nuk e kuptoj se pse duhet qeveria te merret me mbylljen e universiteteve apo te tjera gjerave??
qytetari qe vete merr nje diplome vete plen nje sherbim, pra arsimimin e vetes. nese i pelqen uni shkon, nese jo nuk shkon. bie llafi mua me pelqen te studjoj tek Kristali... cfare pune ka qeveria me ate qe bej une me parate e mia? a nuk kam une te drejte ti shpenzoj si dua dhe ku te dua parate e mia? po! per sa kohe eshte arsimim privat, jane parate e mia i shpenzoj ku te dua...
nese une dua ti shpenzoj parate me edukim skarco, duhet te jem i lire ta bej.
tani problemi me diplomat falco qendorn tek fakti se ato diploma perdoren per tu punesuar ne shtet. pra te problemi nuk eshte edhe aq tek blerja e diplomes, sesa tek ai, pra shteti, PS LSI, qe i japin vlere diplomes se blere.
nese nuk do te ekzistonte shteti i kapur nga PS LSI qe puneson militante me diploma te blera, diplomat e blera do te zhdukeshin vetiu...
vini re, se te gjithe ata qe blejne diploma punesohet ne SHTET..
ne privat nuk i puneson njeri...
prandaj mbyllja disa universiteteve ne menyre selektive nuk zgjidhe gje... per sa kohe kemi akoma injorantin Rama qe na qeveris dhe puneson militante me diploma qe kesaj radhe do te blihen tek univeristeti i Anastas Angjelit apo ai i Henri Qilit.
Krijoni Kontakt