Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,963
    Postimet nė Bllog
    22

Pėr: Sigurimi i detyrueshem i makines

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Cja keput katundit ndonjehere ti o shoku,ja fut si kau peles !
    Rri paguaji gjoben policit dhe ha nje qerre me shkaterrim nervash sepse nuk do te besh siguracion.
    Pjesa me e madhe e kompanive te sigurimit jane jo korrekte,une nuk kam ndermend te bej rreklame ketu,po une me nje kompani kur bera vet aksident,e kisha kasko,e rregulloi siguracioni makinen (1 mln e kusur dem) ne nje servis te rene dakord midis dy paleve.
    Nderkohe qe llogjika qe ndjek ti Albo eshte kot,se siguracioni eshte gjeja e fundit per te cilen duhet te protestojne qytetaret lol,po te fillojne te gjitha me protesta,do rrinin 24 ore para kuvendit dhe kryeministrise

P.S Tendencat qe cdo "deshtim/keqfunksionim" te nje mekanizmi te shtetit (apo privatit) ndaj qytetarit ta krahasoni me USA dhe Europen jane totalisht boshe.
    Nuk e kuptoj si mund te krahasosh shumen qe paguan per te siguruar nje mjet ne Shqiperi,me USA apo Europe kur cdo gje ndryshon me themel,duke filluar qe nga menyra se si i paguan ato lek.Lereni Shqiperine ne Shqiperi,ne USA ka tjeter standard.
    Une nuk e krahasoj Shqiperine me Ameriken, ate e ben shoqja @mia me lart. Ajo qe une ju kam thene e po ju them: Shteti eshte sherbetori i qytetarit, e jo qytetari sherbetori i shtetit. Dhe nje shtet qe ua ben jeten te veshtire, permbyset nga sovrani qe jeni ju. Secili prej jush e te gjithe se bashku.

Nese hiqni dore nga sovraniteti, e ktheheni ne minj laboratori te pushtetareve, atehere mire ju gjen.

http://www.forumishqiptar.com/thread...ri-pėr-shtetin

Dhe ndryshe nga temat "politike", kjo teme nuk eshte politike. Personi qe e ka hapur temen i ka dhene voten pushtetareve te sotem, e po thote qe brenda 1 viti, me eshte rritur 300% kostoja e siguracionit te makines, fale taksave i eshte rritur edhe kostoja e benzines e naftes, qe do te sjelli jo vetem varferimin e shqiptareve, por per nje pjese te mire te shqiptareve, do te humbin privilegjin e pasjes e ngarjes se makines. Mire ti qe e perballon ate kosto, po ai qe nuk e perballon dot pasi nuk fiton aq sa ty?

Do i leme makinat e do i kthehemi prape mushkes e gomarit.

Albo

i/e regjistruar Maska e CRO
    Anėtarėsuar
    29-12-2013
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    305

Pushteti do nxjerre edhe dhjam nga pleshti... takse mbi taksa do te keni! Kot nuk tha ai miku: "nuk keni pare asgje akoma". Me duket se ka ndermend t'ia kaloje edhe kohes se diktatures. Skllaveri moderne!

Une habitem me ata qe flasin dhe shkruajne kot per perkatesi politike. O militante, politika behet per te ofruar zgjidhje jo per te qene politike ne vetvete. Nje politike qe nuk ofron zgjidhje dhe nuk arrij te zgjidhi problemet eshte mashtrim! Dhe juve ju kane mashtruar, dhe po ju mbajne nen kontroll me propagande, se mediat jane klientelare dhe kane interesat e tyre. Mediat kapin ate qe rendom quhet shtet dhe per te ruajtur interesin e tyre u shesin propagande alla TopKanali gjithe dten e dites..

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ne Manhattan ka shume trafik, eshte pak veshtire te levizesh gjate mengjesit dhe oreve kur dalin njerezit nga puna. Po ka trena gjithandej nese nuk duron dot trafikun. Ose biciklete

Uji 4-5€? Kam idene se ketu jane me te lira cmimet se ne Europe, sidomos ushqimet. Mbase ka ble ndonje uje allasojsh.
    une ne fakt e imagjinova dicka te tille, por meqe ajo ishte ne gjendje te mire ekonomike dhe italianet jane nje cike te trasha(jo super praktike si neve), ishte aty si turiste. kishte qene edhe ne nje hotel te shtrenjte, por meqe nuk ka ditur gjuhen ka vajt ne ndonje vend te gabuar ose donte te na shiste nje cike pol.
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •