Ne Meke dhe Medine nuk ka te krishtere!?? Edhe PSE profeti paska lene amanet per t'i mbrojtur( nga kush?!!!)?! Pra, si thashe une, eshte thjesht nje pacavure me te cilen angmokio kerkon te genjeje pikesepari veten, per te perligjur besimin se nuk ka mundesi qe ai t'i perkase nje feje jo-paqesore te nje profeti gjakatar!!!!
Per sa i perket Vatikanit, ani se pa pelqimin e tij nuk mund te ndertohej xhamija ne mes te Romes, pyetja ime nuk ishte per mungesen e nje xhamie ne Qabe, por ne qytete ku ne kohen e Muhamedit kane egzistuar kishat dhe sinagogat!! Qarte?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 22-07-2014 mė 01:18
Jarigas
Me vet faktin qe jomuslimanet nuk lejohen te jetojne apo vizitojne Meken ,nuk ia vlen te diskutohet me ,perrallat e Angmokios &company vazhdojne ti besojne vetem gjytyrymat .
![]()
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Me shumė mundėsi tė jetė ashtu si thua ti !!
Jo, nuk e kam tė qartė !Per sa i perket Vatikanit, ani se pa pelqimin e tij nuk mund te ndertohej xhamija ne mes te Romes, pyetja ime nuk ishte per mungesen e nje xhamie ne Qabe, por ne qytete ku ne kohen e Muhamedit kane egzistuar kishat dhe sinagogat!! Qarte?!
Xhami nė Qabe ?! Se kuptoj hiē ... zhdėrville njė ēikė tė lutem .. Nė fakt se kuptoj fare citimin e dytė !!
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
E moj mos e bėj tė madhe, se ka shumė gjasa qė nė botėn e qytetruar Perendimore ndalohet hyrja pėr motive dhe mė banale so kjo![]()
Ka qindra e mijra vėnde nė botė ku ėshtė e ndaluar hyrja pėr motive tė ndryshme.. do shėmbuj ? Ja psh .. Mua nuk mė lėn tė hy nė njė ambient jo-duhanpirėsBanale kjo , sepse qė ta kuptosh ti
![]()
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Per c'fare duhet qe ta vizitoje Meken nje jobesimtar? Meka eshte vend ku kryhen rite fetare dhe kaq. Meka mezi i ploteson kushtet per strehimin e milionave muslimane dhe kjo behet ne menyre shume te kontrolluar. Meka nuk eshte Vatikani ku shikon femra gati me prapanicen zbuluar duke u endur e pare idhujt qe katoliket adhurojne. Meka eshte vend ku kryhen rite fetare sakrifice ndaj zotit. Lejueshmeria e jomuslimaneve do krijonte probleme dhe incidente kaq. Pastaj qe truri yt i vogel ta kuptoje , nuk eshte ceshtje e ndaluar me fe por thjeshte nje vendim llogjik qe edhe une e shoh te arsyeshme.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Intčrčsant fakti sč "Nazara" nč arabisht do tč thot i Krishtčr. Nč shipri ka shiptar mysliman nga Pčrmčti dhč Korēa mč mbičmrin Nazarko dhč Nazari. Ndoshta duhčt tč kčn qčn tč krishtčr dhč mč pas jan konvčrtu nč mysliman. Osč mos kan qčn kolon arab tč krishtčr nč shipri dhč mč von jan konvčrtu? kush č mčrr včsh! zbulim i madh ky!
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Ura e Cekajve (22-07-2014)
Ka dhč shiptar tč krishtčr mč mbimra turk, ka disa arsyč pčr kčt fakt, varčt nga dčtyrat qč kan patur gjat pčrandoris osmanč. Ndoshta Niko Pčlčshi duhčt tč kčt patur ndonjč paraardhčs jčniēčr qč mund tč kčt pushtuar ndonjč tokč nga lindja č mčsmč, dhč kčshtu i ka ngčl mbičmri. Janč gjčra tč cilat nuk i včjm rč, por mbimrat nuk jan včn kot, ka njč arsyč.
Ka dhč tč krishtčr shiptar mč mbimra arab si Haxhi. Jo domosdoshmčrisht njč shiptar mč mbičmčr turko - arab čshtč mč prčjardhjč turko - arabč.
Krijoni Kontakt