Mendova me i qepu nutelles se ma shtoj oreksin busy girlme te
E tani po mendoj se qka me bo kete fundjave a me shku te dajt a me ju ba vizit tezeve he cka thoni ju ?Me kan hoti garant thot shko te tezet edhe bani t fala haha
Mendova me i qepu nutelles se ma shtoj oreksin busy girlme te
E tani po mendoj se qka me bo kete fundjave a me shku te dajt a me ju ba vizit tezeve he cka thoni ju ?Me kan hoti garant thot shko te tezet edhe bani t fala haha
Lexus, cake njo se ki fol si me t'pa thon une.
Deshta me menu i gjo, po e lash se pom del edhe noj gjo tjeter.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
hot cake cake sa dush po e lam me shku krejt te dajt me teze si ketyneherave![]()
Lexus, paske me e thy.
Une s'po di qa me bo ket fundjave, me i marr do teze e me lujt kilesh.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Qenka mbyllur tema *Te mirat dhe te keqiat e Forumit Shqipetar* pse kshu???
Aq me keq un s'mora pergjigjen per pyetjen qe i shtrova Albos.
p.s Wordless : E paska sjell UNICEF me postė kėtė mbikqyrsen mė lart
Jo mor/moj kam ardh me dron.
Nuk e di kush je , as kujt gjinije i perket , por nje gje tkesh te qarte ti edhe kushdo , ktu kam ardhe me deshiren time.
Nuk jam tip qe me imponon askush asgje.Bye bye .
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Ne vetvete te gjitha problemet e kan nje zgjidhje,ceshtja kryesore konsiston ne ate cka ne mendojm dhe veprojm rreth ketij problemi.Ajo qe bejm ne shumicen e rasteve eshte lodhje dhe dorzim,i humbasim shpresat,mendojm qe morem fund etj etj.Ne kete menyre ne nuk bejm asgje tjeter perpos sa e forcojm problemin edhe me shume.
Cili mund te jete rreagimi ne kete rast?!Atehere,duhet ti bejm nje pyetje vetes;a kam pasur ndonjehere probleme,kam qene ndonjehere i merzitur,i pashprese?!A kam qene pikerisht une "Ai" qe i kam kaluar te gjitha veshtirsite?! Atehere ,pse mos i marr gjerat shtruar.Me durimin dhe qetesine mund te shkohet lehte drejte lumturise.Buzeqeshni!
ky zoti ska mendu per qe jemi single qe kur ben ftohte skemi si te ngrohemi
ehhhh 3 batanije e dy jastek spo bejne derman
lum ju te dashuruarit
JO SEKS PARA MARTESE
o flori maji fort sa te mundesh se kur te gjesh nuse as ato ske per ti pas se do ti marri haha
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
2043 (13-12-2014)
Kemi nevoj per pak sinkronizim,midis mendjes dhe zemres,qellimit dhe rruges,fjales dhe vepres,endrrave dhe realitetit..
kur koken kthej nga pas e shikoj...mendoj une kam qene?? un i kam bere???.. njeriu forc..deshire.. luft dhe kerkes.. lind mes vajtimit e jeton duke u ankuar per te patur me shume ...harron te ndalet vetem nje sekond te vleresoj... te kuptoj sa shume ka!!sa shume!!!!
Krijoni Kontakt