Oj goc kam qe ne drek ne aeroport un po pres hahaha
Oj goc kam qe ne drek ne aeroport un po pres hahaha
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Po shkruaj te kjo tema sepse nuk dua te hap teme te re.
A e di ndonjeri nese ne Mal te Zi nga Shqiperia a mund te shkohet me karte identiteti apo vetem me pasaporte??
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
lejohet vetem me leter njoftim mund te kalosh, ashtu si ne maqedoni dhe kosove kohet e fundit eshte bere marreveshia dhe me serbine
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
dmth nuk ka problem per pashaporte?? KAm palnifikuar pushimet dimerore por nje personi i del pashaporta me 5 janar![]()
Cka po ndodhe me forumin,ne anteret e vjetra paskemi shkuar booohhh.....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mkan hup menimet krejt diqka sen sjam ka di qka me mendu ma, qeverin e krijova![]()
ketu ne punen time kam afer 6 vite qe punoj, por kurre nuk me kishte ndodhur qe te vinte ndokush nga jashte dhe te kerkonte pune, dje nje I ri rreth te 20-tave, vjen hyne ne zyre dhe me thote qe jam I papune dhe nese eshte e mundur te me ndihosh per pune ketu tek ti, dhe une si pafuqishem qe isha ne ato momente thjeshte I thashe qe mund te kalosh nga burimet njerzore ( burimet e pashpresa ). dje reklamohej qe jane punesuar kaq apo aq individe per nje vite,
kam ndjere nje keqardhje per ate te ri si kurre me pare, nje cun qe kerkon pune por ngelet poooooooooooooooooooooooooooooooooor,
"pastaj kerkojme uljen e nivelit te krimit"
Ai I ri don pune dhe kete duhet te ja ofrojne hallkat shteterore dhe jo te reklmojne tek fiks fare qe "u mbars mali dhe polli nje mi"
Morali & Miresia
nuk po e mendoj po e shijoj mmmmmmmm
po reklamon
nutellen
te befte mire
Morali & Miresia
shume faleminderit Bujrum par
Krijoni Kontakt