Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2014
    Postime
    8

pershendetje.a ju ka ndodhur ndonjeres kjo gje jam shume ne merak

Jam 20 vjece e martuar.tek sa po kryenin marredhenie me tim shoq aj vuri re gjakderdhje dhe e ndaluam seksin pas 30 sekondave me ra te fiket. tani jemi shum ne merak se cfar ka ndodhur.. para 4 muajve kam pesuar nje abort spontan po me pas jam kontrolluar tek mjeku dhe kam
    dal shume mire. po kjo qe ndodhi sot me beri shum merak. Ju lutem e dini cfar eshte me ktheni pergjigje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-07-2014
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    25

Pėr: pershendetje.a ju ka ndodhur ndonjeres kjo gje jam shume ne merak

Elida, jam pak nė siklet tė tė pėrgjigjem se jam mashkull, por gjakrrjedhja, cilado qoftė arsyeja qė e shakakon, i sjell trupit anemi, dmth zvogėlim tė nivelit hemoglobinės qė transporton oksigjenin... Tė fikėtit lidhet me kėtė, me shumė gjasa.
    Shkaqet e anemisė, nėse ishte fiziologjike apo nėse i detyrohet ndonjė patologjie "tė fshehtė" dhe nėse ka apo jo lidhje me abortin, duhet t'ia kėrkosh mjekut!

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

lere anemin njehere,ik te gjinekologu shiko cerviksin apo ndoj mbetje nga aborti

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2014
    Postime
    8

jo mbetje nuk ka sepse pasi kam pesuar abort jam pastruar dhe pas dy javeve kam bere ekon dhe cdo gje ne rregull

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

me vjen keq per humbjen tende elidash...

kur thua jam pastruar, dmth se te kane pastruar me operacion apo jo? nese ndien dhimbje, gjakderdhje te medha, rrjedhje me ere te keqe, temperature duhet te shkosh te besh nje vizite. cikli i pare pas abortit kur te erdhi? ishte ndryshe nga ai i zakonshmi, sa dite zgjati? ndoshta te ka mbetur ende material brenda, ndoshta ke nevoje per nje kure me progesteron...mbaj mend qe ti kishe edhe ciste ne vezore...mund te jete nje disfuncion hormonal qe eshte perkeqesuar pak me kete qe ndodhi... mbase ke nevoje te marresh per disa kohe pilulen. por kete mund te ta thote vetem mjeku qe te viziton...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 19-07-2014 mė 03:13

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •