gjithcka, madje edhe te mesosh e te huazosh qendrim....
What goes around---comes around
Krijoni Kontakt