Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Ligji i ri: Qeveria urdhëron kazinot të regjistrojnë të gjithë bixhozxhinjtë

Citim Postuar më parë nga Alket Y Lexo Postimin
    lexoj shum qart une...
    une kur kam vajt te luaj ne kazino nuk me ka kerkuar kush identifikim...
    Me nje fjale ti s'ke karte kazinoje.
    Feelings change - memories don't.

Për: Ligji i ri: Qeveria urdhëron kazinot të regjistrojnë të gjithë bixhozxhinjtë

Cmenduri informacioni aq i detajuar qe duhet mbajtur per secilin person qe futet ne kazino

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Me nje fjale ti s'ke karte kazinoje.
    Mia te kesh karte kazinoje do te thote te jesh ''anetar'' i kazinose ( kur je klient i rregullt mund te besh karten e kazinose per te patur lehtesira te vogla apo promocione qe akordon kazinoja vete,me nje fjale je anetar i klubit,si ne tenis apo ne golf)
    Nje person qe shkon nje here ne vit ne kazino (apo me teper)nuk ka pse te anetaresohet ne te.
    Si rregull kazinote te kerkojne te verifikosh identitetin ne menyre verbale kur hyn ne kazino dhe kaq,nuk regjistrojne cdo te dhene tenden.
    duke mbajtur një regjistër që përmban të dhënat identifikuese personale, të tilla si: emri, mbiemri, adresa, data, vendi i lindjes, numri i dokumentit të identifikimit, si dhe data dhe ora e hyrjes në kazino

Kjo shume mire mund te quhet ''survejim'',me keq se ligji qe te detyron te regjistrosh kodin IMEI te celularit apo smartphonit,Per cfare i duhen shtetit keto te dhena pervec se per te pasur nen kontroll cdo individ .
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 08-07-2014 më 11:19
    MOS I NDY TEMAT no name

Ku mund ta lexojme projektiligjin e ri?

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Mia te kesh karte kazinoje do te thote te jesh ''anetar'' i kazinose ( kur je klient i rregullt mund te besh karten e kazinose per te patur lehtesira te vogla apo promocione qe akordon kazinoja vete,me nje fjale je anetar i klubit,si ne tenis apo ne golf)
    Nje person qe shkon nje here ne vit ne kazino (apo me teper)nuk ka pse te anetaresohet ne te.
    Si rregull kazinote te kerkojne te verifikosh identitetin ne menyre verbale kur hyn ne kazino dhe kaq,nuk regjistrojne cdo te dhene tenden.
    Une kam karte kazinoje dhe iki shume rralle, te mos them kam vite pa vajtur. Te dhenat e mia ata i kane, vete apo s'vete une.
    Gjithsesi eshte me deshire, e theksoj nuk te detyron njeri te hapesh karte.
    Shqiperia eshte shume mbrapa botes ne kete drejtim. Rregullat jam e sigurt do ndryshojne, permiresohen, derisa te arrijne ne nje zgjidhje me te mire si kudo ne vendet perendimore. Per qejf po iken ne fund te fundit ne kazino.
    Ka shtete ketu ne USA qe kur vete per te blere pakete duhani te kerkojne ID dhe mbajne shenim emrin, moshen tende pavaresisht moshes. Ketu ku jam une ta kerkojne vetem kur dyshojne se je nen 21 dhe thjesht i hedhin nje sy ID tende. Cdo shtet ka rregullat e veta.

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Une kam karte kazinoje dhe iki shume rralle, te mos them kam vite pa vajtur. Te dhenat e mia ata i kane, vete apo s'vete une.
    Gjithsesi eshte me deshire, e theksoj nuk te detyron njeri te hapesh karte.
    Shqiperia eshte shume mbrapa botes ne kete drejtim. Rregullat jam e sigurt do ndryshojne, permiresohen, derisa te arrijne ne nje zgjidhje me te mire si kudo ne vendet perendimore. Per qejf po iken ne fund te fundit ne kazino.
    Ka shtete ketu ne USA qe kur vete per te blere pakete duhani te kerkojne ID dhe mbajne shenim emrin, moshen tende pavaresisht moshes. Ketu ku jam une ta kerkojne vetem kur dyshojne se je nen 21 dhe thjesht i hedhin nje sy ID tende. Cdo shtet ka rregullat e veta.
    Se kisha degjuar ndonjehere kete

ik o mia@... meso njehere si eshte bota... se me duket nuk ke dal ndonjehre nga kolibja ku jeton...

qent e rrugve duan te rregjitrohen me shpresen se marrin ndonje kothere buk nga pronari...

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Se kisha degjuar ndonjehere kete
    As une se dija. S'kam shume qe e kam degjuar nga nje person qe i ka rene rruga ne nne nga ato shtete dhe e ka perjetuar vet dicka te tille.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Po c'rendesi ka te kesh apo te mos kesh karte kazinoje? keto qe kam une ketu 10m larg pa karte e kane shkaterruar jeten e tyre.
    kazinote kane filozofine e tyre ne ushtrimin e profesionit. Ato te paguajne shokun apo shoqen me te cilin shoqerohesh qe te detyrojne dhe ty te luash gjate dhe nese te mbarojne parate te japin dhe borxh e pas kesaj ti je nje ne listen e viktimes, je nje gjah i kapur dhe ty vetem zoti mund te ruaj. Jashte ka kontrolle me te forta, kazinote largohen nga qendrat e qytetit dhe vendosen ne fshatra turistike, ku ne menyre te organizuar shkojne me autobuz. Te pasionuarit pas kazinove , nuk shkojne per te fituar, por per te humbur 100 euro ne dite dhe duke qene grup klientesh ato mund te kene dhe privilegje nga drejtuesi i bisnesit. Shqiptaret kazinone e quajne pune, me te kuptojne se mund te mbajne familjen dhe absolutisht te gjothe shkojne drejt shkaterrimit ekonomik e moral. Nese ti ke 100 euro ne dite per ti shpenzuar per qef, mund te marresh nje karte dhe te jesh lojtare e rregullt. Nje nga krimet me te medha ne Shqiperi eshte vendosja ne qendrat publike te kazinove. Une kam 3 prej tyre prane dhe shoh se cfare ndodh, ku pas kthimit ne viktime mafia i perdor ato qe qellime nga me te errtat, ne kembim te lehtesimit te borxhit qe nuk lahet kurre. Shqiptaret si ne cdo bisnes synojne krijojne dhe te ushqehen me viktima.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e CRO
    Anëtarësuar
    29-12-2013
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    305

@Anesti:
    Na i kurse keto predikimet morale. Personalisht nuk me pelqejne. Njeriu ben ca shikon se eshte ne interes te tij. Nese nje njeri ka para dhe do te luaje ne kazino, ti apo qeveria nuk keni asnje te drejte per t'i thene se si duhet t'i shpenzoje ato para. Nese pretendoni te kunderten, dmth qe doni te skllaveroni njerzit.

Dhe sa per kazinote dhe vendndodhjen e tyre. Las Vegasi eshte qytet, dhe plot me kazino... Sipas logjikes tende, meqe ty nuk te pelqejne kazinote, duhet t'i largojme ne periferi? Po sikur ty neser te te mos te pelqejne shitesit e bukes? Edhe ata ne periferi do t'i largojme? Dhe, ne qender te qytetit, te mbetesh vetem ti dhe nja dy macoke...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •