tek gjendja civile isha per certefikate, te gjitha punjonjeset sikur punonin top modele dhe jo nenpunse te minibashkise, te grimuar se tepermi, me super unaza ari, ndryshim I madh me cte ofrojne jashte sherbimet sociale.
tek gjendja civile isha per certefikate, te gjitha punjonjeset sikur punonin top modele dhe jo nenpunse te minibashkise, te grimuar se tepermi, me super unaza ari, ndryshim I madh me cte ofrojne jashte sherbimet sociale.
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
une ktu verdall tu ec para syve te tu e ti qe sme ke pare ahahh. Edhe mua me eshte qerru per ty![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Bussy papapa sa e kam kerku , doja tshprehja mendimet mrom e se gjeja(
P.s Modera mbylleni temen e re & sorry.![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Jepi lulke nxirre luanin tani vazhdo ahahhha
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
ahahahhahahah luaneshen mi , jam female un !! LOL
Ti s'kishe noj menim?? jepi se e lexoj ma vone.![]()
Mendoj mmmm Sinqerisht po mendoj per my next trip qe normalisht nuk eshte te tyyy aty do vij me vone
Po mendoj a do e perballoj dot fluturimin(me lodhin shume fluturimet tranzit) Pastaj pervec fluturimit mezor pres te jem aty me amoren timeee.
Por...... disa takime qe me duhet te bej ufffffff me zjen mendja kur kujtoj se me ke duhet te merrem.Epo belaaaa qe na ka gjet pffffffffff![]()
"buzeqeshja e varferise duket tek parfumi I qeverise"
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Krijoni Kontakt