Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31

Për: Qeveria: "Pikat e karburanteve të kthehen në pika shërbimi ose do t'i prishim"

Ky eshte chain reaction.
    Me vjen shume keq per ata biznesmene qe kane lene leshte duke ngritur karburante (ndertimi i nje karburanti kushton sa qimet e kokes) ,por nga ana tjeter u bene si puna e tezgjave qe shisnin tritol deri para 2 muajsh.
    Eshte e paimagjinueshme qe ne 28.000 m2 te kete me shume sesa 1300 (ne fakt une e di qe jane mbi 1600) pika karburanti.
    Qeveria e meparshme,dhe ajo perpara saj,nuk duhet te favorizonin hapjen e ketyre pikave pa asnje lloj plani. Vetem nga Tirana ne Durres numeron nje numer llahtarisht te madh karburantesh ne raport me kilometrat qe do pershkruash ( ne te dy anet e rruges).
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Për: Qeveria: "Pikat e karburanteve të kthehen në pika shërbimi ose do t'i prishim"

Citim Postuar më parë nga Do Not Tread On Lexo Postimin
    Po Las Vegasi mo? Plot me kazino eshte... rrezik edhe nje nga qytetet me te pasura! Pff
    Ne fakt ne Las Vegas jane ndertuar kazinot njehere, e pastaj eshte bere qytet.

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ne fakt ne Las Vegas jane ndertuar kazinot njehere, e pastaj eshte bere qytet.
    aq me teper. do te thote se nuk eshte ndonje problem i madh jetesa mes kazinove...
    'Who is John Galt?'
    To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Eshte i nevojshem ky numer i madh pikash karburanti!!
    Dihet qe skipari eshte fukara, hedh e shumta 10 - 20 mi lek karburant se i dhimbset.
    Po te rrallohen pikat e karburantit i bie qe te shtyjme makinen sa ktej sa andej !!
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

aq me teper. do te thote se nuk eshte ndonje problem i madh jetesa mes kazinove...
    Asnje problem. Keshtu mendonte ai vlonjati qe vodhi banken per 5 vjet dhe i hidhte leket ne kazinon poshte shtepise.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Asnje problem. Keshtu mendonte dhe ai vlonjati qe vodhi banken per 4 vjet dhe i hidhte leket ne kazinon poshte shtepise.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 28-07-2014 më 14:32
    Feelings change - memories don't.

Ka nje pakice qe preferojne te jetojne afer kazinove sic mund te kete njerez qe jetojne dhe afer burgjeve, ngjitur me shinat e trenit ku u tundet shtepia, afer me ndonje grope plerash. Ka lloj lloj arsyesh pse njerezit jetojne afer dickaje. Mbase punonjesit, njerez qe i fekuentojne shume etj etj i duan kazinot afer. Por fakti qe nuk i lene zakonisht afer qyteteve tregon se eshte problem i madh dhe se shumica e njerezve nuk i do afer.

Per numrin e karburanteve, nese te gjitha arrijne te kene biznes e te nxjerrin fitim, nuk shoh asnje problem pse jane shume karburante pergajte autostradave. Nese jane me shume se sa duhen, atehere do fillojne te mbyllen se do falimentojne. Rendesi ka te shesin karburant pa hile dhe te ndjekin rregullat.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Asnje problem. Keshtu mendonte dhe ai vlonjati qe vodhi banken per 4 vjet dhe i hidhte leket ne kazinon poshte shtepise.
    Asnje problem. Keshtu mendonte ai vlonjati qe vodhi banken per 5 vjet dhe i hidhte leket ne kazinon poshte shtepise.

mia vendos sa vjet ishin
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Cerebro
    Anëtarësuar
    11-07-2014
    Postime
    125

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Rendesi ka te shesin karburant pa hile dhe te ndjekin rregullat.
    E pra e shef sa bukur fole. Problemi është se shteti nuk bën detyrën e tij minimale që është të mbrojë qytetarin dhe liritë e tija. Ndër liritë e qytetarit janë edhe e drejta e respektimit të kontratave mes individëve. Shteti, më saktë gjykatat administrative do të luanin rol ndërmjeteësi në rast akuzash për falsifikim apo mashtrim malli, dmth kur një pikë karburanti nuk shet mallin që reklamon.
    Përndryshe unë nuk shikoj asnjë problem kur një pikë karburanit llafi bie shet vaj të djegur (ata që marrin vesh nga makinat e dinë cdmth). Shteti nuk ka pse ndërhyn me masa të tilla monompolistiike.
    Tomorrow Never Dies.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •