sa shume hije ka ne qarkullimin mediatik , aq pak gjykates legjislativ ne vendin tone
sa shume hije ka ne qarkullimin mediatik , aq pak gjykates legjislativ ne vendin tone
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Isha duke e pi nje kafe n'tas t'plastikes pre nji automati, n'tjetren dore mobillin.
Duke dashte me e pi kafen, m'ka rrshkit tasi i plastikes pi dores e u bona pis.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Dy gra qe jane bashke gjithmone deri dhe 24 ore ne dite. 7 dite ne jave bashke. Nuk rrini pa njera tjetren me shume se disa ore. Wow! Edhe adoloshentet e dashuruar do e kishin zili sa kohe shpenzoni ju me njera-tjetren. Edhe burrat tuaj do beheshin xheloz sa shume rrini ju me njera-tjetren, lol A behen valle?!Askush nuk do te donte te hynte mes shoqerise suaj se do ndihej e tepert.Ca emri ti ve kesaj shoqerie?! Me ndihmon dot njeri? Jam vetem une qe e shoh anormale kete shoqeri?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 20-02-2015 mė 08:23
Feelings change - memories don't.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Kam momente kur njeriu arrin te shohe shume me teper.., sesa ne realitet syte shohin ..
Besoj se eshte vetedija ajo ,e cila te ben te shohesh gjerat per ate qe jane .., kane qene ..dhe qe do te jene...
Po mendoj t'ju uroj nje nate te qete!
Nei limiti del possibile non si deve covare rancore contro nessuno, tuttavia i procedes di ognuno vanno ben registrati e conservati nella memoria per accertare quanto quella persona valga,almeno nei nostri confronti,e in base a cio' regolare il nostro comportamento verso di lei-sempre convinti che il carattere di un uomo e' immutabile- dimenticare un aspetto negativo dell'indole di una persona e come buttare via del denaro guadagnato con fatica.
Schopenhauer
AQ shume sa mendoj sa harroj me mendu
po mendojj sikur koha ndalontee sa te ngopen me gjumeeeeee
po mendoj sikur te kisha edhe une nje dashnore si gjith tjeret se u bera 40 dhe sdi ca eshte ajo gjeja
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt