Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Qeveria e Rilindjes: Nuk ka toka për varreza, t'i djegim trupat e të vdekurve

o xhuxhu, boll na citove me ato komentet e tua gjysmake dhe me shaka pa krip fare.
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Për: Qeveria e Rilindjes: Nuk ka toka për varreza, t'i djegim trupat e të vdekurve

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    o xhuxhu, boll na citove me ato komentet e tua gjysmake dhe me shaka pa krip fare.
    epo mos jep mend kot nga mend e tua pa tru fare....

pse nuk ben varret e familjes tenede ashtu ose me djegje?

te tjeret leri ne traditen e tyre. te varrosjes.

te erdhi keq nga batuta ime?

ki respekt edhe per njerzit e tjere...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Zaptoine toka atje I bejne varret si shtepi, se e kane vendin pa pare. Kur t paguajne si gjithe bota mbase fillojne I shrinking varret sic eshte per te qene.dhe te kete vend per te gjithe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 17-07-2014 më 15:00
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    epo mos jep mend kot nga mend e tua pa tru fare....

pse nuk ben varret e familjes tenede ashtu ose me djegje?

te tjeret leri ne traditen e tyre. te varrosjes.

te erdhi keq nga batuta ime?

ki respekt edhe per njerzit e tjere...
    Unë nuk po i jap mënd kujt, thjeshtë po shpreh mendimin tim. Ty ç'të ha që më citon gjithandej kur ti e din shumë mirë që nuk ti var trajset fare në ato që shkruan ti ?!

Ik gjej nivelin tënd prej kalamani e mos më çaj dërrasat mua

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Unë nuk po i jap mënd kujt, thjeshtë po shpreh mendimin tim. Ty ç'të ha që më citon gjithandej kur ti e din shumë mirë që nuk ti var trajset fare në ato që shkruan ti ?!

Ik gjej nivelin tënd prej kalamani e mos më çaj dërrasat mua
    une te citoj ty?

vetem nese ke 100 nicka ne forum, se hera e pare qe te citoj

thjesht te ricitoj qe ke respekt per te vdekurit,

mos jep mend per dicka qe ty ste pelqen ta besh per vete...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    une te citoj ty?

vetem nese ke 100 nicka ne forum, se hera e pare qe te citoj

thjesht te ricitoj qe ke respekt per te vdekurit,

mos jep mend per dicka qe ty ste pelqen ta besh per vete...
    Tre herë më ke cituar vetëm te kjo temë

ps

..edhe një herë se nuk mer vesh me të parën ti

Unë nuk po i jap mënd askujt, thjeshtë po shpreh mendimin tim.

Nëse ty nuk të pëlqen mendimi im.. thjesht injoroje !!!

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

kujdes,

mos u tall shume me njerzit se ta kthen kabala mbrapsht

sidomos me tye vdekurit...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Albo, s'hoqe qe s'hoqe dore nga kto temat me titull "HoRroR!"
    Ne te vertete, kjo mania juaj e pafund prej militantesh partish(amatore) per te shkelur me kembe cdo nisme(projektligj, ndryshime te nevojshme, jo pallavra salistesh) te ndermarre nga qeveria e rilindjes, me krijon pershtypjen e dikujt qe vuan nga semundje neurotike.
    Per ju, c'eshte e drejta e gjithe te drejtave, nuk perben problem emergjent projektligji i ri mbi rregullimin e problemit te mbipopullimit te varrezave dhe sistemimit alternativ te "banoreve" te tyre! Per ju, perben goxha oportunizem fakti qe njerezit(shqiptaret, ne shumicen derrmuese) jane ende te pa informuar me praktikat qe aplikohen jashte Shqiperise, ne lidhje me ceshtjen e hapur ketu(qe realisht duhej te diskutonte kjo teme), kryesisht ne vendet e zhvilluara. Dmth, keni sy e faqe te shfrytezoni injorancen e njerezve, per te bere propagande saliste-alabake!!
    Jashtezakonisht fyese, shoku Albo! Edhe te vdekurit e familjaret e tyre s'i kurseni per qellime/interesa politike!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Albo, s'hoqe qe s'hoqe dore nga kto temat me titull "HoRroR!"
    Ne te vertete, kjo mania juaj e pafund prej militantesh partish(amatore) per te shkelur me kembe cdo nisme(projektligj, ndryshime te nevojshme, jo pallavra salistesh) te ndermarre nga qeveria e rilindjes, me krijon pershtypjen e dikujt qe vuan nga semundje neurotike.
    Per ju, c'eshte e drejta e gjithe te drejtave, nuk perben problem emergjent projektligji i ri mbi rregullimin e problemit te mbipopullimit te varrezave dhe sistemimit alternativ te "banoreve" te tyre! Per ju, perben goxha oportunizem fakti qe njerezit(shqiptaret, ne shumicen derrmuese) jane ende te pa informuar me praktikat qe aplikohen jashte Shqiperise, ne lidhje me ceshtjen e hapur ketu(qe realisht duhej te diskutonte kjo teme), kryesisht ne vendet e zhvilluara. Dmth, keni sy e faqe te shfrytezoni injorancen e njerezve, per te bere propagande saliste-alabake!!
    Jashtezakonisht fyese, shoku Albo! Edhe te vdekurit e familjaret e tyre s'i kurseni per qellime/interesa politike!
    Shiko shiko, edhe ne ligjin e varrezave e gjetet Saliun brenda? Te forte jini per bese.

Tani e ke marre mundimin ta lexosh apo degjosh projektligjin e Qeverise se Rilindjes per varrezat? Po shoqen Gjermeni a e ke pare se si doli ne televizor e u tha shqiptareve: "Ti djegim edhe ne te vdekurit e t'ua hedhim hirin ne det sic ben gjithe bota e qyteteruar".

Fajin e ka Albo qe ata qe vdesin ne Tirane nuk gjejne varr ku te varrosen. Dhe fajin e ka Saliu se pse Qeveria e Rilindjes u thote shqiptareve me ligj, beni edhe ju si kinezeria, digjini te vdekurit. Qeveria e Rilindjes nuk ka asnje faj!

Kryeministri yne nuk eshte aq budalla sa te nxjerri ligje te tilla apo jo?!

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 18-07-2014 më 02:57

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

Ky eshte ligj koti,,,sepse nuk ka Shqiptar te djege trupin e pjestarit te familjes (pervec ndonje jetimi fatkeq)

Problemi zgjidhet vetem me nje kompromis qytetar

Te gjithe te ardhurit ne qytetet e medha, t,i varrosin te afermit e tyre ne fshatrat e origjines ,gjithmon me mirkuptim dhe pa presione e ligje te vecanta

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •