"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Meriamun (06-02-2015)
Lexova keta shoket me siper...edhe po shkruaj si me poshte cfare jam duke lexuar dhe qe mu duk me vend.
"Duhet qe te mesohemi qe ne prani te te marreve dhe teveqeleve ka vetem nje menyre per te treguar mencurineos te shkembesh asnje fjale me ta.
Natyrisht do te ndodhe shume shpesh te gjendemi ne shoqeri ne te njejtat rrethana si ai valltari, te cilin e ftuan ne nje kercim te ēalėsh. Me ke te kercente?"
"Askush nuk mund te ndryshoje individualitetin,karakterin moral,cilesite intelektuale,temperamentin,pamjen e tij. Si pasoje e kesaj, per te jetuar mes njerezve duhet t'i pranojme dhe t'i leme ashtu sic jane, me individualiutetin qe kane,i ēfaredolloji qofte"
dhe ka te drejte ky, se kam vet rrotull disa karaktere(jo domosdoshmerisht te keqinj,por tekanjoz) qe nuk i ka ndryshuar sado pak nje jete e tere. dhe i kam te afert, aq sa me duhet ti pranoj per ate qe jane.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 06-02-2015 mė 07:47
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Proudence nuk ke ctte besh ata me te tyren jane ne rregull,ndoshta ne jemi ata te cmendurit ne syte e tyre.Mua me lidh puna zinxhir e perditeshme e si shmang dot![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Prudence, me thene te drejten ne nje pike nuk jam dakort me ty, sepse nuk eshte mire qe dikush i cili ben nje prapesi apo sillet harbuterisht duke abuzuar me edukaten dhe durimin tend dhe ti mos ti flasesh asnje fjale. Jo per gje por kete ta marrin si dobesi dhe perfitojne nga kjo per te krijuar nje paragjykim ne lidhje me ty dhe pastaj e bejne te udhes.
Dhe po mendoja edhe dicka tjeter tani per momentin, meqe ne kete teme kemi edhe femra mjaft inteligjente qe marrin pjese
Me habit fakti sesi shpjegohet qe nje pjese e madhe e femrave tona, nuk e di per popujt e tjere flas per shqiptaret, qe ne 100 gjera nese i ploteson 99 dhe harrohet apo anashkalohet dicka qe mund te jete e pavlere dhe pa ndonje rendesi te vecante, pikerisht aty shkojne dhe fokusohen dhe te acarojne nervat.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Ke parasysh kur mendon me vete dhe thua, sot do mundohem te jem sa me i qete, te mos nevrikosem me asnje por per cudi qe ne pike te mengjesit del dikush qe te prish humorin dhe pastaj deri ne darke vazhdon avazi. Dhe si per dreq kam edhe natyren qe kur nxehem nuk shtirem dot lol
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
*~Rexhina~* (08-02-2015)
Meriamun edhe sot me nerva ti ? Mos mthuj t zuni haku i gjinis se kundert tek tema tjeter. Rexhina o luanesh shum shpesh te dalin perball akrepat ty lol
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
hahaha po mi, sikur nuahsim njeri tjetrin nje milje larg
si je ti yllo![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
hahaha e ka fajin horoskopi
Un me mire se djeSi tkam ty yll?
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Krijoni Kontakt