Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Qeveria: "Pikat e karburanteve të kthehen në pika shërbimi ose do t'i prishim"

Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin
    Nuk jane masa idiote keto,,,,,,,,,,,,,por te studiuara me hollesine ma te vogel

Elemini i konkurences se lire dhe monopolizimi i tregut ashte boshti i ketyre masave ( ashtu sic ndodhi me lojrat e fatit, qe u mbyllen me pretekse apsurde moraliste)

Kjo qeveri po zbaton me perpikmeri politikat e Putinit te Rusise (monopol+diktature)

Gazeta Shekulli, e Koco Kokdhierit , kishte nje kryeartikull kryekeput antidemokratik e Putinist ,,,,,,,,ku shruhej se "farmacite po mbijne si kepurdhat" ,,,,,,,dhe duhet t,i mbyllim ose ti reduktojme me ligj te posacmem

Ne nje shoqeri te lire "vdekja, lindja" apo reduktimi i biznesit ashte ne doren e konsumatorit dhe jo te shtetit
    Lojerat e fatit jane gjeja me e shemtuar qe krijoi njerezimi. Vetem shkaterrim ekonomik i sjellin shoqerise. Sa familje jane shkaterruar per shkak te tyre. Leke i hedhur ne plehra. Ketu ku jetoj une kazinot jane larg qyteteve. Nuk ka lojera fati neper lagje sic gjen ne Shqiperi. Kazinoja me e afert nga ku jetoj une eshte 1 ore larg.
    A thua dhe USA po shkon drejt komunizmit?! pffff
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-07-2014 më 10:44
    Feelings change - memories don't.

Për: Qeveria: "Pikat e karburanteve të kthehen në pika shërbimi ose do t'i prishim"

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Lojerat e fatit jane gjeja me e shemtuar qe krijoi njerezimi. Vetem shkaterrim ekonomik i sjellin shoqerise. Sa familje jane shkaterruar per shkak te tyre. Leke i hedhur ne plehra. Ketu ku jetoj une kazinot jane larg qyteteve. Nuk ka lojera fati neper lagje sic gjen ne Shqiperi. Kazinoja me e afert nga ku jetoj une eshte 1 ore larg.
    Po Las Vegasi mo? Plot me kazino eshte... rrezik edhe nje nga qytetet me te pasura! Pff
    'Who is John Galt?'
    To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand

Lojerat e fatit jane gjeja me e shemtuar qe krijoi njerezimi. Vetem shkaterrim ekonomik i sjellin shoqerise. Sa familje jane shkaterruar per shkak te tyre.
    Eshte interesante te viher re mendimi i miat@, sepse eshte tejet identik me mendimin e inkuizitoreve mesjetare. Asokohe inkuizotoret mendonim se Kisha qe kishte nje fuqi tejet te madhe qe qe ksihte edhe role ekzekutiv, pra njefare qeverrie kishtare, pra kisha duhej t'u thoshte njerezve se si te silleshin, cfare morali te ndiqnin, gjithnje ne emer te moralit hyjnor dhe te ruajtjes se shoqerise. Sepse Kisha pretendonte se vetem dhe vetem ajo mund t'i thoshte njeriut se cila eshte rruga e duhur qe duhet ndjekur. Ne kete menyre njeriu ishte vecse nje kal karroce qe duhej te ndiqte udhezimet kishtare perndryshe dilte nga rruga e Perendise.
    Edhe mendimi i mia@ identik me kete mendmin e inkiuzitoreve mesjetare eshte: pretendon se Qeveria, Shteti, qe ka zevendesuar Kishen e qemotshme, duhet t'i thote personit dhe qytetarit se si te sillet, te kujdeset per moralin e etij, per familjen etj etj, sepse perndryshe mekaton. Ndryshimi i vetem i mia@ nga inkuizotori mesjetar eshte se mia@ ka pretendime te larta, kushedi pretendon se eshte me e zgjuar se nje inkuizotor mesjetar, vetem sepse jeton ne vitin 2014.

P.S, sec kam pershtypjen se shoqia mia@ do acarohet pak dhe do me akuzoj si heretik!
    'Who is John Galt?'

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Do Not Tread On Lexo Postimin
    Po Las Vegasi mo? Plot me kazino eshte... rrezik edhe nje nga qytetet me te pasura! Pff
    Jallah sikur ta dija qe do e permendje! Ai eshte qytet kazinosh. Pa kazinot, vdes!!! Qytet qe nuk do pranoja kurre te rrisja familjen. Qytet qe njihet vetem per kazinot, drogaxhinj, dhe prostituta. Ka papunesi me te madhe se mesatarja e papunesise ne Amerike. Sistemi arsimor i dobet. Nuk eshte Amerika si Las Vegas, fatmiresisht. Atje vene vetem per te kaluar pushimet. Ikin me leke e kthehen me xhepa bosh. I genjejne njerezit me show per ti mbajt sa me gjat ne kazino. Kurre se kam kuptuar si mund te kalohen pushimet neper kazino?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-07-2014 më 11:06

... I genjejne njerezit me show per ti mbajt sa me gjat ne kazino. Kurre se kam kuptuar si mund te kalohen pushimet neper kazino?!
    Dmth njerzit qe ven ne Las Vegas jane budallenj dhe te dobet sepse genjehen? Uhh!
    Pra sic po thoja me larte: meqe ti nuk genjehesh nga Las Vegasi, do t'u tregosh njerezve se si te sillen dhe kete e ben nepermjet shtetit! Kesaj ose i thone mendim totalitar, dmth ti mendon se e di me mire se njerezit e tjere se cfare eshte mire dhe cfare eshte keq per ta... ose ndryshe mund t'i thone inat dhe xhelozi, meqe ti nuk shkon dot ne kazino, apo nuk te pelqejne kazinote, do qe asnje tjeter te mos shkoje... ne kazino...
    'Who is John Galt?'

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

cfare eshte karrexhata?
    (nga italishtja)
    Pjesa e rruges e destinuar per qarkullimin e rrjedhshem te mjeteve,perbehet nga nje ose me teper korsi, me thjesht pjesa e rruges qe ndodhet ndermjet vijave anesore te rruges.
    " target="_blank">

Shitësit e naftës në rrugë me bidona,
    Vete ti e ke thene qe jane shites nafte me bidona dhe jo pika furnizimi apo me thjesht karburante.

Ketu ku jetoj une kazinot jane larg qyteteve. Nuk ka lojera fati neper lagje sic gjen ne Shqiperi. Kazinoja me e afert nga ku jetoj une eshte 1 ore larg.
    Ti mund te jetosh dhe ne ndonje maje mali mia.Lojrat e fatit ne Shqiperi nuk jane kazino,jane thjesht klube apo lokale me disa makina elektronike ku mund te luash ''lojera fati''.Ti quash kazino eshte qesharrake. (me ndonje perjashtim,por megjithate smund te jene kazino)
    MOS I NDY TEMAT no name

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Mendo cfare te duash. Cfare thashe nuk e nxora nga mendja ime. E kam degjuar nga goja e vet Amerikaneve per jeten atje. Ne kazino kam qene disa here , por jo per te luajtur sesa per tu argetuar. Kazinot ketu ofrojne shume sherbime te tjera. Lokale, restorante, dyqane, ofrojne ambjente te bukura per syrin si dhe zhvillohen koncerte shume ne to. Vete per ambjentin me shume se per te luajtur. Jo pergje por nuk ndjej kenaqesi ti hedh leket kot. E kam me mire ti shpenzoj per veten e familjen time. Nje here ne vit nuk te vret, por ne Shqiperi e kane bere si ves. Vene ne Kazino sikur vene neper kafene.

Sikur te mos ekzistonin fare mire do ishte. Jetohet shume here me mire pa to.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-07-2014 më 11:38

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin

Ti mund te jetosh dhe ne ndonje maje mali mia.Lojrat e fatit ne Shqiperi nuk jane kazino,jane thjesht klube apo lokale me disa makina elektronike ku mund te luash ''lojera fati''.Ti quash kazino eshte qesharrake. (me ndonje perjashtim,por megjithate smund te jene kazino)
    Ketu jane hequr ( ka ca vite) ato makinat elektronike. Nuk i gjen neper lokale, vetem ne kazino.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-07-2014 më 11:47

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin

Vete ti e ke thene qe jane shites nafte me bidona dhe jo pika furnizimi apo me thjesht karburante.
    Ishte tjetër problem ai që ngrita ,po nejse e ke zakon ti t'i ndysh temat
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

Ne mes te Tiranes ndodhet kazinoja e Greko hebreut Joan Cohen ,,,,,ku Edi Rama jo vetem qe nuk e mbylli por nuk guxoi ti beje kontroll

Ai beri dhe po ben mbyllje selektive te bizneseve,,,,,,ndersa morali i shtirur ishte hipokrizi

Nuk besoj se lojrat e "fatit" jane shkaterrim ekonomik i shoqerise , perkundrazi , jone rregullator te hiearkise ekonomike,,,,,,paraja e fituar pa djerse (haram), duhet dhe ashte e destinuar te kaloje ne duart e nikoqirit
    Ndryshuar për herë të fundit nga loni-loni : 27-07-2014 më 17:26

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •