Se pari hyj ne debat nese nuk e ke qellimin qe te me vrasesh qelizat e trurit.
Une jam eksistent, une punoj per shtet. Lol.
Shtepine jam gati ta rregulloj, vetem dritaret me kane mbetur dhe ndonje riparim aty ketu.
Une nuk pretendoj te rregulloj dicka, e as te zgjidhe ndonje problem i cili sot na mundon si komb, une punoj ne vetedijesimin e shqiptareve, per ata qe jane te zote te mendjes, e jo si tipi yt. Ti jo qe sqitesh ne rruge te drejte, por ska person ne tere rruzullin tokesor qe te mund te te jape 1 fije mend.
Si skane ore problem, hyr ore zoteri lexo lajmet. Nese shteti arreston 40 veta te nderlidhur me xhihadin dhe terrorizmin kjo sqenka problem. Shumica e shqiptareve sot jane ka e kuptojne se ekziston nje problem i madh ne lidhje me fene islame. Shume ngurrojne ta pranojne por ne realitet e dijne kete. Si mendon ti, tani te anetaresohen ne kete forum 4 milione shqiptare e te te bindin ty me postime. A nuk sheh ore zoteri reagimet ne gazeta e media, qe nga hoxhallare, politikane, analiste e qytetare te thjeshte qe e kane verejtur kete problem. Ti qenke UFO vlla, ose po jetojshe me UFO-t. Une i nevojitem shqiptarise pasi une punoj per shtet e per shqiptari. Jo qetesi shpirterore nuk do te kerkoj ne debat me njerez si ti, e si te gjej qetesi shpirterore kur ti me thua se dinamiti eshte per peshkim. Jo vlla ky eshte masakrim i qelizave te trurit. O vlla une punoj per shtet, une e tregoj realitetin ashtu sic eshte.
Une i sherbej popullit tim dhe te mires se pergjithshme. Sot pas 10 viteve po e kuptoni se qortimi qe ju kam bere ne lidhje me ektremizmin islam eshte i drejte. Jeni ju qe i keni keqinterpretuar qellimin tim. Ajo eshte e drejta juaj, une sju perzihem juve asgje. Une bej mire vlla pasi une ta kritikoj pedofiline, une ta kritikoj vrasjen e njerezve te pafajshem ne emer te fese, une ta kritikoj ekstremizmin. O zoteri mos deshte ty me te bere revolucion nepermes forumit, revolucion mos prit ti prej meje, une cka mund te bej eshte te ofroj fakte e argumenta, per ke? Po per ke tjeter perpos per te zotet e mendjes, PER ATA DHE GJITHMONE VECSE PER ATA.
Ti sfol per asgje, e keqja jote eshte se une foli per dardha, ti jo qe sfole per patllixhana por per UFO. Truri yt jeton ne nje galaktike tjeter, vetem 1 qelize e ke ne kete bote.
Nuk po u dashka qe ta kuptoni se cfare ju thote juve Allahu. Ty si mysliman nuk po te nevojitka ta kuptosh se cka te ka urdheruar e lejuar profeti yt Muhamed. Po per kete se nuk e kuptoni vini ketu ne forum e ofroni logjike amatoreske, pale e me hiqesh i mencur. O injorant me ler rehat sepse ka shqiptare tjere qe ia vlen te debatohet me ta.
He qelizen e vdekur ta hanksha ty. Pritme me elektro shok duke u munduar qe t'i ringjalle qelizat e tua. Vij, kur them vij , vij.
Krijoni Kontakt